- 16 Şubat 2019
- 2.871
- 4.012
- 78
- 26
Aynen öyle canım inşallah 2sene sonra gelen bir bebek heyecanla bekliyorumO canı veren Allah'ım korumasını da biliyor elbetteİnşallah sağlıkla kucaklarız yavrularımızı ❤
Benim de 4 sene ve kayıplardan sonra en güzel zamanda geldi Allah acılarını göstermesinAynen öyle canım inşallah 2sene sonra gelen bir bebek heyecanla bekliyorum
Hayır hala dış gebelık dıolarSonradan normal mi olducanım
Rabbım saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsınAynen öyle canım dış gebelik dedikleri normal gebelik çıktı aldırsaydım belki de hiç bilmeyecektim bile bazı doktorlar gerçekten çok insafsız hemen net bi şekilde insanları zor durumda bırakıyolar
GercektenmıAy bende 8haftalık filan sandım. Allah aşkına yapma ya musmusu.
Benim değerim 17357.62 olduğu zaman keseyi bile göremedik biz. Sen 2000diyosun. 6-7 haftada görürsünüz. Hangi doktor bu yüzden yatış verir onu da bilemiyorum yani
Daha once basımıza gelmedıkı hiç bılmıoruz.Dua edın ne olurGercektenmı
Rabbım hep tuzunuzu guldursunBenim de 4 sene ve kayıplardan sonra en güzel zamanda geldi Allah acılarını göstermesindaha yanımıza gelmeden nasıl da mutlu ediyolar ❤
Amin cümlemizin inşallah. Umarım siz de bir an önce hayırlı haber alırsınızRabbım hep tuzunuzu guldursun
Bi gorunse ne rahımde bedebaşka yerde gorunuoAmin cümlemizin inşallah. Umarım siz de bir an önce hayırlı haber alırsınızRabbim ne derse o olur inancınızı yitirmeyin ona güvenin. Az daha beklemekte fayda var derim kendimce ama iyisini siz ve ilgili doktorlar bilir inşallah herşey yolundadır değilse bile hayırlısı budur.
Kac saat icinde? Cok az bi yukselis bu canim 48 saatte 2ye katlamasi lazim iyi gorunmuyo sonu ayrıcaa bu degerle asla karindan bisey görünmez en az 3000 olmasi lazim neyin kafasinda bu doktorlar ??2000 den 2100 e yukselmış canım
Tansiyon kanama yok.Sırf kese gorunmedıgı ıcın ve dış gebelık tanısı kondugu ıcın yatıyor.Degerin 2000 den 2100 e cikmasi saglikli gelismeyen bir gebelik oldugunu gosterir ancak 2000 lerde olan bir degerdeyken kese gorunmesi cok dusuk bie ihtimaldir.
Merak ettim ablaniz sirf kese gorunmedigi icin mi yatiyor hastanede? Tansiyon, kanama vs varmi? Yani keseyi goremedim dis gebelik olabilir seni yatiralim demez doktorlar normalde
Kac haftalikti?Tansiyon kanama yok.Sırf kese gorunmedıgı ıcın ve dış gebelık tanısı kondugu ıcın yatıyor.
Bende bılmıorum.Ne yapmaya çalışıyolar.Değerlerı yuksekmıs.Normalde bebeın kalp stısını duymaları gerekıomusKac saat icinde? Cok az bi yukselis bu canim 48 saatte 2ye katlamasi lazim iyi gorunmuyo sonu ayrıcaa bu degerle asla karindan bisey görünmez en az 3000 olmasi lazim neyin kafasinda bu doktorlar ??
Buradı doktor konusunda cok ıyı bı yer deıl.Çok korkuorum.2000 iken bana da doktor dış gebelik olabilir dedi ve 2 hafta sonra kontrole gel dedi eve yolladı
2000 değerle dış gebeliğe nasıl karar vermişler ki. Artış az evet belki de sağlıksız bir gebelik ama dış gebelik nasıl diyorlar anlamadım.
Benim dış gebelik falan değil 15 gün geç döllenme imiş bu arada. Bebeğim doğdu 9 aylık oldu
Yahu 2000de ve 4.5 haftalık hamilede kalp atışı duyulması imsakmsızzzzz ablanın son adet tarihi ne????Bende bılmıorum.Ne yapmaya çalışıyolar.Değerlerı yuksekmıs.Normalde bebeın kalp stısını duymaları gerekıomus
İnşallah normaldir. Ama bunu anlamak için beklemek gerek çünkü haftası çok erken daha belki geç döllenme bunu bilemeyiz kiBi gorunse ne rahımde bedebaşka yerde gorunuo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?