- 23 Ağustos 2019
- 737
- 473
- 53
- 27
- Konu Sahibi Defne aktas
-
Öyle kadınlar var kiÖncelikle iyi akşamlar
Ablamla eniştem 14 yılldır evliler ve 3 çocukları var en küçüğü 1.5 yaşında. Ablamın evliliğinde problemler vardı eniştemle anlaşamıyorlardı. Evliliğin güzel bir evlilik olmadığını biliyordum. Ve bana bugün hiç duymak istemeyeğim bir sır verdi. Başka bir erkekle berabermiş ve oda evliymiş. Bunu duyduğum an ne diyeceğimi şaşırdım ne tepki vermem gerektiğini bilemedim susmaktan başka bişey yapamadım. Şoka girdim. Ve şimdi düşünüyorum. Söylediği saatten beri boşa koyuyorum olmuyor doluya koyurum olmuyor. İlişkileri 2 aylık bir süreden beri varmış. Annemle babama söyleyemem yaşlarından ötürü kaldıramayabilirler... Ama bunu bilip hayatıma hiç bişey olmamış gibi devam da edemem. Eniştemin bunları yaşamaya hakkı yok. Ben napacağım? Ablamı nasıl uyaracağım kendisini düşünen bencilden başka bişey değil düşünse zaten bizi bu duruma sokmaz. Sevgili olduğu adamın karısı yeni doğum yapacak sayılı günleri var. Ben ablama ayrıl kocandan da demek istemiyorum o küçük çocuğun günahına girmek olmaz mı? Sabahtan beri derdimi kimselere anlatamıyorum yardım edin bana... Adamı tanıyorum onunla mı konuşsam
dogruyu mu soyluyor sizce son bebek diger adamdan olabilir mi?
Üyelik ismi önemlimiÜyelik isminize başka bir isim daha ekleyin.
Ablanız tam bir cahil hemde kendi hayatını mahvedecek kadar.
Bu sır olamaz enişteniz bunu ögrendifi zaman olacakları bugun ablanıza hatırlatın
buna benzer bir konu daha önce açılmıştı üyelikte yeni bilemedim vallaBana da. Çünkü kullanıcı adı, isim soyisimle alınmış. Belli ki birilerini karalama peşinde olan birinin işi bu.
Abla yerin dibine girsin bu sırrın diye başlayabilirsiniz.Öncelikle iyi akşamlar
Ablamla eniştem 14 yılldır evliler ve 3 çocukları var en küçüğü 1.5 yaşında. Ablamın evliliğinde problemler vardı eniştemle anlaşamıyorlardı. Evliliğin güzel bir evlilik olmadığını biliyordum. Ve bana bugün hiç duymak istemeyeğim bir sır verdi. Başka bir erkekle berabermiş ve oda evliymiş. Bunu duyduğum an ne diyeceğimi şaşırdım ne tepki vermem gerektiğini bilemedim susmaktan başka bişey yapamadım. Şoka girdim. Ve şimdi düşünüyorum. Söylediği saatten beri boşa koyuyorum olmuyor doluya koyurum olmuyor. İlişkileri 2 aylık bir süreden beri varmış. Annemle babama söyleyemem yaşlarından ötürü kaldıramayabilirler... Ama bunu bilip hayatıma hiç bişey olmamış gibi devam da edemem. Eniştemin bunları yaşamaya hakkı yok. Ben napacağım? Ablamı nasıl uyaracağım kendisini düşünen bencilden başka bişey değil düşünse zaten bizi bu duruma sokmaz. Sevgili olduğu adamın karısı yeni doğum yapacak sayılı günleri var. Ben ablama ayrıl kocandan da demek istemiyorum o küçük çocuğun günahına girmek olmaz mı? Sabahtan beri derdimi kimselere anlatamıyorum yardım edin bana... Adamı tanıyorum onunla mı konuşsam
3 çocuklu bir insan eşini aldatıyorsa, çocukları da umurunda değildir diye düşünüyorum. Yanında götürür, komşuya bırakır, çocuğun ağlaması falan da etkilemez o kadını. Başka bir boyuta geçmiş artık malesef.Ablanız eşini aldatırken 1.5 yaşındaki çocuğu kime bırakıyor?yoksa yanında mı getiriyor? Benim 1.5 yaşında bir oğlum var. Yapışık gibi yaşıyoruzda. 3 çocukla hele ne ara aldatmaya zaman buluyor bi anlatın hele
enişte ne yaptıysa gitsin bosasin.Diğer kadının günahı ne peki? Kocasından memnun olmayan herkes aldatsin o zaman, bizlerde normal görüp kocası ne yaptıysa artık diyelim ve böyle şeyler iyice normallessin, öyle mi?Ahhah :) cute alemsin tek kısıt zamanmis gibi. Harbi onemli bi nokta aslinda ama belli diil mi evle çocuklarla arasinin olmadigi sirf kendini düşündüğü.
Konu sahibi ben olsam banane derdim ya banane dünyayı ben mi düzelticem. Enisten de ne yaptiysa artik. Bi kadin kolay kolay evinden çocuğundan kocasindan vazgecmez bence iflah olmaz bi sey degilse.
3 çocuklu bir insan eşini aldatıyorsa, çocukları da umurunda değildir diye düşünüyorum. Yanında götürür, komşuya bırakır, çocuğun ağlaması falan da etkilemez o kadını. Başka bir boyuta geçmiş artık malesef.
Rahmetli babaannemin bir lafı vardı ama buraya yazarsam engellenirim.Aldatabilir tabi. Ama gerçekten öyle bir durum varsa yakında kardeşini de katar içine. Yok "kardeşimle buluşuyoruz/kardeşime gidiyorum" felan. Ama nedense konu bana inandırıcı gelmedi pek.
fake mi diyosunuz yaniAblanız eşini aldatırken 1.5 yaşındaki çocuğu kime bırakıyor?yoksa yanında mı getiriyor? Benim 1.5 yaşında bir oğlum var. Yapışık gibi yaşıyoruzda. 3 çocukla hele ne ara aldatmaya zaman buluyor bi anlatın hele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?