Ablalarım bana bi akıl verin yardım edin çünkü gerçekten ihtiyacım var...

Bakın bazı yorumlar gerçekten acımasız karakterine bakarak görüşmeye başladım zaten, aramızda eğitim farkı var maddi farklılıklar var bunları göz ardı ediyorum gerçekten karakterli biri olduğuna inanarak ama saçına takıyorum diye neden bu kadar kötü oldum ben birden olamaz mı?

Seven biri. Buna takılmaz.
Yemin ediyorum eşimin kel olduğunu annem deyince fark ettim nişanda

Sana kötü bir haberim var bir gün beyaz saçlı değil diye evlendiğin adamın da saçları beyazlayacak. Hatta burun ve kulak kılı meselesi de var.
Evlenme. Sadece bu adamla değil. Henüz kimseyle. Evlenecek olgunlukta ve yeterlilikte değilsin ayrı bu adamı sevmiyorsun o ayrı.
Şu an gözüme "kadın dediğin sarışın, uzun bacaklı, füze gibi dimdik memeli olur" diyen erkekler gibi göründün. Büyümelisin.
Evliliğini kaşa göze beyaza bakarak yaparsan karakterde sınıfta kalan bir adamla evlenip ühüüü dayak yedim, ühüüü kocişim beni aldattı diye başlık açma ihtimalin yüzde bir milyon
Ayrıl ve öz gelişimini tamamlamadan da evlenme.
Ve güzel bayan nasıl ki deveden büyük fil varsa senden daha güzeli de var. Yarın öbür gün aşık olduğun adam ben sarışın/esmer beğeniyorum, çok istiyorum seninle olmayı ama içime sinmiyor derse yaptığının ne kadar sığ bir şey olduğunu o gün anlarsın.
26 yaş böyle düşünmek için çok büyük bir yaş. Gerçekten. Sen cidden ne hayata ne evliliğe hazırsın.

Demekki göz ardı edememişsin ki
saçını bahane ediyorsun.

Çünkü saçma bir takıntı
Dış görüntünün bu kadarı takıntı olur mu dedirtiyorsun
Ki hepimizde aklaşacağız yaşlanacağız pörsüyüp çirkinleşeceğiz
Bundan 30 yıl sonra kendi görüntünüzle karşılaşınca kendiniz için ne düşüneceksiniz
Eğitimi kültürü ırkı dini dili bir derece anlarımda
Saçı aklaşmış demek nedir

Demekki göz ardı edememişsin ki
saçını bahane ediyorsun.
Hayır sadece görünüşe takılıyorum aslında başlar da ben de takmıyordum ama annem bi kaç kere dile getirdi saçlarında beyazlar var yanında yaşlı durur mu acaba falan diye ya da işte bizimkiler saçı beyazmış gibi laflar edebilir diye dediğinden beri fazla takmaya başladım.

Niye bu kadar tepki gösterilmiş anlamadım. Adama hakaret etmemiş bir şey dememiş. Görünüş onemli değil diyemeyiz ki hiçbirimiz.

Niye bu kadar tepki gösterilmiş anlamadım. Adama hakaret etmemiş bir şey dememiş. Görünüş onemli değil diyemeyiz ki hiçbirimiz.
Teşekkür ederim sonunda beni anlayan biri çıktı, gerçekten kötü bir şey demek istemedim bunu kafama takıyorum dedim akıl almak istedim ama çok acımasız sert yorumlar alıyorum..

İçinize sinmiyorsa ayrılır evlenmezsiniz.Saçının beyazlamış olmasına takılmışsınız, gözünüze hitap etmemiş olabilir.Aslında,gönlünüzde istemiyor. Gözünüze takılan bu detayın asıl sebebi bu.
Gönül gerçekten sevmediği zaman, herşey göze batıyor buna eminim.

Ayrılın bu genç adamdan,evlenmeyin.
Gönülsüz yapılan iş, ya baş ağrıtır ya diş.
İnsan gözüyle değil gönlüyle sever bana göre.
Belli ki gönlünüze sevgisi düşmemiş bu beyfendinin.
Sevmediğiniz için saçına takılıyorsunuz.
Sevgisiz evlilik olmaz, hele cinsellik hiç olmaz.
Bu işi uzatirsanız ikiniz de mutsuz olursunuz.
Not:46 yaşında,26 yıllık evli bir kadınım.

Görüştüğünüz kişiye aynen böyle söyleyin,

Aramızdaki egitim ve maddi farkiliklari görmezden gelebiliyorum ama sacindaki beyazlar kafami karistiriyor,yanimda yasli duruyorsun deyin,

Zeki biriyse yapmasi gerekeni yapar yok sizinle devam ederse başına gelecekleri haketmiştir.

Simdi saca dikkat ediyorsun ilerde maddiyata takilmam dediğine takilirsin yani bence cok takilma siyah biriyle tanışırsın 1 yil sonra ful bembeyaz olur belli olmaz

Teşekkür ederim sonunda beni anlayan biri çıktı, gerçekten kötü bir şey demek istemedim bunu kafama takıyorum dedim akıl almak istedim ama çok acımasız sert yorumlar alıyorum..
Ben de şaşırdım açıkçası. Hani adamı asağilar bir üslupla yazsanız anlarım da dış görünüş de önemli ha kimi beyaz saça takmaz boya takar, kimi başka bir şeye takılır. Ama normal yani. Her şey karakterin iyi olmasıyla bitmiyor ki hayatın gerçeği bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…