- 24 Mayıs 2021
- 648
- 1.042
- 33
- 35
- Konu Sahibi Sebnemmm23
-
Artık arastiracak halim yok 47 yaşındayım, bir işim yok, ergenlik çağında 3 çocuğum var, kanitim olmadan sırf evi verdi diye bosanamam ki. Az önce ablamla telefonla konuşurken laf arasında iyiki x var dedi (kocası yani) soyleyebilecegimi sanmıyorum benimle mezara kadar gitsin. Hepinize teşekkürler.
ergenlik çağındaki çocuklar neden okuldan alınıyore hani çocuğu okuldan alacaktı acelesi vardı anlayamamıştı.
işteyken aramış ev boş mu diye bile sormuş.
eşin güya anlamamış.
çanak tutmuş resmen bile isteye ablanın aldatılmasını istemiş.
eşin kötü biri farkındasın dimi?
zaten ablana acıyarak bak demesinden belliydi içindeki kötülük
Yani zeka yaşı küçük diyorsunuz yazık. Enişteniz eşinizden ne isterse mesela hayır der, neye zekası yeter? Bu akşam sen eve gelme sizin evde bir işim var dese peki, tamam mı der hayır mı der? Mevzu, namus başkasının olunca çok saf olunabiliyor zeka falan yetmiyor. Üniversite bitirmiş bir erkek, öğrenci evi - bekar evi ortamı hiç görmemiş mi? Evi boşaltın kız getiricem veya bizim ev çok kalabalık sizin evin anahtarını versene laflarını hiç duymamış mı hiç şahit olmamış mı? Para kaptırmakla fuhuşa ortam sağlamak aynı şey mi?Eşimi aklamak için demiyorum ama dünyanın en salak insanıdır kendisi diyebilirim, kaç kere parasını kaptırdı saçma sapan insanlara, biri birşey der anında inanır bide üniversite mezunuyum diye geçinir. Yalan söylemeyi falan da beceremez hiç. Onu savunmaya çalışmıyorum ama yıllardır onu tanıyan biri olarak bu kadar entrikaya zekasının yeteceğini sanmıyorum.
Söylemelimiyim ne demek ya. Söyleyeceksin tabiii hiç bir kadın aldatılmayı haketmiyor sonucu ne olursa olsunnn!! Eşin bilerek vermemiş anahtarı sonuçta. Hem ailenle kötü olacaksa da olsun. Asla böyle birşey saklanmamalı aslaMerhabalar, benim bir ablam var ikimizde evliyiz, çocuklarımız var.
Ablam daha önce eşinin yaptığı borçlar yüzünden kocasından boşandı ama birkaç yıl sonra tekrar birlestiler. 20 yıllık evliler.
Benim eşimin babası birkaç ay önce vefat etti, kayınpederimin evi şu an boş eşim orayı satılığa çıkardı ama henüz satılmadı. Dün ablamın kocası eşimin iş çıkışına gelmiş, senin babanın evi boştu dimi demiş beni bi oraya götürsene, bir kişi gelecek takılacağız demiş. Eşimin çocuğumuzu okuldan alması gerekiyordu ne demek istediğini tam anlayamamış,kabul etmiş götürmüş bunu, anahtarı da vermiş, yarın getiririm anahtarı demiş bu da. Sonra eve gelip bana anlattı ben kızdım eşime sen nasıl böyle birşeye izin verirsin diye, bu sabah eşime geri getirmiş anahtarı eşim demiş bak bi daha böyle birşey olmasın falan diye o da anahtarın yedeğini yaptırdığını itiraf etmiş vermiş eşime. Yani yedeğini yaptırdığına göre tek seferlik birşey değil aldatmaya devam edecek ablamı.
Şimdi ben dünden beri çok üzgünüm böyle birşey yaşandığı için. Bir tane erkek kardeşim var ablamlarla çok samimi her gün görüşüyorlar ablam ve kocasıyla, bunu duyarsa çok kötü olur diye düşünüyorum.
Üstüne üstlük ailemle eşimin de arası bozulacak, ailem evini kullanmasına izin verdigi için eşime kizacaklar.
Bir yandan ablamın ne kadar perişan olacağını düşünmek bile istemiyorum ama bunu bile bile ablamın yüzüne nasıl bakarım bilmiyorum..
Siz de biliyorsunuz o ağzınızı bi açarsanız kendi eşinizin neleri neleri çıkacak, buna hazır değilsiniz.Artık arastiracak halim yok 47 yaşındayım, bir işim yok, ergenlik çağında 3 çocuğum var, kanitim olmadan sırf evi verdi diye bosanamam ki. Az önce ablamla telefonla konuşurken laf arasında iyiki x var dedi (kocası yani) soyleyebilecegimi sanmıyorum benimle mezara kadar gitsin. Hepinize teşekkürler.
Eşiniz anahtarı vermemeliydi nasil anlamamisMerhabalar, benim bir ablam var ikimizde evliyiz, çocuklarımız var.
Ablam daha önce eşinin yaptığı borçlar yüzünden kocasından boşandı ama birkaç yıl sonra tekrar birlestiler. 20 yıllık evliler.
Benim eşimin babası birkaç ay önce vefat etti, kayınpederimin evi şu an boş eşim orayı satılığa çıkardı ama henüz satılmadı. Dün ablamın kocası eşimin iş çıkışına gelmiş, senin babanın evi boştu dimi demiş beni bi oraya götürsene, bir kişi gelecek takılacağız demiş. Eşimin çocuğumuzu okuldan alması gerekiyordu ne demek istediğini tam anlayamamış,kabul etmiş götürmüş bunu, anahtarı da vermiş, yarın getiririm anahtarı demiş bu da. Sonra eve gelip bana anlattı ben kızdım eşime sen nasıl böyle birşeye izin verirsin diye, bu sabah eşime geri getirmiş anahtarı eşim demiş bak bi daha böyle birşey olmasın falan diye o da anahtarın yedeğini yaptırdığını itiraf etmiş vermiş eşime. Yani yedeğini yaptırdığına göre tek seferlik birşey değil aldatmaya devam edecek ablamı.
Şimdi ben dünden beri çok üzgünüm böyle birşey yaşandığı için. Bir tane erkek kardeşim var ablamlarla çok samimi her gün görüşüyorlar ablam ve kocasıyla, bunu duyarsa çok kötü olur diye düşünüyorum.
Üstüne üstlük ailemle eşimin de arası bozulacak, ailem evini kullanmasına izin verdigi için eşime kizacaklar.
Bir yandan ablamın ne kadar perişan olacağını düşünmek bile istemiyorum ama bunu bile bile ablamın yüzüne nasıl bakarım bilmiyorum..
Daha yenilerde bir arkadaşımın tanıdığı kocasından hıv kaptı. Akciğer kanserine çevirdi. Şimdi siz düşünün ablanıza böyle bir hastalık taşırsa ve siz susarsanız vicdanınız hiç mi sızlamayacakArtık arastiracak halim yok 47 yaşındayım, bir işim yok, ergenlik çağında 3 çocuğum var, kanitim olmadan sırf evi verdi diye bosanamam ki. Az önce ablamla telefonla konuşurken laf arasında iyiki x var dedi (kocası yani) soyleyebilecegimi sanmıyorum benimle mezara kadar gitsin. Hepinize teşekkürler.
Eşiniz ne demek istediğini tam anlayamıyor ama oraya götürürken de yol boyunca konuşmuyorlarEşimin çocuğumuzu okuldan alması gerekiyordu ne demek istediğini tam anlayamamış,kabul etmiş götürmüş bunu, anahtarı da vermiş, yarın getiririm anahtarı demiş bu da. Sonra eve gelip bana anlattı
İmkansııııızBana anlatırken bundan sonra ablana acıyarak bak, sanırım kötü birşeye vesile oldum dedi. Sonradan anlamış naptigini bende çok kızdım
Cunku onden açıklayınca kendisi masum gorunecekti.Eşimin suçlu olduğunu bende biliyorum ne yazık ki ama ben şöyle birşey düşündüm eğer aralarında gizli gizli şeyler çeviriyorlarsa eşim neden gelip bana bunu anlattı? aralarında kalırdı bu olay ama eve gelir gelmez söyledi.
Enisteyi cagirir kocamla karsima oturtur ikisinin canina okurdum once. Onlari soyleyecegim diye tehdit ederdim. Ama ablanizi en iyi siz bilirsiniz. Eger ablaniz gozunu kirpmadan bosanacaksa soyleyin. Ama affedip devam edecek ve bu araniza girecekse soylemeyin. Ben bosansam da bosanmasam da bana soylenmesini isterdim. Ama bazi insanlar cehalet mutluluktur diyebiliyor. Bunun olcumunu en iyi siz yaparsinizsenin babanın evi boştu değil mi bir kişi gelecek takılacağız dendiğinde eşinizin anlamaması imkansız... arkadaşlarla pes oynayacağız ya da dışarısı pahalı ıvır zıvır alıp 1 günlüğüne o evde arkadaşımı ağırlamam mümkün mü dememiş bakın biri gelecek takılacağız demiş bu ne demek ? hepimiz anladık ne olduğunu
eşiniz bacanağıyla kötü olmak istememiş ama sizin arkanızdan iş çevirdiğini de tepki almamak için yumuşatmak adına adamın niyetini anlamadım diyerek size itiraf etmiş olay bu sizin komşudan falan birinden öğreneceğinize emin olduğu için itiraf etmiştir emin olun... kesin konu komşu biri gördü duydu gireni çıkanı mecbur kaldı eşiniz size söylemeye bence
neyse diyelim ki dünyanın en iyi niyetli ve saf adamı olsun eşiniz
bundan sonra ablanızın kocasıyla eşinizi görüştürmeyin sizde mesafeli durun. uzak durun
bugün bir konuya daha yazdım aldatılsam ve benden saklansa üzüntüm ikiye katlanırdı hepiniz susup benim aptal yerine konmamımı ,başkasının koynundan çıkanı yatağıma almamamı izlediniz diyerek kızardım sonuçta karı koca hayatımız var değil mi...bilen ve söylemeyenlere daha çok kızardım , ben böyleyim ama herkes benim gibi olmayabilir ablanızı siz tanırsınız
Hikayenın bı yerınde bı eksıklık var ama oturtamadım acıkcası tam kafamdaEşiniz gerçekten anahtarı isteyince anlamamış mi? Bu kısmı bana hiç inandırıcı gelmedi. Ablanızın Allah yardımcısı olsun.
Aynı uygulama bende de var, otomatik her konuşmayı kaydediyor. Bazen kaçırdığım detayları tekrar dinleyebilmek için kullanıyorum ben, eşim de kendi işi için kullandığını söylemişti daha neler için kullanıyor bilemem tabi. Bu olaydan sonra güvenimi sıfıra indirdi.
Eşi bence gayet güzel anlamıştır aptal olamaz. Bir kereliğine diye anahtarı vermiştir sonra enişte yedek yaptırdım deyince iş b.ka sarıyor diye mecbur kalmıştır anlatmaya.Hikayenın bı yerınde bı eksıklık var ama oturtamadım acıkcası tam kafamda
Esiniz böyle bi durumu nasıl normal karsılıyor yahu yuhhMerhabalar, benim bir ablam var ikimizde evliyiz, çocuklarımız var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?