Ablam hastanede yatıyo

Rabbım saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın

Gercektenmı

Rabbım hep tuzunuzu guldursun
Amin cümlemizin inşallah. Umarım siz de bir an önce hayırlı haber alırsınız Rabbim ne derse o olur inancınızı yitirmeyin ona güvenin. Az daha beklemekte fayda var derim kendimce ama iyisini siz ve ilgili doktorlar bilir inşallah herşey yolundadır değilse bile hayırlısı budur.

Bi gorunse ne rahımde bedebaşka yerde gorunuo

2000 den 2100 e yukselmış canım
Kac saat icinde? Cok az bi yukselis bu canim 48 saatte 2ye katlamasi lazim iyi gorunmuyo sonu ayrıcaa bu degerle asla karindan bisey görünmez en az 3000 olmasi lazim neyin kafasinda bu doktorlar ??

Degerin 2000 den 2100 e cikmasi saglikli gelismeyen bir gebelik oldugunu gosterir ancak 2000 lerde olan bir degerdeyken kese gorunmesi cok dusuk bie ihtimaldir.

Merak ettim ablaniz sirf kese gorunmedigi icin mi yatiyor hastanede? Tansiyon, kanama vs varmi? Yani keseyi goremedim dis gebelik olabilir seni yatiralim demez doktorlar normalde

Tansiyon kanama yok.Sırf kese gorunmedıgı ıcın ve dış gebelık tanısı kondugu ıcın yatıyor.

2000 iken bana da doktor dış gebelik olabilir dedi ve 2 hafta sonra kontrole gel dedi eve yolladı
2000 değerle dış gebeliğe nasıl karar vermişler ki. Artış az evet belki de sağlıksız bir gebelik ama dış gebelik nasıl diyorlar anlamadım.

Benim dış gebelik falan değil 15 gün geç döllenme imiş bu arada. Bebeğim doğdu 9 aylık oldu

Kac saat icinde? Cok az bi yukselis bu canim 48 saatte 2ye katlamasi lazim iyi gorunmuyo sonu ayrıcaa bu degerle asla karindan bisey görünmez en az 3000 olmasi lazim neyin kafasinda bu doktorlar ??
Bende bılmıorum.Ne yapmaya çalışıyolar.Değerlerı yuksekmıs.Normalde bebeın kalp stısını duymaları gerekıomus

Buradı doktor konusunda cok ıyı bı yer deıl.Çok korkuorum.

Bende bılmıorum.Ne yapmaya çalışıyolar.Değerlerı yuksekmıs.Normalde bebeın kalp stısını duymaları gerekıomus
Yahu 2000de ve 4.5 haftalık hamilede kalp atışı duyulması imsakmsızzzzz ablanın son adet tarihi ne????
Bu 2000 den 2100e kaç saat içinde baktılar

Ben ilki kürtaj olmak zorunda kaldığım iki hamilelik yaşadım, şu anda ikinciyi hala yaşıyorum. 4,5 haftalık hamilelik keseyi görmek için de hastaneye gitmek için de ve sorun var yatış yapalım demek için de çok erken değil mi ya? Ben ikisinde de 6+4 "haftalık gittim. Daha önce kese görülmeye bilir dendi. İlk hamilelikte keseyi gördüm. 8. Haftada gel kalp atışı için dediler. Gittim. Kalp atışı alınamadı. Kese de bozulmuş. Kürtaj oldum. Bu hamileliktede 6+4 keseyi gördüm, 9. Hafta kalp atışını duydum. Bana çok erken gibi geldi sizin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…