- 22 Aralık 2017
- 797
- 1.966
- 63
- Konu Sahibi birgaripogretmen
-
Sonuçta ömür boyu aynı yastığa baş koyacağım sanki fiziken adamın her şeyi kusursuz mu değil zaten ama ben saç detayına takıldım olamaz mı ama bu sebepten görüşmeyi kesmeye de vicdanım el vermedi sormak istedim benden daha tecrübeli insanlar var diye çünkü ben ilk defa biriyle ciddi anlamda görüşüyorum ben yaşını göstermeyen, bakımlı güzel biriyim belki de bu yüzden takıldım küçük ama önemsiz bi detay olsa da.
Olamaz, o zaman sevgi yoktur ortada. Birbirlerini beğenip evleniyorlar, sonra bir kaza oluyor, yanıyor vs. O durumda ki insanların eşleri onları artık görüntüsü değişti diye bırakıyor mu? Bırakıyorsa zaten sadece görüntüsü için evlenmiş demektir.Bakın bazı yorumlar gerçekten acımasız karakterine bakarak görüşmeye başladım zaten, aramızda eğitim farkı var maddi farklılıklar var bunları göz ardı ediyorum gerçekten karakterli biri olduğuna inanarak ama saçına takıyorum diye neden bu kadar kötü oldum ben birden olamaz mı?
Yok tam dediğiniz gibi dudağım kalın, saçım da sarı bebek yüzlüyüm acaba ben öyle olmasam adam beni ilk gördüğünde beğenir miydi peki belki o da şekilciyse?Bu aynada senin gördüğün. Bakımlı olmak ayrı ama güzellik görecelidir. Adam belki kalın dudak seviyor ama seninki incedir. Belki sarı saç seviyordur seninki kumraldır. Problem ediyorsan ayrıl. Ayrılmayacaksan da ama problem ama takıldım ama annem deme. Gerçekten çocukça.
Sen diğer konulara odaklan. Daha büyük sorunlar var bence aranızda. Belli ki ciddi anlamda aşk ve sevgi yok.
Ben zaten yüzüne öyle bir şey söyleyip ayrılamam, zaten bu sebepten ayrılmaya da içim el vermiyor rahatsız oluyorum ama içime sinmiyor napmalıyım diye düşünüyorum sadece.Olamaz, o zaman sevgi yoktur ortada. Birbirlerini beğenip evleniyorlar, sonra bir kaza oluyor, yanıyor vs. O durumda ki insanların eşleri onları artık görüntüsü değişti diye bırakıyor mu? Bırakıyorsa zaten sadece görüntüsü için evlenmiş demektir.
Sizin başınıza bir şey gelmeyeceğine garanti var mı? Diyelim ki çok sevdiniz birini, o da sevdi, sonra size bir şey olsa, o kişi de görünüş benim için önemli dese sizi terketse ne hissedersiniz?
Sevgili değiliz, en başından beri evlenmek maksadıyla birbirini tanımaya çalışan iki genciz ama o bu süreçte bana çok aşık oldu benim de ona karşı duygularım var ama onun kadar yoğun değil sebebi de böyle şeyler.Yani sorun 3 ayda evlilik muhabbetlerine atlamış olman değil de, sevgilinin saçındaki beyazlara takılman mı? Pes.....
İçinize sinmeyen biriyle evlenmeyin, ona da kendinize de yazık etmeyin.Ben zaten yüzüne öyle bir şey söyleyip ayrılamam, zaten bu sebepten ayrılmaya da içim el vermiyor rahatsız oluyorum ama içime sinmiyor napmalıyım diye düşünüyorum sadece.
Sevgili değiliz, en başından beri evlenmek maksadıyla birbirini tanımaya çalışan iki genciz ama o bu süreçte bana çok aşık oldu benim de ona karşı duygularım var ama onun kadar yoğun değil sebebi de böyle şeyler.
Zaten içim ısınıyor, muhabbetimiz her şeyimiz uyuyor birbirine çok iyi anlaşıyoruz hayata bakışımız falan aynı, eğitimsel ve maddi farklılıklarını bu yüzden görmezden gelip sorun etmiyorum ama böyle ufak bir şeye takılıyorum.Ben herkes gibi size tepki göstermeyeceğim. Siz bu kişiyi sevmiyorsunuz bariz belli. İstediğiniz kadar az uz bi şeyler hissediyorum diyin ya da ilerde bu kişiye aşık olacağım seveceğim diyin. Şu an olmadığı gibi bundan sonra da sevmeyeceksiniz. Sevgi de aşk da sonraya ötelenebilecek veya sizin insiyatifinizle oluşabilecek bir his değil çünkü. O yüzden karşıdaki kişiyi de oyalayıp daha fazla sürdürerek ümit vermeden ayrılmanız en doğrusu olacaktır. Çirkin dahi olsa içinizin ısınacağı, sohbetinden muhabbetinden hoşnut olacağınız kişiyle birlikte olmanız daha doğru olur diye düşünüyorum.
Aslında bazen hiç takılmıyorum ama bazen de takılıyorum bunda çevrenin de etkisi varHmm.. o zaman bir süre sonra sen de gerçekten seversen dış görünüşe takılacağını düşünmüyorum.
Yani insanları görünüşlerine göre değerlendirmek ilerde sizi yanıltabilir. Malum saç rengi iyi karakter için bir kıstas sayılmaz.Ne alaka?
Ya sorun da bu anlaşıyoruz ve ısındım ona çok oda bunu biliyor, ama görüntü olarak takılıyorum sadece..İçinize sinmeyen biriyle evlenmeyin, ona da kendinize de yazık etmeyin.
Anlaşamıyoruz, ısınamadım bir türlü deyin ayrılın.
Kusura bakmayın ama çok kibirli birisiniz. Ne sarışın güzel kadınlar var evlenince esmer kadınlarla vs aldatılan. Bunun bir önemi yok yani. Ayrıca madem bu kadar dış görünüşe takıksınız adamın beyaz saçlı olduğunu görünce beğenmediğiniz için görüşmeyi kesseydiniz ama hem evlilik görüşmesi yapıp hem de bu takıntıyla yaşamak çok saçma. Adamı sevmiyorsunuz evlenmeyin bence.Yok tam dediğiniz gibi dudağım kalın, saçım da sarı bebek yüzlüyüm acaba ben öyle olmasam adam beni ilk gördüğünde beğenir miydi peki belki o da şekilciyse?
Benim kocamın da göbeği vardıZaten içim ısınıyor, muhabbetimiz her şeyimiz uyuyor birbirine çok iyi anlaşıyoruz hayata bakışımız falan aynı, eğitimsel ve maddi farklılıklarını bu yüzden görmezden gelip sorun etmiyorum ama böyle ufak bir şeye takılıyorum.
Yok tam dediğiniz gibi dudağım kalın, saçım da sarı bebek yüzlüyüm acaba ben öyle olmasam adam beni ilk gördüğünde beğenir miydi peki belki o da şekilciyse?
Yok tam dediğiniz gibi dudağım kalın, saçım da sarı bebek yüzlüyüm acaba ben öyle olmasam adam beni ilk gördüğünde beğenir miydi peki belki o da şekilciyse?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?