Bak bir yarın bile olmayabilir Esin. Hiç bişeyin garantisi yok. Kimse bugün ölebilirim diye güne başlamıyor, kimse küçücük şeylere günlerce takılırken, birgün büyük hastalıklarla, dertlerle uğraşacabileceğini düşünmüyor.canım arkadaşım çok teşekkür ederim her yazılanları kafama kazıdım..inan hayatıma böyle devam ettiriyorum iyiyim derken bir acaba daha mı kötü olacak acaba lar var kafamda bilmiyorum..hayat neler gösterecek bilmiyorum..yarın nasıl uyanıcam onu da bilmiyorum..ama iyi ki varsınız...iyi ki yanımdasınız..
çok duygulandım..seni çok seviyorummm..Allah razı olsunBak bir yarın bile olmayabilir Esin. Hiç bişeyin garantisi yok. Kimse bugün ölebilirim diye güne başlamıyor, kimse küçücük şeylere günlerce takılırken, birgün büyük hastalıklarla, dertlerle uğraşacabileceğini düşünmüyor.
Bak bir boy aynasına, süz kendini. Gözlerinin içine bak özellikle, ruhunu hisset. Gencecik sağlıklı bir insansın. Süper bir şekilde donatılmışsın. Sonsuz olasılıklar var değerini bilen bir insan için. Dışarda güzel bir hayat var, deniz var, insanlar var, mevsimler var, gitmediğimiz yerler, tadmadığımız tatlar, gözlerimizin henüz değmediği dostlar var.
Bu kadar hesaplı olma, sadece bugününü en dolu şekilde yaşamaya bak. Ahlarla vahlarla harcadığın hergün, ömür takviminden çöpe attığın bir sayfadır.
Senin değerini kimse biçemez. Ne o derdini anlattığın kadın senin hakkında bir yargıya varabilir, ne de bir erkek sana not biçebilir. Kendi değerini kendin belirleyeceksin. Hayatta yaşarak kendine kattıklarınla ve dokunduğun hayatlarla olacak bu. İşlevsiz bir doku parçasıyla değil.
canım arkadaşım çok teşekkür ederim her yazılanları kafama kazıdım..inan hayatıma böyle devam ettiriyorum iyiyim derken bir acaba daha mı kötü olacak acaba lar var kafamda bilmiyorum..hayat neler gösterecek bilmiyorum..yarın nasıl uyanıcam onu da bilmiyorum..ama iyi ki varsınız...iyi ki yanımdasınız..
Alemsin Esinbirisinin vucuduma dokunması fikri bile iğrenç geliyor..karşı cinsi tırnağıma bile değdirtmem bundan sonra
şu an da yerim yatağım yok.biliyorum..çok çabuk kandım ve çok çabuk aşık oldum..anneme her gün ölmek istiyorum diyorum..sırf onun için ölünmez diyor..bizim için yaşa diyor..bir ömür boyu onlara bakmaya razıyım ama bu vicdan azabı beni bitiriyor
Ben de seni seviyorum Esin. Lütfen kendi değerini unutma, potansiyeleni heba etme.çok duygulandım..seni çok seviyorummm..Allah razı olsun
yok canım yalnız nişanlımla birlikte oldum..evlenicem dediğim..beni sözde seven biriyle..o da iftira atıp gitti..sen başka birisiyle olmuşsundur diye..onu ima etti..ve böyle bir pislikle evlenmeye değmez diye üstelemedim..Siz önceden başka biriyle birlikte oldunuz nişanlınıza bunu anlattınız aramızda yalan dolan olmasın diye oda bu yüzden sizi terk mi etti yanlış mı anlamışım ? Karıştı benim devreler kusura bakmayın
Bna kalırsa o ayrılmak istemiş ve kendince sizi can evinizden vurmuş. Çok hassas bi konu olduğu için bunu öne süreyim de bana bişey diyemesin kafasında beyzade çok zeki maşallah.yok canım yalnız nişanlımla birlikte oldum..evlenicem dediğim..beni sözde seven biriyle..o da iftira atıp gitti..sen başka birisiyle olmuşsundur diye..onu ima etti..ve böyle bir pislikle evlenmeye değmez diye üstelemedim..
evet çok zeki..vicdansız herif,sapık..Allah da onu düşürür ama ben görürmüyüm.Allaha bırakmak istemiyorum bazen bu iftiraya karşılık ben alayım canını diyorum..elimden bir şey gelmiyor sadece diyorum.Bna kalırsa o ayrılmak istemiş ve kendince sizi can evinizden vurmuş. Çok hassas bi konu olduğu için bunu öne süreyim de bana bişey diyemesin kafasında beyzade çok zeki maşallah.
şunu yazarken bile tiksindim kendimden şuan sanki öyle biriymişim gibi kendimi yamıyormuşum gibi veya bakkaldan para üstünü almamak gibi..ıyyyok canım yalnız nişanlımla birlikte oldum..evlenicem dediğim..beni sözde seven biriyle..o da iftira atıp gitti..sen başka birisiyle olmuşsundur diye..onu ima etti..ve böyle bir pislikle evlenmeye değmez diye üstelemedim..
Sakın aklından geçirme intihar edersen emin ol ailen daha çok üzülür bu durum bi şekilde düzelir allah büyükdür ama intiharın geri dönüşü yok haa bide tutki intihar ettin ve ölmedin veya sakat kaldın falan o zaman nasıl bakacaksın ailenin yüzüneCan dostlarım yine ben..nişanlıdan ayrılma döneminde 4.ayıma girmeme rağmen zaman zaman ağlamalarım ve yoğunlukta olan miğde bulantılarım devam ediyor..bir akrabam var..kendisi öz ablamdan daha yakındır..her zaman yanımdadır..benim durumumu(BAKİRE OLMADIĞIMI)..nişanlımla ilk başta zorla birlikte olduğumu ona söyledim..tabiki bi türlü toparlanamayışımdan ve sürekli ağlamalarımdan anladı mevzuyu..onun hiç kimseye söylemeyeceğini biliyorum..başladı bizim köyde kimse böyle yapmaz..sülalede yoktur böyle yapan..hiç beklemezdim bunu yapacağını dedi..ben daha çok kötü oldum..sırf seni kullandım diyen,bir öncekiyle birlikte olmuşsundur diye iftirada bulunan,(tüm ayrıntısıyla anlattığım halde)sen bana büyü yaptırdın diyen ve asıl kendisi büyücülükle uğraşan(en son hz.süleymanın kitabına baktırmış.güya geleceğimizi görmüş ben 2.evliliğimde kendimi öldürcem..o da dolandırılcakmış) bir adamla evlenmek istemiyorum..ablamda türk toplumunda bunun yeri yok..en iyisi bunu büyük halam çözer nikah masasına otur 2 ay sonra boşan diyor..ben de ailemin duymasından çok korkuyorum..56 yaşındalar ve bütün sermayeleri benim diyebilirim..benden sonra 22 yaşında kardeşim var..benim bu olayım duyulursa o bile evlenemez..bi kaç gündür intihar yöntemlerini araştırdım..haptan tutunda tarım ilacı içmeye kadar..şu an sadece ailemin yanında huzurlu ölmek istiyorum..daha yeni yeni nefes aldığımı hissettim..her şeyin daha kötüye gitmesini istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?