Ablalarım bana bi akıl verin yardım edin çünkü gerçekten ihtiyacım var...

Saç beyazlarına iyi gelen bakım kürleri var bi bak istersen yani saç geri siyahlaşır mı bilmiyorum ama denenebilir. Tabi bunu ona nasıl söylersin bilemiyorum

bi de bence de boyatmasın beyazlar artar gibime geliyor saç boyatanlar daha iyi bilir tabi

Yaradılanı, yaradandan ötürü severek başlayabilirsiniz.

Yazdıklarımda da belirttim görünüşe biraz önem veriyorum diye tamam karakter gerçekten önemli hatta ilk sırada o gelir ama sonuçta bu da önemli bana göre elimde değil ne yapabilirim..

Ben mesela gençken boysuz ve esmer erkeklerden hiç beğenmezdim, ve evlendiğim uzunboylu ve kumral bunlar bilinçaltı istenilen
Vücut ve akıl bunu istiyorsa sende istediğini bilip alacaksın

Ayrılın bence. Adamı sevmiyorsunuz bu çok net.
Herkesin zevki, beğendiği tip başka ama beyaz saç gerçekten saçma sapan bir detay. Takılacak bir konu değil.
Siz sevmediğiniz için gözünüze batıyor. Beyazı olmasa gözünün üstünde kaşı var derdiniz.
Ayrılın, adamın başını da kendi başınızı da yakmayın.

Bir de yazım tarzınız 17-18 yaşındaymışsınız gibi. Evlilik için daha fazla olgunlaşmanız lazım bence.

Asfaltın altından kanalizasyon geçer.

Kısacası;

Güvenme güzelliğine bir sivilce yeter, güvenme zenginliğine bir kıvılcım yeter.

Bakımlı olabilirsin, ancak kusursuz değilsin. Hiçbirimiz değiliz. Birinin dişinde yamukluk vardır, öbüründe çarpık bacak, diğerinde kaz ayakları vs. Bunlar tatlı kusurlar.

Onun da saçlarına aklar düşmüş. Sor bakalım sebebi neymiş? Boşuna ağarmaz saçlar.

Çok takıyorsan, patates ile kür hazırlarsın adama, baktın sabredemiyorsun olumlu sonuç almaya, boyatırsın, işlem tamam.

Neyse, umarım adam geri vites atar.

Bence evlilik ve görüntü olarak herkesin tercihine saygım var ki rahmetli babamında aşka saygısı vardı dedi ki herkes sevdiğini alacak ama seçiminizi iyi yapın

Son düzenleme:
Bak benim eşimin de daha 20 sindeyken saçları dökülmüş. Ama hiç dert etmedim çünkü bana sevgisi merhameti insanlığı lazımdı ve iyiki de dert etmemişim. Sen bu kadar küçük ayrıntıya takıldığına göre bu adamı sevmiyorsun. Ayrıl, boşuna adamın başını da yakma.

Eşimle sözlendiğimizde henüz 24 yaşındaydı ve saçları beyazlamaya başlamıştı. Şimdi 36 yaşında ve nerdeyse siyah kalmadı. Bugüne kadar hiç takılmadım saçına başına Seven insan bunları görmez zaten. Siz bu işi baştan bi daha düşünün.

Adamın saçındaki beyazlar dan yaş aldıkça size de dökülecek, yüzünüz kırışacak biliosun uz diil mi. Evlilik bu ciddi Bi hamle. Sen ayrıl kuzum zira ben adama üzüldüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…