Abisine kredi cekecekmis mis mis

İşte olması gereken budur!!
En kızdigım kadın modeli maas kartini kocaya veren kadındır. Heleki böyle ailesine para yediren kocaya.. en büyük hata bence.. çalış dişin kendinden kıs o parayı ben yemedim sen ye..oldu başka ???
Oh çok iyi yapmışsınız valla hanımefendi..

Eşinizin ailesi eşinizi,eşiniz de sizi sömürüyor. Kendine alsın arabayı, siz arabayı değiştirin bence. Daha iyisini alın. Sonra da anahtarı elinden alın. Kvyle siz değil eşiniz muhatap olmalı. Siz daha fazla yüzgöz olmayın. Arabanın borcu bitince hemen ev kredisine başlayın bence. Maaşını bir yere baglamazsaniz daha çok para yedirir bu adam abilerine

Allah kolaylık versin bende ayni sizin gibi üç senelik evliyim evlilikten bişey anlayamadım ailesiyle bogusmaktan bizde bide kv bi tek esime yüklenmek ister hep ama eşimden hayrsiz evlatta yoktur siz dede öyledir eminim
Sinos senin kayınvalide de evini kiralayıp senin evine yerleşmek istiyordu değil mi? O iş ne oldu?

sen eşinle anlaşamıyorsun ailesi yüzünden huzurun yok. her defasında sen pes ediyorsun. yoksa bu evlilik bu kadar sürmezdi.

ayyyyyyyyyyyy bu kocamin ailesi problemi bende de var, iki kurusluk faydalari yok, ama isterler isterler isterler, walla aynen senin gibiyim, ne biz sizden isteyelim ne siz bizden... esime diyorum seninkiiler hic bisey yapmadi dügünü evi kendimiz yaptik, daha bugüne kadar bize bi liralik bi faydasi olmadi diyorum oda senin kocan gibi ailemdir babamdir bacimdir diyip beni komaya sokuyor, valla psikoljim bozuldu

Benim abimde istedi cekmedim cekmem.. Biz kendi işimize bakma cabasindayiz esimdede habersiz cekmem

Benim abimde istedi cekmedim cekmem.. Biz kendi işimize bakma cabasindayiz esimdede habersiz cekmem..

Sinos senin kayınvalide de evini kiralayıp senin evine yerleşmek istiyordu değil mi? O iş ne oldu?
Kiraya verdi daha ilk gün eşimi arayip evi kiraya veri cem dedigi gün delirdim zaten esimde yok sana mi kaldi bilmem ne diyordu anasının evinin anhatarini vermeye gitti bi geldi alt tarafı bi sene abimin borçlarını odeyene kadar kalacak yapacak bisey yok . Yok ışte arada digerlerindede kalır dedim gitsin kimin borcunu oduyosa orda kalsın değil bi sene bi ay bi hafta bi gün bile kabul etmiyorum ya gider konuşur halledersin yada boşaniriz kaynanayla oturmaya zorlama boşanma sebebi evi de alirim çocukta bende kalacak ikimiz içinde nafaka ödemek zorundasın o zaman ev yok para yok anan yüzüne bakmaz dedim gitti konuştu hava yapmış anasi şimdi kız kardeşinin evinde kaliyo ama bi tek bana trip atiyo diğer üç geline hiç bişey yok aksine totolarini kaldiriyo

Bi sey soyleyimmi yapabildiğin kadar borç yap esya al yemek takimi al ne bilim evini bastan düz, çocuklara bi seyler al vs vs. Ne kadar borcu olursa o kadar cekemez krediyi en azindan odeyemem diye düşünür diye tahmin ediyorum, baskalari harcayacagina parayi sen harca

Çok sevindim canım senin adına, resmen emrivaki yapmaya çalışmışlar. İyiki dik durmuşsun.

Çok sevindim canım senin adına, resmen emrivaki yapmaya çalışmışlar. İyiki dik durmuşsun.
O gün direkt sizinle yasicam demedi ama ondan önce sinyallerini verdi yok ab in evlenince hepinizde kalicam bi oğlu 10 saatlik mesafede hadi senede bi kere gitsin her zaman oraya da gitcek olsa evini kiraya vermiş olmasının manası yok yollarda harcicagi parayı borçlarını öder bi eltimle konusmuyolardi o sıra ki oda istemez bi diğer evini kiraya verdiği oğlu zaten istemez sürekli tartisiyo annesiyle ki evlenmeden önce bize kaç kere ay benim evimde çok küçük bilmem ne muhabbetleri yapti ki evi bizimkinden biraz büyük bide daha nisanliyken bize ekstradan bi yatak almıştı alma dedigim halde alıp eve yollatmisti düğüne bi hafta kala ısrarla arada bi gelip kalicam o yüzden alıyorum diyerekten o yüzden sadece bende kalicakti diyorum zaten kaynimin dugununden sonra bi ay görüşmedik eşimi sadece iki kere aradi onda da asla beni sormadı selam dahi yollamadi normalde biz telefonda gorusmeyiz ama sorar selam soylerdi yani trip yapıyo benden başka üç etliye yok o trip çünkü onlara bu teklif dahi edilmedi bi tekte benim eşimin yüzü yumuşak ama inşallah yarın öbür gün duygu sömürüsü yapmaya kalkmaz ben el evinde enişte evinde kalıyorum burada oglum varken diyerekten her zamanda aklıma gelen başıma gelmiştir inşallah gelmez

sen tutumunu değiştirme canım sakın yüz verme. selam söylemese ne olacak. bırak diğer gelinleri iyi olsun senin için rahat olsun yeter, sakın yüz verme.

sen tutumunu değiştirme canım sakın yüz verme. selam söylemese ne olacak. bırak diğer gelinleri iyi olsun senin için rahat olsun yeter, sakın yüz verme.
Oyle yapıyorum zaten onlarla iyi olsun zaten bi ayın sonunda gittik yanına hiç bişey yokmus gibi davrandim muhabbet etmedim oyle ama suratta asmadim gayet mutlu gorundum ben surat aşınca üstüme geliyor iyice

Allah kolaylık versin bende ayni sizin gibi üç senelik evliyim evlilikten bişey anlayamadım ailesiyle bogusmaktan bizde bide kv bi tek esime yüklenmek ister hep ama eşimden hayrsiz evlatta yoktur siz dede öyledir eminim
Kv beş oğlu var maddi destek saglayan esim ve bir kardeşi ....esim hariç diğerleri yer ....

11 sene nasıl dayandin iki yıl çok kötü geçti geçen sene hamile kalınca ne hali varsa görsün dedim eşim biraz değişti eskisi gibi değildi çocuk doğduktan sonra daha dikkat etmeye başladı ama bişey oldumuda Hayır diyemiyo

Eve girmek için biraz birikim lazım bir sene 30 bn gibi toplasak sonra arabayi satariz az da altın var satariz diye düşünürken abi çıktı totodan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…