Aman benim de yok bakma , her an profil fotosu gibi 32 diş gezmiyorumzaten sizin fotonuza hastayım..ben de önceden o haldeydim çıtı pıtı enerjik..şimdi elimi kaldırcak halim yok inanın..
Bir şeyler yaşamissiniz keşke. Bu sizin ozeliniz olarak kalsaydı ayrıca birşey yapmışsın yaptığın şeyin arkasında durmam lazım bunun için canından mi olacaksınız sizi bu halinizle kabul edecek birini mutlaka bulursunuz illa bakire mi olmanız lazım bunun için olunmez aileniz bu kadar baskici madem hiç yapmayacakdin kardeşim madem yaptın ya bununla yaşamayı öğren hayata don yada diktir sahte bi evlilik kur denilecek başka bir şey yok silkenin kendinize gelin evlilik öncesi ilişkiye birşey dediğim yok ama bu kadar da hayat dan vazgeçilmez bunun içinCan dostlarım yine ben..nişanlıdan ayrılma döneminde 4.ayıma girmeme rağmen zaman zaman ağlamalarım ve yoğunlukta olan miğde bulantılarım devam ediyor..bir akrabam var..kendisi öz ablamdan daha yakındır..her zaman yanımdadır..benim durumumu(BAKİRE OLMADIĞIMI)..nişanlımla ilk başta zorla birlikte olduğumu ona söyledim..tabiki bi türlü toparlanamayışımdan ve sürekli ağlamalarımdan anladı mevzuyu..onun hiç kimseye söylemeyeceğini biliyorum..başladı bizim köyde kimse böyle yapmaz..sülalede yoktur böyle yapan..hiç beklemezdim bunu yapacağını dedi..ben daha çok kötü oldum..sırf seni kullandım diyen,bir öncekiyle birlikte olmuşsundur diye iftirada bulunan,(tüm ayrıntısıyla anlattığım halde)sen bana büyü yaptırdın diyen ve asıl kendisi büyücülükle uğraşan(en son hz.süleymanın kitabına baktırmış.güya geleceğimizi görmüş ben 2.evliliğimde kendimi öldürcem..o da dolandırılcakmış) bir adamla evlenmek istemiyorum..ablamda türk toplumunda bunun yeri yok..en iyisi bunu büyük halam çözer nikah masasına otur 2 ay sonra boşan diyor..ben de ailemin duymasından çok korkuyorum..56 yaşındalar ve bütün sermayeleri benim diyebilirim..benden sonra 22 yaşında kardeşim var..benim bu olayım duyulursa o bile evlenemez..bi kaç gündür intihar yöntemlerini araştırdım..haptan tutunda tarım ilacı içmeye kadar..şu an sadece ailemin yanında huzurlu ölmek istiyorum..daha yeni yeni nefes aldığımı hissettim..her şeyin daha kötüye gitmesini istemiyorum
Sevmiyomuş artık çünküEvlenip niye boşanıyosunki. Evlenmişsin işte evli kal bari
Anladımda evlenip boşanmak daha saçma. O zaman da dul diceklerSevmiyomuş artık çünkü
Ama millete laf anlatmaktansa evlenip boşanırım diyo sanırım
Evet ama anlaşamadık boşandık demek daha kolay demek kiAnladımda evlenip boşanmak daha saçma. O zaman da dul dicekleresin'in bakış açısıyla
Olabilir. Kııız esin sakın kredi falan çekme evlenirken. Sonra bağımlı kalırsın adamaEvet ama anlaşamadık boşandık demek daha kolay demek ki
saçmalama ya git polise başvur canına yettiyseCan dostlarım yine ben..nişanlıdan ayrılma döneminde 4.ayıma girmeme rağmen zaman zaman ağlamalarım ve yoğunlukta olan miğde bulantılarım devam ediyor..bir akrabam var..kendisi öz ablamdan daha yakındır..her zaman yanımdadır..benim durumumu(BAKİRE OLMADIĞIMI)..nişanlımla ilk başta zorla birlikte olduğumu ona söyledim..tabiki bi türlü toparlanamayışımdan ve sürekli ağlamalarımdan anladı mevzuyu..onun hiç kimseye söylemeyeceğini biliyorum..başladı bizim köyde kimse böyle yapmaz..sülalede yoktur böyle yapan..hiç beklemezdim bunu yapacağını dedi..ben daha çok kötü oldum..sırf seni kullandım diyen,bir öncekiyle birlikte olmuşsundur diye iftirada bulunan,(tüm ayrıntısıyla anlattığım halde)sen bana büyü yaptırdın diyen ve asıl kendisi büyücülükle uğraşan(en son hz.süleymanın kitabına baktırmış.güya geleceğimizi görmüş ben 2.evliliğimde kendimi öldürcem..o da dolandırılcakmış) bir adamla evlenmek istemiyorum..ablamda türk toplumunda bunun yeri yok..en iyisi bunu büyük halam çözer nikah masasına otur 2 ay sonra boşan diyor..ben de ailemin duymasından çok korkuyorum..56 yaşındalar ve bütün sermayeleri benim diyebilirim..benden sonra 22 yaşında kardeşim var..benim bu olayım duyulursa o bile evlenemez..bi kaç gündür intihar yöntemlerini araştırdım..haptan tutunda tarım ilacı içmeye kadar..şu an sadece ailemin yanında huzurlu ölmek istiyorum..daha yeni yeni nefes aldığımı hissettim..her şeyin daha kötüye gitmesini istemiyorum
Abla tavsiyesi benim hiç hoşuma gitmeyen bir tavsiye işin açıkcası.Can dostlarım yine ben..nişanlıdan ayrılma döneminde 4.ayıma girmeme rağmen zaman zaman ağlamalarım ve yoğunlukta olan miğde bulantılarım devam ediyor..bir akrabam var..kendisi öz ablamdan daha yakındır..her zaman yanımdadır..benim durumumu(BAKİRE OLMADIĞIMI)..nişanlımla ilk başta zorla birlikte olduğumu ona söyledim..tabiki bi türlü toparlanamayışımdan ve sürekli ağlamalarımdan anladı mevzuyu..onun hiç kimseye söylemeyeceğini biliyorum..başladı bizim köyde kimse böyle yapmaz..sülalede yoktur böyle yapan..hiç beklemezdim bunu yapacağını dedi..ben daha çok kötü oldum..sırf seni kullandım diyen,bir öncekiyle birlikte olmuşsundur diye iftirada bulunan,(tüm ayrıntısıyla anlattığım halde)sen bana büyü yaptırdın diyen ve asıl kendisi büyücülükle uğraşan(en son hz.süleymanın kitabına baktırmış.güya geleceğimizi görmüş ben 2.evliliğimde kendimi öldürcem..o da dolandırılcakmış) bir adamla evlenmek istemiyorum..ablamda türk toplumunda bunun yeri yok..en iyisi bunu büyük halam çözer nikah masasına otur 2 ay sonra boşan diyor..ben de ailemin duymasından çok korkuyorum..56 yaşındalar ve bütün sermayeleri benim diyebilirim..benden sonra 22 yaşında kardeşim var..benim bu olayım duyulursa o bile evlenemez..bi kaç gündür intihar yöntemlerini araştırdım..haptan tutunda tarım ilacı içmeye kadar..şu an sadece ailemin yanında huzurlu ölmek istiyorum..daha yeni yeni nefes aldığımı hissettim..her şeyin daha kötüye gitmesini istemiyorum
birisinin vucuduma dokunması fikri bile iğrenç geliyor..karşı cinsi tırnağıma bile değdirtmem bundan sonraKendini daha iyi mi hissedersin evlenip boşanınca millete perde adına
Bilmem o süreçlerde kolay değildir herhalde
Ya intihar ya evlenip boşanma diyosan, evlen bari
Sadece bu duruma odaklıysan sen ve çevren nasıl oldu onu da anlamadım
Ama niye bundan sonra başkasıyla evlilik haram bana modundasın
Ya böyle geri zekalı insanlara derdini anlatıp, sonra onların dedikleriyle iyice dertlenmek niye?ablam kafamı karıştırdı aslında evlenip boşan o zaman aklanırsın dedi..zaten çalışıyorum muhasebe firmasında..işletme mevzunuyum..hadi çocuk orda burda der babanın kulağına gidrse o daha çok kötü diyor..ama ben o adamdan tiksiniyorum..kpss düşünüyorum..bu psikolojiyle olur mu bilmiyorum..aklım karman çorman..bir yanım ömrünün sonuna kadar ailenin yanında kal diyor..bir yanım vicdan azabı..
bilmiyorum canım aileme laf gelmesin diye evlencem diyorum ama o adamdan tiksindim yani..laf arasında senin adına borç yaparım sana evrak imzalatırım seni hapse attırırım diyen bir adam bu yani..bir de zaman zaman yanında birilerini görüyorum diyen dünyadan olmayan halüsülasyon gören bir adam..Allahım kim senin başına vermesinOlabilir. Kııız esin sakın kredi falan çekme evlenirken. Sonra bağımlı kalırsın adama
canım arkadaşım çok teşekkür ederim her yazılanları kafama kazıdım..inan hayatıma böyle devam ettiriyorum iyiyim derken bir acaba daha mı kötü olacak acaba lar var kafamda bilmiyorum..hayat neler gösterecek bilmiyorum..yarın nasıl uyanıcam onu da bilmiyorum..ama iyi ki varsınız...iyi ki yanımdasınız..Ya böyle geri zekalı insanlara derdini anlatıp, sonra onların dedikleriyle iyice dertlenmek niye?
Esin kardeşim ne desek sana fayda etmiyor. Kendi bildiğinden, gördüğünden şaşmıyorsun, ama ben son bir kez daha yazıcam.
1. Bakire olmayan bir sürü insan evleniyor. Çoook örnekleri var.
2- Hadi hiç evlenemedin diyelim, senin şu hayatta tek var edilme amacın bir adama kadın olmak mıydı? Bu olmuyorsa hayatının anlamı kalmıyor mu? Seks'ten / aile olmaktan başka güzel, yaşamaya değer bir sebep yok mu?
3-İçtin hapları, ebedi uykuya daldın, hadi sana değer verenleri de hiç umusamadın, sen kendin huzur içinde sonsuza dek uyuyacağına inanıyor musun bari?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?