Ablam aldatılıyor söylemeli miyim?

Ablanıza söyleyin eşiniz de anahtarı neden vermiş evli barklı adama

'' Ablana acıyarak bak. '' ne demek anlamadınız mı cidden, yani ne desem bilemedim. Yarın boşanmak istese sizin sahip çıkmanıza izin vermeyecek eşiniz, yuva yıkma meraklısı damgası yiyeceksiniz. Ve bu durumu kendine de tehdit olarak görecek, şimdi de görüyor. Çünkü bugün bacanağa yarın bana diye olaya bakma ihtimali pek yüksek.

Fake diyorum. Kimse bacanaktan anahtar alacak kadar yürek yemedi. Bide bahane "biri ile takilcaz". Yahu bare cool ol da "netflix and chill yapcaz bro" deseydi. Eş, cocugu okuldan alcak ama dur! Azgin bacanak daha önemli tabiki.

Ha bide senin bügün üye olman ve hemen anneler külübü takilman, saçma konu açman benim hakli olduğumun daha ispati

Ay şu fake hesapçılar benim konuma gelmese diyordum geldiler eski bir üyeyim ben, buranın işleyişini biliyorum, mune hanıma da özelden bildirdim zaten.
Böyle bir konuya da fake demezler diye yazma gereği duymamıştım, gerekiyormuş demek ki.

Konu baştan aşağı saçma..Aldatacak adam alenen karısının eniştesine gidip takılıcaz deyip anahtar ister mi ya kim olsa anlar..eşiniz çocuğu alacak bile olsa nasıl anlamaz sormaz ne takılması boş evde diye? Bir de elalemin evine yedek anahtar yaptırması ne alaka yani kendi eviymiş gibi..eşiniz hiç mi kızmadı? Eşinizde tuhaf kusura bakmayın da anlamaması imkansız..aldatan adam da bu kadar aptal olmaz

İstense iyi yedegi yaptiriliyor sanki kendi babasinin evi rahatliga bak.
İkisi beraber daha once de yemisler bu haltlari. Kocaniz bacanaga biseyden sinirlenmis anlasmayi bozmus olay bu.

Ablanın yerinde sen olsaydın onun sana anlatmasını isterdin değil mi? O zaman anlat. Yazık kadına daha fazla kandırılmasın.

Hii çünkü konu yoksa çoook inandirici ya! Baba ölüyor ama evi "takilmak" için açiliyor. Hani ne alaka, kafe restoran otel yokmu?

Acili bir insan "gel benim ölmüş babamin evinde sex yap sen" diyecek öyle mi?

Konu fake değilse, iğrenç yaa, iğreenç. Herkes istediği şekilde sex yapsin kime ne, ama gidip ölmüs birinin evinde yapmak kaçinci level iğrençlik bee. Fake ama eğlenceli değil konu.

Bence sizde eşinizi sorgulayin. Anahtari verirken akıl edemedim demesi hic inandirici değil. Belki yedegini yaptırdıgi için kızıp anlattı size yoksa normal karsilamis gibi

Söyle tabi salak mısın?
Bu hos olmamis..
Kocanin pipisinin sende yaratmis oldugu yikim beraberinde saygisizli ve nezaketsizligi de tetiklemis demek ki
Oyle denmez,kucuk pipi travmani anliyoruz ama kisilere hakaret etmeyelim mumkunse.

Bknz Konu : Çok Zor Durumdayım​

Tabiki anlayarak vermis esiniz bu bariz ama neden ispiyonlama geregi hissetmis onu anlamadim. Tek seferlik degil diyorsunuz bikreden.bisey olmazmi yani

Ablanı sevmiyor ama enişteni evinin anahtarını anlamadan etmeden verecek kadar çok mu seviyor? Ben kardeşime verirken bile iki defa düşünüyorum çünkü geçen ankaraya gittigimde cekmecede pis don buldum allah kahretmesin ya nasi bi kız donunu unutur. Bu gibi rezillikleri düşünüp hayatta vermem eşimin kardeşinin kocasina evin anahtarini o maksatla.

Eşinizin o taraklarda bezi olmasaydı enişteniz asla böyle bir istekte bulunamazdı. Siz Kemalim yapmaz demeye devam edin

Yok yok Mesude değilim, yapar mı yapar hiçbir erkeğe gözüm kapalı güvenmem, eşime de güvenmiyorum şu an zaten. Ama direkt sen beni aldatıyorsun demek istemiyorum, kesin bir delilim yok.

ablana acıyarak bak dediğinde kocanıza ne dediniz ben asıl orayı merak ettim
bence o cümleye takılmak gerek .

hiç aklıma gelmezdi bu sitede dillere pelesenk olmuş ''kınadığını yaşamadan ölmezsin'' sözünü bir kocanın karısına alt zemin hazırlaması için sarfetmesi

Aynen aynen fake, ilgilenmem gereken 3 tane çocuğum yok burda fake konu açarak eğleniyorum. Te Allah'ım yaa, fake oldugunu düşünüyorsun yazma madem, al bak şimdi fake konu için o kadar parmaklarını yorup mesaj yazdın, senin de pek eglencen yok.

Bu arada daha yeni sizden aldığım gazla eşimle bi posta daha kavga ettim, bana telefon kaydını dinletti.
Hani aramaların kaydedildigi bir uygulama var ya. Orda bütün konuşmaları var. Eşimi işteyken aramış mesai saatlerini sormuş ev boş mu demiş vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…