Abla ile görüşmemeyi tercih etmek

bennetton

Guru
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2012
229
118
303
Afyon
Merhaba arkadaşlar ben ablamla görüşmek istemiyorum bunun günahını dini boyutunu düşünmek istemiyorum düşününce de haklı görüyorum kendimi Allah ne için görüşmediğimi biliyor.Eğerki ablanız size hakaret ediyorsa bir abla gibi hatalarınızı örtmek yerine eşinizin yanında bile size kötü davranıyorsa sürekli maddi menfaat peşinde ise maddi olarak yardım etmediğiniz de ise manevi olarak yanınızda olmazsa hayatınıza sadece üzüntü stresten başka bir şey vermezse ne yapardınız.Artık 35 li yaşlardayım belli süre sonra insan kaldıramıyor
 
Gorusmeyin tabi ki.
 

Görüşmedim sinirim geçene o kendini düzeltene kadar. Şimdi yeni yeni görüşmeye başlıyorum ama temkinliyim. O görüşmediğimiz süre boyunca çok uğraştı çok laf gönderdi yeri geldi hakaret etti ama hiç cevap vermedim.
Hayatımda beni aşağıya çeken kim olursa olsun hayatımda tutmamayı tercih ediyorum.
 
irtibatta olunca sürekli maddi manevi menfaat peşinde sürekli bir şeyler aldırmak derdinde elin ayağın tutuyor işe gir diyorum o da yok
Kendinizi kullandırmayın.Ablanız diye hiçbiir şey borçlu değilsiniz bir mecburiyetiniz yok.Kendi çalışmayacak yatacak siz milletin ağız kokusunu çekerek para kazanacaksınız ondan sonra e bana şunu al bunu yap diyecek.Hadi lan ordan derim.Bence bu enayilik.
Ablandır irtibatı kesme diyenlerede bakma bence
 
Gorusmeyin cok zor degil işim var alamam diyin 1 2 daha yoklar sonrasi düşer kimse kimseye bakmak zorunda degil .
 
Kan bağınız olan sağlıksız kişilerle ilişkinizi kestiğiniz için kötü hissetmemeyi ve suçluluk duymamayı normalleştirin.
 
Ben de abimle uzun yıllardır görüşmüyorum. Psikolojik sıkıntıları var ama tedaviyi reddediyor. Terapi almıyor. Biraz da işin içinde numara olduğunu düşünüyorum. Bana abilikten çok düşmanlık yaptı. Çocuğum oldu umrunda bile olmadı. Ne diye kendimi yıpratayım ki. Allah görüşmüyorum diye bana günah yazacak ona yaptıları yüzünden yazmayacak mı sanki. Boşverin. Herkes kardeşliği anlayamıyor.
 
Evet ben annemle görüşmüyorum sebebi de bir erkekle konuşmasını yakaladım mesela İnstagram da şuan yapmıyordur belki ama sindiremedim bunu açığa çıkaramadım o gücü kendime bulamadım birşeyleri bahane ettim görüşmüyorum
 
Ben hiç kimseyle mecburen bir ilişki kurulması taraftarı değilim. Yani o bir birey ben bir bireyim beni üzen, aşağıya çeken, hakaret eden bir insanla sırf kardeşim diye neden görüşeyim ki? Bana çok saçma geliyor. O kendini düzeltmesin ben alttan alayım. Neden? Ben de bir kere geliyorum dünyaya sonuçta. Hiçbir şeye mecbur değilsiniz.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…