- 17 Kasım 2015
- 3.982
- 3.556
- 83
- 37
sıc kaynında kvdendende şunda bunda değil. suc kocan olacak adamda. vermesin eşinin altını veren adamdan ne beklıyorsun ki?İyi geceler hanımlar çok ama çok sinirliyim bu akşam eşimin abisi aradı ki zaten sadece para için arar icimden kesin yine para mevzusudur dedim ve dediğim çıktı esimden 10 binlira kredi çekmesini istedi esimde tamam ben bakarım bankalara dedi ....benim tabi içim içimi yiyo sinirden kesinlikle Hayır dedim eşimde abim diyo nasıl yok derim diyo ya bu adam düğünde bize bişey takmadi bebeğim oldu altin takmadi eşim onun hem kızına hem oğluna çeyrek takmış ayrıca uc yıldır hal hatır için aramayan adam sadece bu zamana kadar dört kez oda para için aramış, istemememin diger nedeni daha önce eşimin diger kardeşine iki bilezik vermiştim yapmadı en son kavga çıkardım kv yaptı onun yerine sonra diger bir kardeşi zincirimi istedi vermedim kadinligima kadar laf etti tüm ailenin içinde neler neler dedi yetmedi düğünümde gelen altınları kv ve iki kaynim alıp yediler odemesi bize düştü halen her düğüne altın parası isterler ....zamanında o kadar kavga ettimki eşimle boşanma noktasından döndük kaç kez ...stresten dış gebelik oldum düşük yaptım....kısacası ailesi sadece yiyici tipler geçen ay araba kredimiz bitti nerden ogrenmisse bu ay bizden kredi çekmemizi istiyor beyfendi ...açıkçası güvenmiyorum bu zamana kadar sadece bizi somuren insana doğal olarak güvenmiyorum ve biliyorum ki bi sıkıntı çıkacak .. eşim oder diyo bu adamın düzgün işi bile yok araba alacakmis iş yapacakmis onla ...kızlar ne yapayim da eşim o krediyi çekmesin akıl istiyorum sizden
Teşekkürler birde merak ettim ben çalışmıyorum yinede kefil olabilirmiyim eşime kredi çekerken?İhtiyaç kredisinde kefil değilseniz imza alınmaz ..bir de eşiniz başkasına kefil olduğunda eş imzası istenir
Kefillikte imza falan istemiyorlar.esim abisine kefil oldu kimse benim imzami istemediİhtiyaç kredisinde kefil değilseniz imza alınmaz ..bir de eşiniz başkasına kefil olduğunda eş imzası istenir
Abisi ödüyor mu ?Kefillikte imza falan istemiyorlar.esim abisine kefil oldu kimse benim imzami istemedi
Oduyor diye soyluyor.ama kredi 5 senelik 2 senedi gecti hadi isleri bozulup odeyemezse diye stresten oluyorumAbisi ödüyor mu ?
Hangi yıl çekildiğine bağlı dediğiniz ,son iki yılda kanunlar çok değişti .Kefillikte imza falan istemiyorlar.esim abisine kefil oldu kimse benim imzami istemedi
Hangi yıl çekildiğine bağlı dediğiniz ,son iki yılda kanunlar çok değişti .Kefillikte imza falan istemiyorlar.esim abisine kefil oldu kimse benim imzami istemedi
Kefilin de belli bir ödeme gücünün olması gerekir ,aynı kredi çeken kişi gibi değerlendirilir ..kurumlar arası farklılık göstermekle birlikte çoğu kurum sizi kefil olarak almaz .sonucta gelir vs yok,tahsil kabiliyeti olan kişi alınırTeşekkürler birde merak ettim ben çalışmıyorum yinede kefil olabilirmiyim eşime kredi çekerken?
Aynen sen huzurun bozulduguyla kalıyon onlar mutlu mesut evlerinde yaşıyor bu evin safida eşim. ..Is este biter.ve esin de kredi cekecek gibi duruyor.ne desen ne yapsan bos aynisini ben yasadim.esimin abisi dugunumuze bile gelmedi ve esim daha sonra abisine kefil oldu.maalesf ailede bi saf seciliyor ve o somuruluyor.ben calisiyorum ve artik parami esime vermiyorum.ailemizin duzeni cok bozuldu kimsenin umrunda degil tabi herkes mutlu mutlu yasiyor.o yuzden evlenecek kizlar esinizin ailesi cok onemli
Kesinlikle ask diye bisey yok edim iyi bir insan ama 3.sahislar yuzunden yapilan kavgalar cok yipratici ve insan affedemiyorAynen sen huzurun bozulduguyla kalıyon onlar mutlu mesut evlerinde yaşıyor bu evin safida eşim. ..
. eşim eşek olursa semer vuran çok olur....kızları bende uyarıyorum ben eşimin ailesini tanımadan evlendim düğünden önce iki kez tek gördüm farklı illerdeydik. .. sadece kalbimi dinledim ama evlilik sadece aşk olduğu için olmamalı aile yapınız uymuyorsa ve sıkıntılı bir aileyse asla evlenmeyin inanın o sorunlar askıda bitiriyo saygiyida huzuruda ...aile çok önemli
Teşekkürler cevabınız için iyi akşamlarKefilin de belli bir ödeme gücünün olması gerekir ,aynı kredi çeken kişi gibi değerlendirilir ..kurumlar arası farklılık göstermekle birlikte çoğu kurum sizi kefil olarak almaz .sonucta gelir vs yok,tahsil kabiliyeti olan kişi alınır
2 yil once cekildi.daha once bankalar imza istiyordu bi ara sonra esnaf islerini yurutemez olunca es rizasini kaldirdilar kefill8kteHangi yıl çekildiğine bağlı dediğiniz ,son iki yılda kanunlar çok değişti .
İşyeri sahibi eğer kendi firmasıniçin kefalet veriyorsa dediğiniz doğru ancak yine belirteyim başkasına kefillik varsa sizin imzanız istenir2 yil once cekildi.daha once bankalar imza istiyordu bi ara sonra esnaf islerini yurutemez olunca es rizasini kaldirdilar kefill8kte
Yok Çekicek kredi yataklarıda ayirdim üç gündür konuşmuyorum ...senin inadına cekicem dedi ....noktayı koydu. ......ayda iki binine el koydum gerisi kira ve masraflara bankamatik bende ...arabamin anahtarinida elinden aldım ...gerisi ona kalmış artıkkayra12 Ne yaptın bir çözüm bulabildin mi engel olmak için?
sana inat... ben senin eşinim inat yapacağın biri değilim de.. ben onay versem yine çekecektin bahane bulma de..Yok Çekicek kredi yataklarıda ayirdim üç gündür konuşmuyorum ...senin inadına cekicem dedi ....noktayı koydu. ......ayda iki binine el koydum gerisi kira ve masraflara bankamatik bende ...arabamin anahtarinida elinden aldım ...gerisi ona kalmış artık
Kv en sevmediği oğlu eşim. .ben nisanliyken farkettim ailemle onların memleketine gittik nisandan sonra bizim yanımızda eşime bağırmalar para için ....ben koyun eti yemedigim için dana eti eşim almıştı kebap yapacaklardi kv o eti dolaba koy dolaptan kokan eti çıkarmış yedigimde çok kötü oldum anneme söyledim bu aldığımız ete benzemiyor dite annem söyledi kızım sizin aldığınız eti dolaba koydular ama sus misafirlikteyiz ayıp olur şimdiki aklım olsa susmazdim rezil ederdim hepsini sonra eşim baya kahvaltilik almıştı beraber almıştık zaten sevdiğim şeyleri kahvaltıya indirmediler eşim faretti gidip tek tek getirdi aklına geldikçe daha neler neler annemde babamda baya hareketlerini görmüşler hem kv nin hem bu abinin elini ceplerine atmadılar herseyi nişanlım ödedi tam 20 kişiydik masrafı düşün artık ....aklim olsaydı orda yüzüğü çıkarır eşimin eline verirdim al buny ailenin degersizi bana kalmamış der ailemi alıp cekip gelirdim iste aşığım ya hep sustum evlenince ikimiz olcaz onlar dışarda kalır diyodum hiçte öyle olmuyomusAf edersin canım senin eşinin zeka puanı 20 filan sanirim yada çok ezik yetistirmisler yeteri kadar sevmemisler buda parayla sevgi satin almaya kalkıyor
Sen al bayağı pahalı bir ev 20 senelik kredi ödeyin bence cunku esin cebinde 10 lirasi bile olsa ailesine yetistirecek belli zaten parası olmazsa senin kocani kimse arayip sormaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?