Ablam beni evden gönderiyor :))

Diger bir konusunda da bi adamla sadece cinsel ihtiyaci icin bulustugundan bahsetmisti. Ablasini elestirirken ahlak timsali
Aaaaa ben bu yazilari okumayan yorum yapmisim, görmemisim kizlar..... Fake deyilse konu sahibi sana söylüyorum; ne haliniz varsa görün, al birini vur ötekine durumundasiniz aile olarak.

Konu sahibinin de ablasının da psikolojik destek alması şart gibi geldi. Banlanmışsınız ama bunu okuyorsanız bir süre birbirinize 10 metreden fazla yaklaşmayın.

Ciddi misiniz ya? Çocuk gibi "kapıya koysun seni ablan, annende bakmasın ohhh" yazıp bundan zevk mi alıyorsunuz? Şok içindeyim. Şaka gibi insanlar var burada

Evet ciddiyim. Onu yetistiren okutan ablana " .rospu" muamelesi yapip bikezde hatayi kendinde gormeyen bi kiz arsiz olmaya baslamistir. Su an ufaktan etekleri tutustu ama bize yansitmiyor. " yurtta naparim ben, parayi nerden bulurum, bes parasiz naparim ben" diye dertleniyordur. Cunku tum destegi ablasi sagliyordu. O yerden yere vurdugu ablasi. Bi kac gun yurtta kalsin gorsunde zorluklarini, sonra ztn tipis tipis geri gelicek ablasina.

Tesekkurler, bende ayni seyleri yazicaktim beni zahmetten kurtardiniz.
Ama normal kisilerin yorumlarinin birbirine catismasi. Cunku bazilari bu kizin nasil birisi oldugnu, eski konularini bilmiyor. Ve normal olrak bu konudaki ilk yaziya odaklaniyorlar ve tepkilerimizi asiri buluyorlar.

Eski konularınızı bilmiyorum ama okuduğum abla karakteri kesinlikle iğrenç ötesi. Kimisi demiş etekleri tutuşuyor hem ablasindan geciniyo hem de nankörlük ediyo.
Eee napsaydı konu sahibi??
Ablam bana bakıyo diye her gün evli adamlarla yaptığı şeyleri çok normalmiş gibi çay kahve eşliğinde dinleyip muhabbet mi edecekti
Bazı insanların aklı hep maddiyatta olduğu için maneviyat onlar için sıfır

Madem söylediğin gibi gidecek kapın var demek ki. Kendi paran ile tut bir ev veya yurt kurtul madem. Ama sen sanki abaya takmış gibisin. Herkes kendi hayatını yaşasın. Uyarımı yapmışsın tamam niye usteliyorsun.

Sen şu hoşuna giden her erkekle ne olduğunu bile düşünmeden flört eden, tek gecelik ilişki yaşayan üye değil misin?
Sen bu kadar hızlı yaşarken neden ablana bu kadar karışıyorsun? Bırak o da senin gibi ucunu başını düşünmeden takılsın.
Genlerinizde var galiba bu hovardalık. Neden bu kadar takıntı yaptın ki anlamadım?

Bana garip gelen bu kadar ciddi bir konuda cümleleriniz sonuna gülme işeretleri koymanız oldu komik olan nedir? ayrıca kız yurtlarını araştırdıysa anlaşamadığı için araştırmış demek ki. Bu kadar neden takıntı yaptınız anlamadım yani hayat onun hayatı siz söyler geçersiniz. Hep mi evli erkekler buluyor yani kaç tane var diyorsunuz bana saçma geldi kusura bakmayın onun hayatına müdahil olamazsınız. O sizi bu yaşa kadar getirmiş büyütmüş siz de hem çalışıp hem okuyabilirdiniz pekala ama siz evde yatarken o çalışmış saygılı olmak zorundasınız evde sizden önce bir anne varken size ne oluyor ki? çalışın para kazanın verin part tıme işlerde var ama ablanıza takmışsınız siz.

En baştan bilseydim konu sahibinin fake olduğunu. Bu kadar okuyacak diye yorulmazdım. Sagol arkadaşım. Milletin eğlencesi oldu bu forum yaaa
Geçenlerde bu konusunu okumuştum ve aklımda kalmış şimdi tekrar konu acınca hatırladım
Bazı arkadaşlar flörtöz olmasında ne var falan demişti ama durum ortada

Pembe dizi gibi hayatınız var resmen, birde kalkıp burada milleti aşağılamaya aklınca ezmeye çalışırsın ama şimdi anlıyorum sebeplerini...

Sen bence ablanıda tak koluna bir psikologa gidin bu böyle yürümez...

Sen ablana laf edeceğine kendi haline bak diyenlere iki çift sözüm olacak. Benim flörtöz biri olmamla ilgili problemleriniz olabilir bu sizin için çok sıradışı olabilir sizin için çok yanlış olabilir ama benim bu huyumun kimseye herhangi bir zarar verdiği yok. Ablamsa bilinçli olarak bir aileyi yıkmaya çalışıyor ve bundan haz alıyor. Sizce bu müdahele etmemem gereken bir durum mu?
İkinci olarak ben henüz 20 yaşındayım. Size göre yaptıklarım hataysa da hata yapmak için henüz oldukça kredim var. Ablamsa hayatını mahvetmenin eşiğine geldi. Kim bilir belki o eşiği çoktan geçmiştir.
Ne ablamı kıskanmam kaldı ne nankörlüğüm kaldı ne de ablamın evli sevgilisine göz koyduğum kaldı. Yine ağzınıza geleni söylediniz ama ne yazık ki haksızsınız

Yok 20 yasinda univ ogrencisiyim diyor ya
Ama ne farki var ki 20 yas boyle bi hayat yasamak icin cok mu ideal
Bu kizin isi gucu ders calismak olmasi gerekirken fildir fildir yakisikli erkek ariyo
Eski konusunu okursaniz anlarsiniz
Ohoo bende ne marifetler var bi bilseniz. Hem fıldır fıldır erkek arıyorum hem onlarla fink atıyorum hem ülkenin en iyi okullarından birinde okuyorum hem 3 üstünde ortalama yapıyorum hem de kendi paramı kazanıyorum

Yok 20 yasinda univ ogrencisiyim diyor ya
Ama ne farki var ki 20 yas boyle bi hayat yasamak icin cok mu ideal
Bu kizin isi gucu ders calismak olmasi gerekirken fildir fildir yakisikli erkek ariyo
Eski konusunu okursaniz anlarsiniz
Ohoo bende ne marifetler var bi bilseniz. Hem fıldır fıldır erkek arıyorum hem onlarla fink atıyorum hem ülkenin en iyi okullarından birinde okuyorum hem 3 üstünde ortalama yapıyorum hem de kendi paramı kazanıyorum

Aslında şu yazdığınız çok yanlış.Size bakmasının sebebi ''zorunlu'' olduğu için değil,kardeşi olup istediği için.Size bakmak zorunda değildi,dünyaya sizi o getirmedi,bunun suçlusu aileniz yanlış kişi için ''ne yapacaktı'' diyorsunuz.

Ablacım hakkımda asparagas haber uydurmaya utanmıyor musun benim birlikte olduğum kişiler bekar ve bekar olmalarını da önemsiyorum

Zorundaydı demiyorum ama madem bu kadar başıma kakacaktı niçin baktı? Benim suçum mu bu da benim başıma kakıyor? Gitsin anneme babama çemkirsin

Zaten garip olan o,konuda komik hiçbir şey yok,tek gördüğüm ablasının ilişkilerine aşırı karışan bir kardeş.Siz söyleyeceklerinizi söylemişsiniz ne uzatıyorsunuz bu kadar ne oldu annenize itiraf etti de anneniz ayin mi düzenledi,günah mı çıkardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…