- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.863
- 298
- Konu Sahibi sislovesis
-
Niye yardimci olacaklar ozel mesajla iletisim kuracakmis? Ne yardimi? Git sevgilinden al parasini yaptir kurtajini arkadasim ne tavsiye verilebilir?O ne demek pardon kimseden para istedgime dair biyazi gördünüz mu.. İnsanların belki bi bilgisi vardır esi dostu yapturmistir benzer setler yasamistir. Tek istediğim tavsiyeydi.
Eğer bu konu gerçekse söyle düşünün okuyorsunuz bir sevgiliniz var gençlik salaklığı bişiler olmuş ve sonuçta hamile kalmış ve bu kızın hayalinde bir çocuk sahini olmak yok şuan .. Bu kıza
Ben maddiyat olarak düşünmemiştim valla carrie sonuçta para transferi olursa zatenadı soyadı ortaya çıkar bu olay gerçekse konu sahibi adını soy adını nasıl versin
Ne kadar cahiliz yaa ilişkiye girilmeden hamile kalınıyor mus ögrendigimiz iyi oldubiri bana da anlatsın,ben de okuyamadım,ilişkiye girmeden mi hamile kalmış
Ben sevgilime dahi para konusunu acamazken ne kadar paramiz var diye soramazken buradan tanimadgim insanlardan mi isteyecgim. Olmaz olsun sizin fikriniz desteğiniz. Hayirli aksamlar!.!.!!
Belki Dr konusunda yardımcı olurlar bilemedim .. Allah yardımcısı olsun kız içinde bebek içinde üzüldümbaşka nasıl yardım edebilirizki.
biz aldırma desek aldırmayacakmı, aldır desek aldıracakmı
hayatını şartlarını en iyi o biliyor.
benim şahsi fikrim aldırmasından yana. aldırmasa böyle sorumsuz bir anne babayla çocuk perişan olur.
sen yanlış yapıyorsun demek ki,konu sahibinden öğrenNe kadar cahiliz yaa ilişkiye girilmeden hamile kalınıyor mus ögrendigimiz iyi oldu
Niye acamiyosun? Git ve iste para madem paran yoksa o bebegi tek yapmadin.Ben sevgilime dahi para konusunu acamazken ne kadar paramiz var diye soramazken buradan tanimadgim insanlardan mi isteyecgim. Olmaz olsun sizin fikriniz desteğiniz. Hayirli aksamlar!.!.!!
sonuçta bu sevgilisinin sorumluluğunda olmalı..erkek arkadaşının..5 kurus bile vermesin kimse bunun dolandirici olmadigi ne malum? Sakin iyi niyetinizi kullandirmayin kizlar
Belki Dr konusunda yardımcı olurlar bilemedim .. Allah yardımcısı olsun kız içinde bebek içinde üzüldüm
kesinlikle açmalı konu sahibi arkadaş..ikisinin beraber sorumluluğunda olan bir şey..neden yükü kendi taşışınki..Niye acamiyosun? Git ve iste para madem paran yoksa o bebegi tek yapmadin.
Çok şükür ya ...
Ütopya'dan çıkın lütfen .
20 yaşında daha okulu olan biri nasıl doğuracak .
Doğurdu nasıl bakacak.
İnşallahhh canım ..sen yanlış yapıyorsun demek ki,konu sahibinden öğren
şaka bir tarafa inşallah bir an önce bebeğin olur
çocuk kendi annesine söylese iftira bile atabilir..başına kakılır..asla söylememeli..kızın annesi kalpten giderse,hastalanırsa aile içi facia babası olacak hep anneye yüklenecek..kızına yüz verdin diye..abd mi burasıO bakmayacak zaten fedakar, cefakar annesi bakacak.
Bunu destekleyecek sadece erkeğin annesidir o da namusu temizle mantığında tamam der herhalde.
Bir de hamile kalmak neden böyle mucize gibi algılanmış? Tüp bebekleri, bebek hayaliyle kavrulanları okudukça böyle bir kanı yerleşmiş insanların kafasına demek ki.
Bakire olup sürtünme ile hamile kalan ve kürtaj esnasında bekareti bozulan insanlar da var. Atla deve değil o kadar, olabiliyor yani.
Korunduğu halde hamle kalan da yüzlerce belki binlerce kadın var.
Bu ülkede kürtaj 10 haftaya kadar yasalsa kimsenin kem küm etmesine gerek yok.
Kendi vicdanını bastırabiliyor ve göze alabiliyorsa bir insan orada bitmiştir olay.
Kimine göre 1 hücreli de olsa candır, kimine göre henüz yaşam belirtisi göstermeyen bir embriyodur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?