Ablam beni evden gönderiyor :))

Ya arkadaşlar abla para veriyor diye el alemin evli adamlarıyla düşüp kalkmasına ses edilmemeli yani
Parayi veren düdüğü çalar hesabı
Çok saskinim... Abla bu tabiki bakacak bakmak zorunda aile kavramı diye birşey var . Zor zamanda birbirlerine destek oldular diye her yaptığını sineye çekip tüm anormallikleri nasıl normallestirebiliyorlar...

Konu sahibi konuyu babam evli kadınlarla birlikte ama evin geçimini sağlıyor diye katlanıyoruz dese bambaşka konuşurlardı ama ...

Ya arkadaşlar abla para veriyor diye el alemin evli adamlarıyla düşüp kalkmasına ses edilmemeli yani
Parayi veren düdüğü çalar hesabı
Vallahi ikinci şoku da burada geçirdim. Kendi kocaları kendilerini aldatsa o kadını ellerine geçirseler kağıt gibi buruştururlar ama ben tepki gösterdim diye nankör oldum

Hayir kotu olan sizsiniz. Israrla ablanizin sirrini annenize ifsa ettiniz. 15 yasinda ergenler gibi davraniyorsunuz. Hayat ablanizin hayati sizi ilgilendirmez. Hata yaptiysa uyarirsiniz susarsiniz israrla israrla israrla rahatsiz etmezsiniz. Siz durup durup ayni seyi soyleyip duruyorsunuz.
Ha ablanizin yaptigi dogru mu degil. Zaten bir zaman gelecek illaki pisman olacaktir. Ama karismak sizin haddiniz degildi.

Yahu siz bu ablanızın aşık olduğu adamdan hoşlanıyor musunuz? Yani öyle bir takıntı yapmışsınız ki işi artık iyice abartmışsınız ister istemez bu işte başka iş var dedirtiyorsunuz. Ablanızın kendi yediği halt sizi bağlamaz. Anneniz sallamıyor size ne oluyor. Yarın öbürgün kendisi hesabını verir adama da adamın karısına da Allah'a da. Bu ilişkide size kimse birşey sormayacak. Biraz kendinize gelin bence

Allah sizi ıslah etsin. Ben ablamın bu şekildeki ilk ilişkisini öğrendiğimde 13 yaşımdaydım. 6-7 yıldır annem saklıyorum. Şimdi bile ben söylemedim. Ablam kendisi gitti söyledi. Ayrıca bu sadece ablamın kendi hayatı değil. Benim psikolojimi bozduğu çok açık bi gerçek. Kötü değilim hatta ve hatta bu konuda iyilik timsaliyim. Siz yine de ne düşünürseniz düşünün hakkımda. Yarın öbür gün ablam gibi bir kadın hayatınıza müdahil olur o zaman anlarsınız

Ay ya şiştim konuyu abuk sabuk yerlere çekmişsiniz hanımlar. Bence Sen haklısın kardeşim. Haksız olduğun nokta annenden olan biteni saklaman. Tabi ablan duygu sömürüsüyle anlattıysa bi şe dememiştir. Zaten birini söylemiş. Evi de o geçindiriyorsa sesini çıkarmamıştır. Madem evden gideceksin. Annen de bilsin artık karışacak mı karışmayacak mı karar versin. Ayrıca nankör falan değilsin öyle bi ablaya fazla bile tahammül etmişsin. Tepkini bildiği halde tahrik etmeye çalışmış seni. Senin psikolojini düşündüğü de yok. Yarın öbür gün birine nasıl güveneceksin umrunda değil. Ablalık sadece üst baş alıp önüne bir tas yemek koymak değil. Onu eller de yapıyor yeri geldiğinde. Sana tavsiyem evde kalacaksan muhatap olma. Evden çıkacaksan yarım gün çalışabileceğin bir iş varsa gir. Başvurabileceğin ekstra burslar varsa araştır. Erkek arkadaşınla eve falan çıkma. Bir kız arkadaş bulursan eve çıkmaya çalış.

Ben ablamı bu yanlışından döndürmek için şimdiye dek hep ama hep yumuşak başlı konuştum. Ayrıca bu ablamın sadece kendi hayatı değil kusura bakmayın. Bu heriflerden bi tanesinin karısı annemi aramıştı bundan yıllar evvel. Annemin elinden telefonu zor kaptım yalanlar uydurdum konunun üstünü kapattım. Çünkü annem öğrense kalp krizi geçirir ölür sanıyodum. Gerçi anneme de yaşadığı birçok ilişkiden sadece 1 tanesini söyledi. Onun da suçlusu ben oldum

Aynen katılıyorum ben olsam bende anneme söylerdim bazı şeyler örtülür saklanır ama bunu anne en baştan bilmeli
Adam musallat olur karısı kapıya dayanır herşeyi geç ortada büyük yanlış var insan kardesinide uyaramayacaksa
Annesinin gizlice rujunu sürmüyor ablası bildiğin evli adamlarla geziyor ... Şaka gibi bu konuda konu sahibini suçlu çıkardılar ya ... Pes

Canım bak buradaki insanların %95i sana aynı şeyi söylüyor demek ki bir akıl birliği var ve sana tavsiyede bulunuyorlar. Bu ablanın hayatı. Bu tercihin bedelini kendisi öder. Ayrıca annen hakkında doğru tahmin yürütememişsin bu kadar kendini hırpalama diyoruz gerek Yok bu kadarına diyoruz sen kendini hırpaladık kötü sen oluyorsun eline de birşey geçmiyor diyoruz ama kime diyoruz

Kadın kadının en büyük düşmanı hayatım hala anlamadın mı?
Sen burada ablanı anlatıp hiç tepki vermesen de giydireceklerdi sana, tepki verince de giydiriyorlar tabii ki. Hatta senin o adamla ilişkin olabileceğini falan söylüyorlar. Burası fikir almak için doğru yer değil bence, ancak canını sıkarsın burada. Bu arada sen haklısın.

Uff sizin aile de sen dahil normal bir psikolojiye sahip bi insan yok eski konularini da okudum.
Evli erkeklerle sevgili olmayi hobi haline getiren bi abla
Carpik cinsel alt yapili ilişki yasamayi seven sen
Ve bunlara sesini cikarmayan bi anne
Sebep:İhmalkâr ,sorumsuz anne baba
Çözüm: Psikoloji bilimi,psikolog,psikiyatri....
Hea bu arada ablanin seni yurda vereceğini falan zannetmiyorum blöf yapiyor olabilir.Korkma biraz işlerine karişmazsan seninle yildizi tekrar barisir.

Ben o son tartışmamızdan sonra ablama laf etmemeye kararlıydım. Kendisi tam ama tamm anlamıyla gelip beni tahrik etti. Gerçekten dediğiniz gibi keşke hiç kendimi paralamasaydım çünkü muhtemelen şimdi annemin de ses çıkarmamasından aldığı gazla son sürat eylemlerine devam edecek.

Eski konularini bilmiyorum konu sahibinin. Bu konuda ki Tum yorumlari okudum ve soka girdim resmen. Konu sahibinin ablasi evli barkli adamlarla gorusuyormus surekli ve konu sahibi tepki gosterdigi icin mi nankor oluyor ?

Burada evli adamlarla iliskisi olan kadinlara demediginizi birakmiyorsunuz sevgili kk uyeleri konu sahibine ise nankor gibi yakistirmalar yapiyorsuniz.

Ablasi maddi manevi destek oldu diye yaptigi yanlislara goz mu yummali ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…