ablalarim yardima ihtiyacim var

O ne demek pardon kimseden para istedgime dair biyazi gördünüz mu.. İnsanların belki bi bilgisi vardır esi dostu yapturmistir benzer setler yasamistir. Tek istediğim tavsiyeydi.
Niye yardimci olacaklar ozel mesajla iletisim kuracakmis? Ne yardimi? Git sevgilinden al parasini yaptir kurtajini arkadasim ne tavsiye verilebilir?

Ya neden kendi basina çare ariyorsun tatlim sonuç olarak erkek arkadasininda katkisiyla oldu tüm bunlar erkek gibi carelesin ne gerekliyse. Yerinde olsamda evlenmeyi tercih ederdim bebeğe kiymaktansa. Annene soylesen durum bu evlenmek zorundayiz desen kabul etmeyip ne yazcaklar. Erkek aekadasinda askerden gelene kadar ailesi destek ciksin sana hatta sahip ciksinlar diyorum dogur bebeğini okuluna da devam et bisekilde yasin çok ta küçük değil yani.

Ben sevgilime dahi para konusunu acamazken ne kadar paramiz var diye soramazken buradan tanimadgim insanlardan mi isteyecgim. Olmaz olsun sizin fikriniz desteğiniz. Hayirli aksamlar!.!.!!

başka nasıl yardım edebilirizki.
biz aldırma desek aldırmayacakmı, aldır desek aldıracakmı
hayatını şartlarını en iyi o biliyor.
benim şahsi fikrim aldırmasından yana. aldırmasa böyle sorumsuz bir anne babayla çocuk perişan olur.

Konu dogruysa bile burdan kimse kurtaj parasi yollamaz. Sanki cok normal bir durummus gibi nasil para isteniyor ben anlamadim.

Ben hala psikolojik olduğunu düşünüyorum. Belli ki çok korkmuş ve beynini şartlandırmışsın. Hal böyle olunca testler pozitif çıkabiliyor vücut kendini hamile sandığı için. İlişki olmadan nasıl bir şey yaptınız daha doğrusu cesaret ettiniz hayret doğrusu. Beş dakikalık fantezi nelere mal oluyor

Ben sevgilime dahi para konusunu acamazken ne kadar paramiz var diye soramazken buradan tanimadgim insanlardan mi isteyecgim. Olmaz olsun sizin fikriniz desteğiniz. Hayirli aksamlar!.!.!!

para istemeye neden çekiniyorsunki gülüm.. en özel en mahrem şeyi yaşayınca utanmadınızki birbirinizden

testin resmini buraya ekledinmi? belki yanlış okudun sen testi

Belki Dr konusunda yardımcı olurlar bilemedim .. Allah yardımcısı olsun kız içinde bebek içinde üzüldüm

Konu sahibi para istemedi arkadaşlar, düşük yapmak için tavsiye istemiş.

Son düzenleme:
Çok şükür ya ...
Ütopya'dan çıkın lütfen .
20 yaşında daha okulu olan biri nasıl doğuracak .
Doğurdu nasıl bakacak.

O bakmayacak zaten fedakar, cefakar annesi bakacak.
Bunu destekleyecek sadece erkeğin annesidir o da namusu temizle mantığında tamam der herhalde.
Bir de hamile kalmak neden böyle mucize gibi algılanmış? Tüp bebekleri, bebek hayaliyle kavrulanları okudukça böyle bir kanı yerleşmiş insanların kafasına demek ki.
Bakire olup sürtünme ile hamile kalan ve kürtaj esnasında bekareti bozulan insanlar da var. Atla deve değil o kadar, olabiliyor yani.
Korunduğu halde hamle kalan da yüzlerce belki binlerce kadın var.
Bu ülkede kürtaj 10 haftaya kadar yasalsa kimsenin kem küm etmesine gerek yok.
Kendi vicdanını bastırabiliyor ve göze alabiliyorsa bir insan orada bitmiştir olay.
Kimine göre 1 hücreli de olsa candır, kimine göre henüz yaşam belirtisi göstermeyen bir embriyodur.

Bak canim konu sahibi sana diyorum kimse senn durumunla dalga gecip eylenmiyorlar herkez sana bir sey soyluyor farjindamisin anlamadin mi bilmiyirum annene sole evlenin diylar UNDERSTAND ? Burda bu kadar buyugun sana konusuyor sende tam annme.konuyu acivam bi konusam demiyisun da yom oara isteyemem.yok bebegi aldrcam yok istemiyoum napiyosan yap o isi yaomayi iyi biliyosun caresine nasl bakacagini bilmiyosun sistim ya vlla kurtaj kelimesini gordukce ALLAHIM GUZELLER GUZELI KIZIMI BANA BAGISLA DIYE DUA EDIYORUMMMM !!!

sen yanlış yapıyorsun demek ki,konu sahibinden öğren

şaka bir tarafa inşallah bir an önce bebeğin olur
İnşallahhh canım ..

bundan sonra cocuk yapmayı farklı düsünecegiz
gösterip elletmeyecegim belki sprem köprü yapar gelir yumosa yerlesir ohhhh zahmetsiz

çocuk kendi annesine söylese iftira bile atabilir..başına kakılır..asla söylememeli..kızın annesi kalpten giderse,hastalanırsa aile içi facia babası olacak hep anneye yüklenecek..kızına yüz verdin diye..abd mi burası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…