Gorusmeyin tabi ki.Merhaba arkadaşlar ben ablamla görüşmek istemiyorum bunun günahını dini boyutunu düşünmek istemiyorum düşününce de haklı görüyorum kendimi Allah ne için görüşmediğimi biliyor.Eğerki ablanız size hakaret ediyorsa bir abla gibi hatalarınızı örtmek yerine eşinizin yanında bile size kötü davranıyorsa sürekli maddi menfaat peşinde ise maddi olarak yardım etmediğiniz de ise manevi olarak yanınızda olmazsa hayatınıza sadece üzüntü stresten başka bir şey vermezse ne yapardınız.Artık 35 li yaşlardayım belli süre sonra insan kaldıramıyor
Merhaba arkadaşlar ben ablamla görüşmek istemiyorum bunun günahını dini boyutunu düşünmek istemiyorum düşününce de haklı görüyorum kendimi Allah ne için görüşmediğimi biliyor.Eğerki ablanız size hakaret ediyorsa bir abla gibi hatalarınızı örtmek yerine eşinizin yanında bile size kötü davranıyorsa sürekli maddi menfaat peşinde ise maddi olarak yardım etmediğiniz de ise manevi olarak yanınızda olmazsa hayatınıza sadece üzüntü stresten başka bir şey vermezse ne yapardınız.Artık 35 li yaşlardayım belli süre sonra insan kaldıramıyor
irtibatta olunca sürekli maddi manevi menfaat peşinde sürekli bir şeyler aldırmak derdinde elin ayağın tutuyor işe gir diyorum o da yokmesafeli ol ama irtibatı kesme .
ne olursa olsun ablan.
Kendinizi kullandırmayın.Ablanız diye hiçbiir şey borçlu değilsiniz bir mecburiyetiniz yok.Kendi çalışmayacak yatacak siz milletin ağız kokusunu çekerek para kazanacaksınız ondan sonra e bana şunu al bunu yap diyecek.Hadi lan ordan derim.Bence bu enayilik.irtibatta olunca sürekli maddi manevi menfaat peşinde sürekli bir şeyler aldırmak derdinde elin ayağın tutuyor işe gir diyorum o da yok
Ay ona zorbalık yapan insanla niye irtibatını kesmesin. İnsanlar anne babalarıyla bile irtibatını kesiyor ablayla niye kesmesin.mesafeli ol ama irtibatı kesme .
ne olursa olsun ablan.
Anneniz evli mi?Evet ben annemle görüşmüyorum sebebi de bir erkekle konuşmasını yakaladım mesela İnstagram da şuan yapmıyordur belki ama sindiremedim bunu açığa çıkaramadım o gücü kendime bulamadım birşeyleri bahane ettim görüşmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?