- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
-
Aaaaa ben bu yazilari okumayan yorum yapmisim, görmemisim kizlar..... Fake deyilse konu sahibi sana söylüyorum; ne haliniz varsa görün, al birini vur ötekine durumundasiniz aile olarak.Diger bir konusunda da bi adamla sadece cinsel ihtiyaci icin bulustugundan bahsetmisti. Ablasini elestirirken ahlak timsali
Ciddi misiniz ya? Çocuk gibi "kapıya koysun seni ablan, annende bakmasın ohhh" yazıp bundan zevk mi alıyorsunuz? Şok içindeyim. Şaka gibi insanlar var burada
yukarıda başlıkta kızın yazdığını okuyunca insanlar onu yazmış, kendisi evli olup olmamasına bakmadan hatta yanında sevgilisi varken erkeklerle flört etmekten çekinmediğini zevk aldığını söylemiş. evliyse arkasına dönsünmüş Allahtan yüzük var mı diye bakıyormuş(!) bir ortama girince her erkeğe gülümseyip cilve yapıyormuş. yeni tanıştığı erkek arkadaşının onu diye yatağa atmadığına kafayı takmış. aşka inanmıyormuş. ama ablası namussuzmuş :) ya kafası kırık biri, ya da dalga geçiyor. belkide kendisi yamuk ablası çok doğru bir kız iftira atıyor. yukarda önceden yazdığı yazıyı okursanız insanlar niye böyle yazdı biraz anlarsınız. ablasına had bildirecek olan da o değil. ona da kalmıyor böylece. velevki yazdıkları doğru olsun.
+1Bırakın ne hali varsa görsün, Allah bildiği gibi yapsın o ablayı...
Siz daha karışmayın ona, evden uzaklaşmak size de iyi gelecektir.
Evin geliri sadece abla da miValla değil şaşkınım. Zaten ablam her zaman annemin gözdesi olmuştur. Hibir şey olmamış gibi konuşup gülüşüyorlar
Ben üniversiteye geçtiğimden beridir kazandığım paradan eve veririm her ay. Son 2 yıldır ablamdan para istediğimi de hatırlamıyorum dahi. Kendi kitaplarımı bile gittin fotokopi aldım ama kendi paramla aldım. Onun öncesi için de zaten yapabileceğim bir şey yoktu. Babamın kızı olmak benim tercihim değildi. Ya yurda bırakacaktı ya da yediğimi içtiğimi karşılayacaktı. Ki aldığı maaş yanında bana yaptığı harcamanın esamesi bile okunmaz.Ablamsa yaptığı binlerce yanlışı doğru gibi lanse etmeye çalışıyor dolayısıyla nankör olduğumu düşünmüyorum
Geçenlerde bu konusunu okumuştum ve aklımda kalmış şimdi tekrar konu acınca hatırladımEn baştan bilseydim konu sahibinin fake olduğunu. Bu kadar okuyacak diye yorulmazdım. Sagol arkadaşım. Milletin eğlencesi oldu bu forum yaaa
Bende ona şaşırdım öyle birinin bunu takması da ilginçti yanıDiger bir konusunda da bi adamla sadece cinsel ihtiyaci icin bulustugundan bahsetmisti. Ablasini elestirirken ahlak timsali
Ohoo bende ne marifetler var bi bilseniz. Hem fıldır fıldır erkek arıyorum hem onlarla fink atıyorum hem ülkenin en iyi okullarından birinde okuyorum hem 3 üstünde ortalama yapıyorum hem de kendi paramı kazanıyorumYok 20 yasinda univ ogrencisiyim diyor ya
Ama ne farki var ki 20 yas boyle bi hayat yasamak icin cok mu ideal
Bu kizin isi gucu ders calismak olmasi gerekirken fildir fildir yakisikli erkek ariyo
Eski konusunu okursaniz anlarsiniz
Ohoo bende ne marifetler var bi bilseniz. Hem fıldır fıldır erkek arıyorum hem onlarla fink atıyorum hem ülkenin en iyi okullarından birinde okuyorum hem 3 üstünde ortalama yapıyorum hem de kendi paramı kazanıyorumYok 20 yasinda univ ogrencisiyim diyor ya
Ama ne farki var ki 20 yas boyle bi hayat yasamak icin cok mu ideal
Bu kizin isi gucu ders calismak olmasi gerekirken fildir fildir yakisikli erkek ariyo
Eski konusunu okursaniz anlarsiniz
Sürekli ağzında "sana ben baktım nankör" lafı. Evet bana baktı ama bu benim suçum muydu? Benim babamın sorumsuz annemin parasız bi kadın olması benim suçum muydu? Ne yapacaktı o durumdaki kardeşini sokağa mı atacaktı?
Ablacım hakkımda asparagas haber uydurmaya utanmıyor musun benim birlikte olduğum kişiler bekar ve bekar olmalarını da önemsiyorumActigi konuya bak konu sahibinin canim.. kendisi hic tanimadan evlimi bekar mi demeden sadece zevk icin milletle birlikte oldugunu hatta biri yanindayken baska birini kestigini filan yazmisti.. ablasina kulp takan bu sahis kendide cok normal degil yani
Zorundaydı demiyorum ama madem bu kadar başıma kakacaktı niçin baktı? Benim suçum mu bu da benim başıma kakıyor? Gitsin anneme babama çemkirsinAslında şu yazdığınız çok yanlış.Size bakmasının sebebi ''zorunlu'' olduğu için değil,kardeşi olup istediği için.Size bakmak zorunda değildi,dünyaya sizi o getirmedi,bunun suçlusu aileniz yanlış kişi için ''ne yapacaktı'' diyorsunuz.
Bana garip gelen bu kadar ciddi bir konuda cümleleriniz sonuna gülme işeretleri koymanız oldu komik olan nedir? ayrıca kız yurtlarını araştırdıysa anlaşamadığı için araştırmış demek ki. Bu kadar neden takıntı yaptınız anlamadım yani hayat onun hayatı siz söyler geçersiniz. Hep mi evli erkekler buluyor yani kaç tane var diyorsunuz bana saçma geldi kusura bakmayın onun hayatına müdahil olamazsınız. O sizi bu yaşa kadar getirmiş büyütmüş siz de hem çalışıp hem okuyabilirdiniz pekala ama siz evde yatarken o çalışmış saygılı olmak zorundasınız evde sizden önce bir anne varken size ne oluyor ki? çalışın para kazanın verin part tıme işlerde var ama ablanıza takmışsınız siz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?