Ablam beni evden gönderiyor :))

Simdi burda hic kimse bu kiza " haksizlik/ haysiyetsizlik karsisinda susacaktin" demesin.
Bu kiz 15 yasinda daha. Sessiz kalmamasi gerek haksizlik karsisinda! Hayat ne getirirse getirsin durust olmayi ogretmeliyiz bi cocuklarimiza!
Sen dogru yaptin kuzucum B Bremenmizikacisi
Varsayalimki haksizlik karsisinda susmustun ve o evde buyuyup genc kiz olucaktin. 2 sey olabilir. Ya metres olmayi beyninde normallestirip seninde yolun .ok yolu olucak. Yada kendini muhafaza etseydin bile " x doktorun bacisi o, ayni yolun yolcusu" damgasi diyecektin.
Bi kadin namusunu korumayi bilmeli. Ve lafa mahal bile vermemeli.
Annen seni dogurduysa bakmaya mecbur.
Ablani artik abla sayma.

Sen niye tepki aliyosun biliyo musun ?
Kendine bakmadan burda surekli ablani elestiren konular aciyosun neden cunku iliskilerini begenmiyorsun ama senin de ondan farkli bi yanin yok begendigin her erkekle yatiyosun sonra da masumlastiriyosun ben flortozum diyorsun
He simdi de adamin biri gel beraber yasayalim demis sana ve bu sartlarda gideceksin ama merak ediyorum o adamla yasarken nasil diger erkeklere yaklasacaksin
Ha yaklasirsan emin ol ablandan bi farkin hicc olmaz.
İkinizi de Allah islah etsin diyorum yolunuz yol degil.

Ben bu noktalari bilmiyodum. Daha 15 yasndaki bu kiz erkeklerlemi 'flort" ediyor?

15 yaşında mı konu sahibi

e tamam susmasın da önce bir kendine baksın..
15 yaşında bir çocuğun flört ettiği erkeğin kendisini eve atmasını beklemesi ne kadar anormalse ablasıda o kadar anormal işte..

O konuyu yazan bu kisimi? Hicte dikkat etmem nicklere.
O zmn " hosstt" derim ben bu ergene.
B Bremenmizikacisi kapa ceneni ve ablani yrden yere vururken kendini en namuslusu olrak gormekten vazgec.
Tencerenin dibi kara, seninki benden kara.
Kimsin sen be? Haddini bil haddini. Kapiya koysun seni ablan, annende bakmasin sana ohh

P
pardon yanlis okumusum, " 15 yasimdan beri bu hikayeleri dinliyorum"demis. Benim hatam.

Yok 20 yasinda univ ogrencisiyim diyor ya
Ama ne farki var ki 20 yas boyle bi hayat yasamak icin cok mu ideal
Bu kizin isi gucu ders calismak olmasi gerekirken fildir fildir yakisikli erkek ariyo
Eski konusunu okursaniz anlarsiniz

P

pardon yanlis okumusum, " 15 yasimdan beri bu hikayeleri dinliyorum"demis. Benim hatam.

o zaman bende yorumumu geri alıyorum . zira şok oldum bir an..
yetişkin bir kadınsa kiminle ne derecede flört ettiğinin önemi yok ama yinede insan aynayı birazda kendine tutmalı.

Ciddi misiniz ya? Çocuk gibi "kapıya koysun seni ablan, annende bakmasın ohhh" yazıp bundan zevk mi alıyorsunuz? Şok içindeyim. Şaka gibi insanlar var burada

Dolmuşsun çok belli ondan bu kavga bu kadar büyümüş.
Ama davranışın yanlış.
Yapman gereken ablanı bir hadi bilemedin iki kez uyarmaktı.
Sana yorum yaptığında da seni ilgilendirmez demeliydin.
Çarpık ilişkilerini anlatmaya başladığında "ben düşüncemi söyledim, özel hayatını bana anlatma" demeliydin.
Sana yafta yapıştırdığında "sen önce kendi ilişkilerine bak" diyip patlasan suçlu olmazdın.
Bu sana ders olmuş oldu.

Ciddi misiniz ya? Çocuk gibi "kapıya koysun seni ablan, annende bakmasın ohhh" yazıp bundan zevk mi alıyorsunuz? Şok içindeyim. Şaka gibi insanlar var burada
Actigi konuya bak konu sahibinin canim.. kendisi hic tanimadan evlimi bekar mi demeden sadece zevk icin milletle birlikte oldugunu hatta biri yanindayken baska birini kestigini filan yazmisti.. ablasina kulp takan bu sahis kendide cok normal degil yani

Kendisinin konularını okumuştum ama hatırladığım kadarıyla birlikte olduğu kişiler bekardı. Eğer aksi bir durum varsa evet size katılırım, ama bekar birileriyle ilişki yaşıyorsa o da onun hayat tarzı ve bizi ilgilendirmez diye düşünüyorum.

yukarıda başlıkta kızın yazdığını okuyunca insanlar onu yazmış, kendisi evli olup olmamasına bakmadan hatta yanında sevgilisi varken erkeklerle flört etmekten çekinmediğini zevk aldığını söylemiş. evliyse arkasına dönsünmüş Allahtan yüzük var mı diye bakıyormuş(!) bir ortama girince her erkeğe gülümseyip cilve yapıyormuş. yeni tanıştığı erkek arkadaşının onu diye yatağa atmadığına kafayı takmış. aşka inanmıyormuş. ama ablası namussuzmuş :) ya kafası kırık biri, ya da dalga geçiyor. belkide kendisi yamuk ablası çok doğru bir kız iftira atıyor. yukarda önceden yazdığı yazıyı okursanız insanlar niye böyle yazdı biraz anlarsınız. ablasına had bildirecek olan da o değil. ona da kalmıyor böylece. velevki yazdıkları doğru olsun.

Üstteki yorumuma bakarsanız böyle bir şey yazdığını görmediğimi yazdım zaten. Bir konusu aklımda kendisinin o da bekar bir adamla sadece ilişki yaşarken duygusal anlamda yakınlaşmaya başladığıyla ilgiliydi. Eğer sizin söylediğiniz gibi şeyler yazdıysa tamam o konuda sizler haklısınız, ama ben bu durumun farkında değilim. Tüm konularına bakacağım konu sahibinin.

ablan çok acı şekilde öğrenecek bazı şeyleri belli oldu yazık valla sen en iyisini yapmışsın inan ama yeter artık boşver ne yaparsa yapsın sana tavsiyem çalışacak durumun varsa ayrıl o evden üniversite okuyorsan devletin geri ödemeli kredisi var onu almanı tavsiye ederim bi şekilde hayatını toplarsın bu imkanların yoksa da bi an önce hayatını kurup o evden çıkmaya bak

Ok ama burasi kk biliyosun itinayla gecmis arastirir herkes.. ben oyle begendigi herkesle birlikte oluyo diye biliyorum o konudan ama..

Ayyy ne ablaymis.... Ablaniz zaten kendisine meslek olarak metresliyi secmis. Kusura bakmayin ama cok basit ve insan yerine konup konusulmicak bir ablaniz var, dahada icimden neler neler yazmak geliyor ama iste bamlanmak istemiyorum. Annenizede söylicek söz bulamiyorum, ne yani evli adami sevmesine tepki vermedimi, normalmis gibimi davrandi? Merak etmeyin siz ablanizin bu hayati böyle devam etmez, simdi yediyi hurmalar ilerde onun biryerlerini tirmalar. Bosverin o yokmus gibi davranin siz. Ilerde pisman oldugundada yaninda olmazsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…