Abla kardeş ilişkisi

Bu kadar az yüzyüze görüşebilirken tabiki denk gelince üstüne düşülür o çocuğun bundan doğal bişey yok. Siz ablanızla karşı karşıya gelmek istemiyorsunuz doğal olarak ailenize söyleyin. İnanırlar mı size? Yani ablanızı tutarlar mı? Ya gelince ben ablamı istemiyorum ya da hiç gelmem siz gelirsiniz diyebilir misiniz? Gerekirse gitmeyeceksiniz oraya bebeğinizi korumak için

Bence senin dediğin gibi “evlat ayrımı yok” demekle olmuyor. Ablan bu duyguyu yıllardır hissediyorsa, illa ki senin farkında olmadığın bazı durumlar da yaşanmıştır. Ama bu, onun şu an yaptığı şeyleri haklı kılmaz. Çocuğuna zarar verecek birine kim olursa olsun sınır koymak zorundasın.Bir süre mesafeni koru, özellikle çocuğunu ondan uzak tut. Zamanla sakinleşirse belki konuşulabilir ama şu hâliyle toksik bir rekabet haline dönmüş.

Ablan zor bir travma yaşamış, ben de bu konuda empati yapabiliyorum. Sizin evlat ayrımı yok demenizle olmuyor o. İnsanın içine işliyor. Görüşmeyin, çocuk hırpalanıyor arada ona yazık. Zaten ablanızın da sizşn hasretinizle yanacağını sanmam. Tüm suç annenizle babanızda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…