- 24 Aralık 2014
- 10.840
- 10.203
- 298
- 31
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
-
Sen niye tepki aliyosun biliyo musun ?
Kendine bakmadan burda surekli ablani elestiren konular aciyosun neden cunku iliskilerini begenmiyorsun ama senin de ondan farkli bi yanin yok begendigin her erkekle yatiyosun sonra da masumlastiriyosun ben flortozum diyorsun
He simdi de adamin biri gel beraber yasayalim demis sana ve bu sartlarda gideceksin ama merak ediyorum o adamla yasarken nasil diger erkeklere yaklasacaksin
Ha yaklasirsan emin ol ablandan bi farkin hicc olmaz.
İkinizi de Allah islah etsin diyorum yolunuz yol degil.
Simdi burda hic kimse bu kiza " haksizlik/ haysiyetsizlik karsisinda susacaktin" demesin.
Bu kiz 15 yasinda daha. Sessiz kalmamasi gerek haksizlik karsisinda! Hayat ne getirirse getirsin durust olmayi ogretmeliyiz bi cocuklarimiza!
Sen dogru yaptin kuzucum B Bremenmizikacisi
Varsayalimki haksizlik karsisinda susmustun ve o evde buyuyup genc kiz olucaktin. 2 sey olabilir. Ya metres olmayi beyninde normallestirip seninde yolun .ok yolu olucak. Yada kendini muhafaza etseydin bile " x doktorun bacisi o, ayni yolun yolcusu" damgasi diyecektin.
Bi kadin namusunu korumayi bilmeli. Ve lafa mahal bile vermemeli.
Annen seni dogurduysa bakmaya mecbur.
Ablani artik abla sayma.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/hopasinanay-galiba-bana-gore-sevilmeler.1028620/
Böyle bir konu açıp ablanıza takılmanız da çok ilginç
pardon yanlis okumusum, " 15 yasimdan beri bu hikayeleri dinliyorum"demis. Benim hatam.15 yaşında mı konu sahibi
e tamam susmasın da önce bir kendine baksın..
15 yaşında bir çocuğun flört ettiği erkeğin kendisini eve atmasını beklemesi ne kadar anormalse ablasıda o kadar anormal işte..
P
pardon yanlis okumusum, " 15 yasimdan beri bu hikayeleri dinliyorum"demis. Benim hatam.
O konuyu yazan bu kisimi? Hicte dikkat etmem nicklere.
O zmn " hosstt" derim ben bu ergene.
B Bremenmizikacisi kapa ceneni ve ablani yrden yere vururken kendini en namuslusu olrak gormekten vazgec.
Tencerenin dibi kara, seninki benden kara.
Kimsin sen be? Haddini bil haddini. Kapiya koysun seni ablan, annende bakmasin sana ohh
Actigi konuya bak konu sahibinin canim.. kendisi hic tanimadan evlimi bekar mi demeden sadece zevk icin milletle birlikte oldugunu hatta biri yanindayken baska birini kestigini filan yazmisti.. ablasina kulp takan bu sahis kendide cok normal degil yaniCiddi misiniz ya? Çocuk gibi "kapıya koysun seni ablan, annende bakmasın ohhh" yazıp bundan zevk mi alıyorsunuz? Şok içindeyim. Şaka gibi insanlar var burada
Actigi konuya bak konu sahibinin canim.. kendisi hic tanimadan evlimi bekar mi demeden sadece zevk icin milletle birlikte oldugunu hatta biri yanindayken baska birini kestigini filan yazmisti.. ablasina kulp takan bu sahis kendide cok normal degil yani
Ciddi misiniz ya? Çocuk gibi "kapıya koysun seni ablan, annende bakmasın ohhh" yazıp bundan zevk mi alıyorsunuz? Şok içindeyim. Şaka gibi insanlar var burada
yukarıda başlıkta kızın yazdığını okuyunca insanlar onu yazmış, kendisi evli olup olmamasına bakmadan hatta yanında sevgilisi varken erkeklerle flört etmekten çekinmediğini zevk aldığını söylemiş. evliyse arkasına dönsünmüş Allahtan yüzük var mı diye bakıyormuş(!) bir ortama girince her erkeğe gülümseyip cilve yapıyormuş. yeni tanıştığı erkek arkadaşının onu diye yatağa atmadığına kafayı takmış. aşka inanmıyormuş. ama ablası namussuzmuş :) ya kafası kırık biri, ya da dalga geçiyor. belkide kendisi yamuk ablası çok doğru bir kız iftira atıyor. yukarda önceden yazdığı yazıyı okursanız insanlar niye böyle yazdı biraz anlarsınız. ablasına had bildirecek olan da o değil. ona da kalmıyor böylece. velevki yazdıkları doğru olsun.
ablan çok acı şekilde öğrenecek bazı şeyleri belli oldu yazık valla sen en iyisini yapmışsın inan ama yeter artık boşver ne yaparsa yapsın sana tavsiyem çalışacak durumun varsa ayrıl o evden üniversite okuyorsan devletin geri ödemeli kredisi var onu almanı tavsiye ederim bi şekilde hayatını toplarsın bu imkanların yoksa da bi an önce hayatını kurup o evden çıkmaya bakEvet kızlar ablamla aramda olan problemleri artık bilmeyeniniz kalmamıştır. Kendisiyle son tartışmamızla ilgili burada konu açmıştım. O tartışmadan sonra bir kez daha tartıştık. Konuyu tamamen kendisi açtı ben hiçbir şey demedim. O görüşme dediğim herifle buluşmuşlar ballandırarak anlattı bana. Yapma artık hayatını mahvedeceksin yapayalnız kalacaksın dedim benden bu kadar utandığını bilmiyodum dedid Evli adam hangi yüzle sana ilişki teklif eder sana değer bile vermiyo dedim evli adam bile ben senin namusuna kefilim diyo benim kardeşimin ettiği lafa bak diyo d Hiçbir şeye acımıyosan o adamın bebeğine acı diyorum sen bana o**spu diyosun diyo d Ben 15 yaşımdan beridir bu hikayeleri dinliyorum hep yanında oluyorum ama bana da yazık değil mi diyorum olmasaydın yanımda diyo d Ben artık hiçbi şekilde laf anlatamadığım için en son sinir krizi geçirdim ev savaş alanına döndü vs. En son artık anneme evli heriflerle birlikte olduğunu açıkladı. Yani açıkladı dediğim de şu: anne bak ben evli bi adama aşık oldum tamam mı onu çok sevdim o da beni sevdi allah kahretsin tamam mı aşık oldum sevdim tamam mı( bunu söylerken de nasıl ağlıyo görmeniz lazım). Ama sadece 1 tanesini söyledi :)) kalanlardan hiiiiç bahsetmedi :)))) bir de sonra geldi bana dedi ki: ben annem üzülmesin diye söylemiyodum al söyledim işte senin yüzünden mutlu musun??? Bunun da suçlusu ben oldum.. Sürekli ağzında "sana ben baktım nankör" lafı. Evet bana baktı ama bu benim suçum muydu? Benim babamın sorumsuz annemin parasız bi kadın olması benim suçum muydu? Ne yapacaktı o durumdaki kardeşini sokağa mı atacaktı? Habire sana baktım büyüttüm haram olsun zıkkım olsun nankör çıkarcı vs. Dedi.. neyse artık ben bi ablam yokmuş gibi hayatıma devam etme kararı aldığım için artık buna üzülmüyorum dahi.
Esas konuya gelecek olursak.. dün bilgisayarı elime aldım açar açmaz karşıma bir sayfa çıktı. Ablam bilgisayarda ankaradaki kız öğrenci yurtlarını araştırmış :)) zaten önceki gün de annemle ablam ablamın odasında konuşuyorlardı ben de kendi odamdaydım. Odalarımız yan yana olduğu için konuşmaların bi kısmını duydum annem saçmalama yapamaz o öyle diyordu ablam da nankörlük etmeyecekti o zaman diyordu. Velhasılkelam bu evde geçirdiğim her gece yediğim her lokma bana zehir zıkkım olacak artık. Bi ailem yokmuş gibi hissediyorum o kadar bitiğim ki size anlatamam. Çıkıp gidemiyorum dahi çünkü ne gidecek bi kapım ne de kendi başımın çaresine bakabilecek bi gelirim var. Kendimi o kadar yetersiz hissediyorum ki..
Ok ama burasi kk biliyosun itinayla gecmis arastirir herkes.. ben oyle begendigi herkesle birlikte oluyo diye biliyorum o konudan ama..Kendisinin konularını okumuştum ama hatırladığım kadarıyla birlikte olduğu kişiler bekardı. Eğer aksi bir durum varsa evet size katılırım, ama bekar birileriyle ilişki yaşıyorsa o da onun hayat tarzı ve bizi ilgilendirmez diye düşünüyorum.
Diger bir konusunda da bi adamla sadece cinsel ihtiyaci icin bulustugundan bahsetmisti. Ablasini elestirirken ahlak timsalihttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/hopasinanay-galiba-bana-gore-sevilmeler.1028620/
En baştan bilseydim konu sahibinin fake olduğunu. Bu kadar okuyacak diye yorulmazdım. Sagol arkadaşım. Milletin eğlencesi oldu bu forum yaaahttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/hopasinanay-galiba-bana-gore-sevilmeler.1028620/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?