ablalarim yardima ihtiyacim var

Teşekkür ediyorum

Bakın burda gerçekten bu kıza yardım edebilecek biri varsa lütfen özel Msj atsın kıza ordan kontak kursun

paniklemeyin. sakin olun.
benim anlamadığım neden bu test bu kadar geç yapıldı?

ayrıca ilişki olmadan nasıl hamile kalınıyor?
tam olarak ne yaptınız

tam olarak ne yaptınız

Geç yapildi çünkü aklima ilk geldiğinde biraz arastirdim ve erken olan dusuklerde parca kalmadan regliyle düşük yapildgini öğrendim .. Acikcasi kokrtm hic netlesden kendimce regl olacaktim .. Yasdgimz şey hamile kalabilcgim bisey.. Yani temas oldu fakat tam ilişki olmadi

5 kurus bile vermesin kimse bunun dolandirici olmadigi ne malum? Sakin iyi niyetinizi kullandirmayin kizlar

tam olarak ne yaptınız
biri bana da anlatsın,ben de okuyamadım,ilişkiye girmeden mi hamile kalmış

ben dedim çünkü bizimle kafa bulduğunu düşünüyorum. Okul okuduğunu söyleyen 20 yaşında biri bu kadar kara cahil olamaz.

temas oldu derken ucunumu soktu sadece anlamadım
tövbe tövbe
neysee bir yaşıma daha girdim

yapacak birşey yok artık. iyice düşün kararını kendin ver sonuçta bu senin hayatın. kararın ne olursa olsun sevabıda günahıda sana, daha doğrusu ikinize. ama her koşulda erkek arkadaşının sana destek olması lazım

Sevgiline soyle o bulsun kurtaj parasini, olmazsa da anne soyle. Forumdan kimse sana para vermez heveslenme

O ne demek pardon kimseden para istedgime dair biyazi gördünüz mu.. İnsanların belki bi bilgisi vardır esi dostu yapturmistir benzer setler yasamistir. Tek istediğim tavsiyeydi.

Sevgiline soyle o bulsun kurtaj parasini, olmazsa da anne soyle. Forumdan kimse sana para vermez heveslenme

Bu kinu dogrumu degilmi hala tatmin olmadim ya neyse burdan para araklsmsya calsms olmasinlar.sinucta tanmyoruz baksaniza bi test yaptnmi sorusunu saaer.sonra cevapladi bilmiuorum Artik

Kendimi annenin yerine koyarak yorum yapıyorum.
Kızım olsa 20 yaşında "doğur kızım, bırak okulu, kariyeri falan" demem. Elin ipsiz sapsızıyla da çocuk yüzünden evlendirmem. Yaş 30 falan olsa desteklenir de 20 nedir, çocuk daha.
Burada 20 yaşındak kızına bu gazı gerçekten verecek anneler varsa da helal olsun diyorum, ben böyle bir cesareti gösteremezdim.

ne parası,para mı istendi,işler karışıyor

biri bana da anlatsın,ben de okuyamadım,ilişkiye girmeden mi hamile kalmış

galiba sadece ucu girmiş
ama zevk suyuda sperm içeriyor. pozisyon değişikti galiba.yani sıvının derinlere akması işi kolaylaştırdı
aklıma başka bişey gelmiyor

Çok şükür ya ...
Ütopya'dan çıkın lütfen .
20 yaşında daha okulu olan biri nasıl doğuracak .
Doğurdu nasıl bakacak.
Kendimi kızın yerine koyuyorum , ben olsam ben de aldırırdım.

Eğer bu konu gerçekse söyle düşünün okuyorsunuz bir sevgiliniz var gençlik salaklığı bişiler olmuş ve sonuçta hamile kalmış ve bu kızın hayalinde bir çocuk sahini olmak yok şuan ..
nasıl yardım edecez hepimiz çulsuzuz
Ben maddiyat olarak düşünmemiştim valla carrie sonuçta para transferi olursa zatenadı soyadı ortaya çıkar bu olay gerçekse konu sahibi adını soy adını nasıl versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…