Ablam eniştemi aldatıyor...

Öyle kadınlar var ki yazıklar olsun ne diyeceğimi bilemiyorum ondan sonra burada paylaşıyoruz yok doğum yaptım eşim soğudu hamileyim eşim şöyle davranıyor bilmem ne bilmem ne.. Allah böyle kadınları da adamları da bizlerden uzak eğlesin almasın cennetine o yavruları da öyle ana babadan kurtarsın inşaAllah inanın kızgınım

Siz bunu duyduğunuzda nasıl sakin kaldınız ben onada şaşırdım...
Ben heralde sinir krizi falan geçirirdim ne demek bu.
Mutsuz evlilik aldatmaya kapı açamaz hemen zaten mutsuzduk deyip işin içinden sıyrılmasın bi zahmet...
Ablanızı uyarın enistenizden boşansın sonra ne yapiyorsa yapsın ama bekar biriyle , yuvayi kurtarmaya çalışmayın yuva yok ortada ablaniz yarın bir gün başkasıyla kaçar çocuklar daha beter duruma düşer

ablanız çocuklarını görememe ihtimalini düşündü mü acaba
eğer kocasına yakalanırsa çocuklarını asla göremezzz erkekler bu aldatılma konusunda daha canii

aileniz duyarsa üzülecek peki o hamile kadina ne olacak duyarsa ?
yerinizde olsam ablamla konusmaktan ileriye gitmem anladi anladi anlamadi ablamla muhattabimi iliskimi keser yoluma bakardim

Hamile kadının ahı kimsede kalmaz asla kalmaz o bişey yaşamadan ölmez Adamında evli adamı kendisine sevgili yapanında Allah neyse bugün cuma....

Konuya inanamadim açıkçası, insanın kardeşi de olsa böyle birşeyin baskasiyla paylaşacak kadar akıl fukarası olmamalı diye düşünüyorum.

Birde bu durumu yaşayan kişi ablamsa, ne hali varsa görsün gibi bir tavır sergileyemez, vazgeçirmek için elimden geleni yapardım.

Abla yerin dibine girsin bu sırrın diye başlayabilirsiniz.
3 ÇOCUK ANNESİSİN bir kendine gel
Metres olup hayatmı yaşayacan veya eniştemin çocuklarının gözünde aldatan kadın damgasını vuracan evliyken.
Ve bu şekilde üstüne yuva yıkan ve yuvası yıkılan kadın olarak hayat mı geçirecen utanman varsa abla utanman için bir fırsat sana madem bana açıkladın bu iğrençliği bir an önce düzelt veya herkesin hayatından çık git benide arama ..
AZICIK vicdanlı ol akıllı ol diyin

Ablanıza sert çıkıp boşanması gerektiği konusunda net tavrınızı koyun ve asla konuşmayın bu durumu çözene kadar

3 çocuklu bir insan eşini aldatıyorsa, çocukları da umurunda değildir diye düşünüyorum. Yanında götürür, komşuya bırakır, çocuğun ağlaması falan da etkilemez o kadını. Başka bir boyuta geçmiş artık malesef.

enişte ne yaptıysa gitsin bosasin.Diğer kadının günahı ne peki? Kocasından memnun olmayan herkes aldatsin o zaman, bizlerde normal görüp kocası ne yaptıysa artık diyelim ve böyle şeyler iyice normallessin, öyle mi?

O adam yakında ablanıza tekmeyi vurur zaten

Aldatabilir tabi. Ama gerçekten öyle bir durum varsa yakında kardeşini de katar içine. Yok "kardeşimle buluşuyoruz/kardeşime gidiyorum" felan. Ama nedense konu bana inandırıcı gelmedi pek.

Aldatabilir tabi. Ama gerçekten öyle bir durum varsa yakında kardeşini de katar içine. Yok "kardeşimle buluşuyoruz/kardeşime gidiyorum" felan. Ama nedense konu bana inandırıcı gelmedi pek.
Rahmetli babaannemin bir lafı vardı ama buraya yazarsam engellenirim.
Lafın özü bu tip insanların işi hep rast gider

iki kişinin de rızası var belli ki. ayırmaya kalkarsan net daha çok bağlanabilirler birbirlerine. ben sanıyorum ki bir süre sonra ilişkileri kendiliğinden biter. umarım enişten yakalamaz çünkü arada çocuklar var. allah kolaylık versin keşke bu sırrı sizinle paylaşmasaydı çünkü bu yükü sana da yüklemiş oldu. keşke hiç bilmeseydiniz. çok ağır ve çok ince konu

fake mi diyosunuz yani

Konuşmak fayda etmez çünkü küçük değil koca kadın tehditlede olmaz suna söylerim falan diye çünkü bunu yapiyo herşeyi göze almış demektir korkusu olsa bunu zaten yapmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…