Ablalarım bana bi akıl verin yardım edin çünkü gerçekten ihtiyacım var...

Ben 26 yaşındayım ama görüntüm 20 yaşında gibi tamam belki de sizin dediğiniz gibi evlenecek olgunluğa sahip değilim diyelim bu kadar kötü bir şey mi söyledim ben..

Ailenizin eğitimi ve maddiyatıyla ilgili tek bir cümleye bakar yani...

Siz bu düşünce yapısı ile bence evlenmeyin.Kesinlikle evlilik ve evliliğe karar vermek böyle bir şey değil.

Ne acelen var?Bence sen evlenme.Sevince saçtakı beyaz yada başka hiç bir sey onemlı olmuyor.Sen o çocugu sevmıosun.

kesinlikle hak veriyorum sana, insanın içine siniyosa adamın her yeri bembeyaz olsun, ama demek ki içine sinmemiş iyiliğinin düzgünlüğünün önemi yok, o kalp atacak.
seversen gözüne en yakışıklı geliyo, sevmesen gözünün üstünde kaşı batıyo.

Ben zaten adamın yüzüne de böyle bir şey söyleyemem ki kırmamak için sanki adamın fiziken her şeyi kusursuz da tek saçına takılmışım gibi anlaşılıyor öyle değil tabi ki bu şey küçük olabilir ama bana göre kafaya takılacak bir şey demekki.

Yazdıklarımda da belirttim görünüşe biraz önem veriyorum diye tamam karakter gerçekten önemli hatta ilk sırada o gelir ama sonuçta bu da önemli bana göre elimde değil ne yapabilirim..
Tanıştığınız da görmediniz mi saçlarını, daha üç ay olmuş. Üç ayda adamın saçına aklar mı düşürdünüz yoksa
Görünüşe bu kadar önem veren biri öyle biriyle ilişkiye başlamazdı.

Sonuçta ömür boyu aynı yastığa baş koyacağım sanki fiziken adamın her şeyi kusursuz mu değil zaten ama ben saç detayına takıldım olamaz mı ama bu sebepten görüşmeyi kesmeye de vicdanım el vermedi sormak istedim benden daha tecrübeli insanlar var diye çünkü ben ilk defa biriyle ciddi anlamda görüşüyorum ben yaşını göstermeyen, bakımlı güzel biriyim belki de bu yüzden takıldım küçük ama önemsiz bi detay olsa da.

Bi kalabalıkta uzaktan gördük birbirimizi beğendik uzaktan olduğu için fark etmedim ve o günden aylar sonra buluştuk biz o zaman fark ettim.

Saçı öyle olunca yaşlı mı duruyormuş yanında. Annen de bir tuhaf

Eşimin de lise de beyazlamaya başlamış. Şimdi 32 yaşında ve kır saçlı. Bence çok karizmatik. İlk gördüğüm anda bayılmıştım saçlarına. Üstler hafif uzun. 3-4 parmak kadar. Önde bir tutam var beyaz. Geriye atıyor yana doğru Emekli olunca tamamen uzatacakmış

Çoğunluğa katılıyorum. Bence sevmiyorsun. Evlensen annen damadından utanacak saçı beyaz diye. Bizimkiler laf edecek ne demek yani. Ne ayıp. Yedi senedir hayatımda eşim. Bir kişi bile saçına laf etmedi. Bak bir kişi diyorum. Nasıl bir çevreniz varsa...

Aranızdaki eğitim farkını ve maddi farklılıkları göz ardı edip saçına takılıyorsanız aldığınız eğitim pek de bir işe yaramamış sanki. Neyin doğru neyin yanlış olduğuyla ilgili mantıklı bir çıkarım yapamıyorsunuz. Beyaz saçtan daha büyük bir sorunlar var bilmem farkında mısınız?

Burda haklı olabilirsiniz annem de etkiledi beni önceden bu kadar takmıyordum, ilerde utanacak mı damadından acaba diye düşündüm ben de.

Daha ortada evlenme teklifi yok, söz yok, nişan yok siz adamin sacindaki beyazlara takmişsiniz.
Konudaki ilk cumleyi okuyunca mutsuz evlilik zann ettim. Hatta devaminda evlendim cumlesini bekledim.
Neyse, konuya gelirsek dış gorunuse guven olmaz, ALLAH korusun yarin bi kansere yakalanirsin degil beyaz saclar, kel kalirsiniz.
Ben olsam beyaza takmazdim. Bi de erken yaşta saclarinda beyazlar olan erkekler daha karizmatik oluyor sanki.

Siz de şunu anlamıyorsunuz fiziken olan şeyler farklı ruhen olan şeyler farklı ikisinin ayrımını yapmanızı diliyorum.

Yazık ... Lütfen evlenmeyin bu aday için değil genel olarak evlenip kimseyi üzmeyin . tek başınıza yaşayın kendini beğenmişlik ve bencilliğinizi .

Yazık ... Lütfen evlenmeyin bu aday için değil genel olarak evlenip kimseyi üzmeyin . tek başınıza yaşayın kendini beğenmişlik ve bencilliğinizi .
Ne yaptım ben şimdi bu yazdığınızı hak edecek? adama hakaret mi ettim kötü bir şey mi dedim sadece kafama takıyorum dedim bence fazla ön yargılısınız.

Ne yaptım ben şimdi bu yazdığınızı hak edecek? adama hakaret mi ettim kötü bir şey mi dedim sadece kafama takıyorum dedim bence fazla ön yargılısınız.
güzelim işim var çalışıyorum görüştüğüm adamın saçında beyaz var ayrılmak istiyorum bunu söyleyemiyorum diyen sizsiniz. Kusura bakmayın şekilcisiniz dış görünüşe önem vermek farklı bi şeydir bakımlı olursun dikkat edersin . Sizin takıldığınız şey beyaz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…