- 17 Eylül 2014
- 26
- 0
- 1
- 32
- Konu Sahibi sislovesis
-
10 haftaya kadar medikal abortus kürtaj yasaldır...herhangi bir devlet hastanesine başvurursanız ücretsiz yaparlar...yanlız bu resmi kayıtlara geçer yani gebe olduğunuz ve kürtaj yaptırdığınız...bunu sizi desteklediğim için yazmıyorum çünkü bir doktor, bir anne, bir kadın ve bir insan olarak kürtajı asla ama asla tasvip etmiyorum ama saçma sapan bişey yapıp canınıza kastetmenizi istemem...
36954807 .!.:Sizce o dediğiniz ihtimal ütopik değil, olabilitesi olan bir şey öyle mi ?
Bakın burda gerçekten bu kıza yardım edebilecek biri varsa lütfen özel Msj atsın kıza ordan kontak kursun
Bakın burda gerçekten bu kıza yardım edebilecek biri varsa lütfen özel Msj atsın kıza ordan kontak kursun
paniklemeyin. sakin olun.
benim anlamadığım neden bu test bu kadar geç yapıldı?
ayrıca ilişki olmadan nasıl hamile kalınıyor?
tam olarak ne yaptınız
biri bana da anlatsın,ben de okuyamadım,ilişkiye girmeden mi hamile kalmışpaniklemeyin. sakin olun.
benim anlamadığım neden bu test bu kadar geç yapıldı?
ayrıca ilişki olmadan nasıl hamile kalınıyor?
tam olarak ne yaptınız
Merdivenden yuvarlan diye kim dedi seni be kardesim, dediyse bile niye ciddiye aliyosun? Geberip gitcen en sonunda Allah korusun.
Madem test yaptin, hamile ciktin, git ozel bi klinige aldir. Parayi erkek arkadasin dusunsun. Neden bu kadar zor yollar seciyorsun?
Geç yapildi çünkü aklima ilk geldiğinde biraz arastirdim ve erken olan dusuklerde parca kalmadan regliyle düşük yapildgini öğrendim .. Acikcasi kokrtm hic netlesden kendimce regl olacaktim .. Yasdgimz şey hamile kalabilcgim bisey.. Yani temas oldu fakat tam ilişki olmadi
Sevgiline soyle o bulsun kurtaj parasini, olmazsa da anne soyle. Forumdan kimse sana para vermez heveslenme
Sevgiline soyle o bulsun kurtaj parasini, olmazsa da anne soyle. Forumdan kimse sana para vermez heveslenme
biri bana da anlatsın,ben de okuyamadım,ilişkiye girmeden mi hamile kalmış
Çok şükür ya ...Kendimi annenin yerine koyarak yorum yapıyorum.
Kızım olsa 20 yaşında "doğur kızım, bırak okulu, kariyeri falan" demem. Elin ipsiz sapsızıyla da çocuk yüzünden evlendirmem. Yaş 30 falan olsa desteklenir de 20 nedir, çocuk daha.
Burada 20 yaşındak kızına bu gazı gerçekten verecek anneler varsa da helal olsun diyorum, ben böyle bir cesareti gösteremezdim.
Ben maddiyat olarak düşünmemiştim valla carrie sonuçta para transferi olursa zatenadı soyadı ortaya çıkar bu olay gerçekse konu sahibi adını soy adını nasıl versinnasıl yardım edecez hepimiz çulsuzuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?