- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
-
Çok saskinim... Abla bu tabiki bakacak bakmak zorunda aile kavramı diye birşey var . Zor zamanda birbirlerine destek oldular diye her yaptığını sineye çekip tüm anormallikleri nasıl normallestirebiliyorlar...Ya arkadaşlar abla para veriyor diye el alemin evli adamlarıyla düşüp kalkmasına ses edilmemeli yani
Parayi veren düdüğü çalar hesabı
Vallahi ikinci şoku da burada geçirdim. Kendi kocaları kendilerini aldatsa o kadını ellerine geçirseler kağıt gibi buruştururlar ama ben tepki gösterdim diye nankör oldumYa arkadaşlar abla para veriyor diye el alemin evli adamlarıyla düşüp kalkmasına ses edilmemeli yani
Parayi veren düdüğü çalar hesabı
Hayir kotu olan sizsiniz. Israrla ablanizin sirrini annenize ifsa ettiniz. 15 yasinda ergenler gibi davraniyorsunuz. Hayat ablanizin hayati sizi ilgilendirmez. Hata yaptiysa uyarirsiniz susarsiniz israrla israrla israrla rahatsiz etmezsiniz. Siz durup durup ayni seyi soyleyip duruyorsunuz.Ben ablamı reddetmedim. Ben ablama yapma etme dediğim için nankör çıkarcı pislik oldum. Koca kadının hayatı elalemi kocasından ayırmaya çalışmaktan ibaret. Ben ablamdan son 2 yıldır para almıyorum. Sadece masraflarını karşıladığı evde yiyorum ve uyuyorum. Yine ayda kazandığım paradan her ay eve para veriyorum. Ayrıca ablam benim eteğimin şortmun boyuna karışan saçımın rengine kadar karışan bir insan. Şimdi tam olarak bana müstehak olan ne? Çok kötüsünüz
Allah sizi ıslah etsin. Ben ablamın bu şekildeki ilk ilişkisini öğrendiğimde 13 yaşımdaydım. 6-7 yıldır annem saklıyorum. Şimdi bile ben söylemedim. Ablam kendisi gitti söyledi. Ayrıca bu sadece ablamın kendi hayatı değil. Benim psikolojimi bozduğu çok açık bi gerçek. Kötü değilim hatta ve hatta bu konuda iyilik timsaliyim. Siz yine de ne düşünürseniz düşünün hakkımda. Yarın öbür gün ablam gibi bir kadın hayatınıza müdahil olur o zaman anlarsınızHayir kotu olan sizsiniz. Israrla ablanizin sirrini annenize ifsa ettiniz. 15 yasinda ergenler gibi davraniyorsunuz. Hayat ablanizin hayati sizi ilgilendirmez. Hata yaptiysa uyarirsiniz susarsiniz israrla israrla israrla rahatsiz etmezsiniz. Siz durup durup ayni seyi soyleyip duruyorsunuz.
Ha ablanizin yaptigi dogru mu degil. Zaten bir zaman gelecek illaki pisman olacaktir. Ama karismak sizin haddiniz degildi.
Ben ablamı bu yanlışından döndürmek için şimdiye dek hep ama hep yumuşak başlı konuştum. Ayrıca bu ablamın sadece kendi hayatı değil kusura bakmayın. Bu heriflerden bi tanesinin karısı annemi aramıştı bundan yıllar evvel. Annemin elinden telefonu zor kaptım yalanlar uydurdum konunun üstünü kapattım. Çünkü annem öğrense kalp krizi geçirir ölür sanıyodum. Gerçi anneme de yaşadığı birçok ilişkiden sadece 1 tanesini söyledi. Onun da suçlusu ben oldumYahu siz bu ablanızın aşık olduğu adamdan hoşlanıyor musunuz? Yani öyle bir takıntı yapmışsınız ki işi artık iyice abartmışsınız ister istemez bu işte başka iş var dedirtiyorsunuz. Ablanızın kendi yediği halt sizi bağlamaz. Anneniz sallamıyor size ne oluyor. Yarın öbürgün kendisi hesabını verir adama da adamın karısına da Allah'a da. Bu ilişkide size kimse birşey sormayacak. Biraz kendinize gelin bence
Aynen katılıyorum ben olsam bende anneme söylerdim bazı şeyler örtülür saklanır ama bunu anne en baştan bilmeliAy ya şiştim konuyu abuk sabuk yerlere çekmişsiniz hanımlar. Bence Sen haklısın kardeşim. Haksız olduğun nokta annenden olan biteni saklaman. Tabi ablan duygu sömürüsüyle anlattıysa bi şe dememiştir. Zaten birini söylemiş. Evi de o geçindiriyorsa sesini çıkarmamıştır. Madem evden gideceksin. Annen de bilsin artık karışacak mı karışmayacak mı karar versin. Ayrıca nankör falan değilsin öyle bi ablaya fazla bile tahammül etmişsin. Tepkini bildiği halde tahrik etmeye çalışmış seni. Senin psikolojini düşündüğü de yok. Yarın öbür gün birine nasıl güveneceksin umrunda değil. Ablalık sadece üst baş alıp önüne bir tas yemek koymak değil. Onu eller de yapıyor yeri geldiğinde. Sana tavsiyem evde kalacaksan muhatap olma. Evden çıkacaksan yarım gün çalışabileceğin bir iş varsa gir. Başvurabileceğin ekstra burslar varsa araştır. Erkek arkadaşınla eve falan çıkma. Bir kız arkadaş bulursan eve çıkmaya çalış.
Canım bak buradaki insanların %95i sana aynı şeyi söylüyor demek ki bir akıl birliği var ve sana tavsiyede bulunuyorlar. Bu ablanın hayatı. Bu tercihin bedelini kendisi öder. Ayrıca annen hakkında doğru tahmin yürütememişsin bu kadar kendini hırpalama diyoruz gerek Yok bu kadarına diyoruz sen kendini hırpaladık kötü sen oluyorsun eline de birşey geçmiyor diyoruz ama kime diyoruzBen ablamı bu yanlışından döndürmek için şimdiye dek hep ama hep yumuşak başlı konuştum. Ayrıca bu ablamın sadece kendi hayatı değil kusura bakmayın. Bu heriflerden bi tanesinin karısı annemi aramıştı bundan yıllar evvel. Annemin elinden telefonu zor kaptım yalanlar uydurdum konunun üstünü kapattım. Çünkü annem öğrense kalp krizi geçirir ölür sanıyodum. Gerçi anneme de yaşadığı birçok ilişkiden sadece 1 tanesini söyledi. Onun da suçlusu ben oldum
Yani?? Benim flörtöz olmamla evli erkeklerle sevgili olmam bir mi?https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/hopasinanay-galiba-bana-gore-sevilmeler.1028620/
Böyle bir konu açıp ablanıza takılmanız da çok ilginç
Bu kk dan korkulurhttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/hopasinanay-galiba-bana-gore-sevilmeler.1028620/
Ben o son tartışmamızdan sonra ablama laf etmemeye kararlıydım. Kendisi tam ama tamm anlamıyla gelip beni tahrik etti. Gerçekten dediğiniz gibi keşke hiç kendimi paralamasaydım çünkü muhtemelen şimdi annemin de ses çıkarmamasından aldığı gazla son sürat eylemlerine devam edecek.Canım bak buradaki insanların %95i sana aynı şeyi söylüyor demek ki bir akıl birliği var ve sana tavsiyede bulunuyorlar. Bu ablanın hayatı. Bu tercihin bedelini kendisi öder. Ayrıca annen hakkında doğru tahmin yürütememişsin bu kadar kendini hırpalama diyoruz gerek Yok bu kadarına diyoruz sen kendini hırpaladık kötü sen oluyorsun eline de birşey geçmiyor diyoruz ama kime diyoruz
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/hopasinanay-galiba-bana-gore-sevilmeler.1028620/
Yani?? Benim flörtöz olmamla evli erkeklerle sevgili olmam bir mi?
Çok sağlıklı bir iliski sekli olmadığını düşünüyorum bunun daBekar birileriyle flört etmesi, birlikte olması, evli biriyle ilişkisinin olmasıyla aynı mı cidden gözünüzde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?