daha yeniyse 1 haftabsonra girunur bu kadr cabuk pes etmeyin gecmis olsunKızlar kaç gundur cok cok uzgunum.Ablam hastanede yatıo.Hamıle oldugunu ogrendık.aonkadar sevındıkkı.Ilk çocugu.Kan degerlerınde hamılelık var ama rahımde bebek gorunmuo.Bebek baska yerdede gorunmuyo.Hastanede yatıo.Bu 3. Gun .Kızlar aranızda boyle bısey yasayan oldumu.Çok korkuorum.Tüplerıne zarar gelırlı?Daha once yasayan be olur anlatsın kızlar.Ablamnıcın dua efın ne olur.
Kese görünüyor mu peki. Benim de ilk hamileliğim de kese vardı ama bebek yoktu. Boş gebelik den kürtaj olmuştumKızlar kaç gundur cok cok uzgunum.Ablam hastanede yatıo.Hamıle oldugunu ogrendık.aonkadar sevındıkkı.Ilk çocugu.Kan degerlerınde hamılelık var ama rahımde bebek gorunmuo.Bebek baska yerdede gorunmuyo.Hastanede yatıo.Bu 3. Gun .Kızlar aranızda boyle bısey yasayan oldumu.Çok korkuorum.Tüplerıne zarar gelırlı?Daha once yasayan be olur anlatsın kızlar.Ablamnıcın dua efın ne olur.
Ayyy canım benım.Sen annesın ablamada dua et.Annelerın duası kabul olur.Benim 2. Hameligim böyle oldu. 2 hafta boyunca bhcg bakıldı ama hiç 2 ye katlamadı. Kese de görünmedi hiç biryerde. Tam ilaçla düşürmeye karar verileceği gün kızımı gördük şimdi 4 aylık kucağımda yavrum
Yok canım kesede gorunmuo.Degerı daha da yukselmıs.Ne rahımde ne baska yerde gorunuo.Kese görünüyor mu peki. Benim de ilk hamileliğim de kese vardı ama bebek yoktu. Boş gebelik den kürtaj olmuştum
Yok canım.Kese görünmüo.Degerlerı bamıle.Ama kese ne rahımde nede baska yerde gorunuo.Kese var mı? Hastanede neden yatıyor sağlık sorunu mu var? Boş gebelik kimyasal gebelik vs gayet normal durumlar birçok kadın bu durumu yaşıyor farkına bile varmadan adet oluyor sonrasında. Kese var mı? Bazen de kese boş diyorlar bir süre sonra bebek görünüyor
Cocugunuzu kucagınıza aldınızmjGeç döllenme de olabilir. Doktora ilk gittiğimde sat a göre kesenin görünmesi gerekiyordu. Görünmedi. Vajinal ultrasonla baktı görünmedi. Kan tahlili istedi. Değer artışına bakacağız filan gün gel dedi. Gittik kese göründü. Meğer geç döllenmeymiş.
Şükür aldım 3.5 yaşında şimdiCocugunuzu kucagınıza aldınızmj
Kızlar kaç gundur cok cok uzgunum.Ablam hastanede yatıo.Hamıle oldugunu ogrendık.aonkadar sevındıkkı.Ilk çocugu.Kan degerlerınde hamılelık var ama rahımde bebek gorunmuo.Bebek baska yerdede gorunmuyo.Hastanede yatıo.Bu 3. Gun .Kızlar aranızda boyle bısey yasayan oldumu.Çok korkuorum.Tüplerıne zarar gelırlı?Daha once yasayan be olur anlatsın kızlar.Ablamnıcın dua efın ne olur.
Ablama dua edın ne olur.Şükür aldım 3.5 yaşında şimdi
Kese gorunmuo.Ne rahımde nede başka yerdeKese var mı? Hastanede neden yatıyor sağlık sorunu mu var? Boş gebelik kimyasal gebelik vs gayet normal durumlar birçok kadın bu durumu yaşıyor farkına bile varmadan adet oluyor sonrasında. Kese var mı? Bazen de kese boş diyorlar bir süre sonra bebek görünüyor
Çok gecmıs olsunBenimde Ablam farklı bi sebepten hastaneye yatacak çocukla ilgili değil. Allah hepsine şifa versinİnşallah sağlıklı güzel haberler alırsınız tez zamanda
Ya bişey solemıolar.Degerıde çok yuksek.Dua edınGeçmiş olsun Allah şifa versinHastanede şuan zaten en sağlık bilgi doktorunda, inşaAllah tez zamanda çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?