Okuduklarınızı tam yorumlamanizi tavsiye ederim ben de zorla doğuramaz kendi bilecekleri iş diye yazmıştım. Dolayısıyla aynı şeyi söyluyoruz. Ben de bazen kopyala yapıştır bilgi paylaşımı yapıyorum ama mutlaka bir ön yazım bir aciklamam olur, malum robottan farkımız olmali.Ilk mesajinizda anneye ne zarari varmis merak ettim yazmissiniz yani anneye zararini bilmediginizi ifade etmissiniz o yuzden size bir doktorun roportajini yazdim
Bende 38 yasinda dogurdum , sizin , benim , cevremizdekilerin bu riski goze almasi herkesin alabilecegini gostermez
Kadin dogurmak istemiyorsa istemiyordur , kimse buna karisamaz
Haklisiniz ben salagim , anneye ne zarari varmis merak ettim yazan birine oturup anneye zararini bulup paylastigim icinOkuduklarınızı tam yorumlamanizi tavsiye ederim ben de zorla doğuramaz kendi bilecekleri iş diye yazmıştım. Dolayısıyla aynı şeyi söyluyoruz. Ben de bazen kopyala yapıştır bilgi paylaşımı yapıyorum ama mutlaka bir ön yazım bir aciklamam olur, malum robottan farkımız olmali.
Sizin karışcağınız bi konu yok ama bence eniştenize söylemesi için ablanızı ikna edin ikisinin çocuğundan tek başına karar vererek vazgeçmek bu öğrenildiğinde evliliklerine ciddi hasar verirAblam 35 yaşında 5 yıllık evli şimdi hamile 3 gün önce öğrendi.Ablam spiral midir nedir ondan taktırmış ama kaymış.3 yaşında çocuğu var şimdi yaşım 35 doktorlar bu yaşta hamilelik hem bebek hem de anne için zararlı diyor deyip duruyor.Ben kürtaj olmasını hiç istemiyorum eniştemin kürtaj isteğinden haberi zaten yok.Annem ablamı 40'lı yaşlarda doğurdu diye anneme de sitemli.Ne yapmalıyım nasıl ikna etmeliyim ablamı?Umarım yanlış yerde açmamışımdır konuyu.
Bende ikinciyi 37 yaşında düşünüyorum yani seneye, ilk gebelik igrencti ve çok zor geçti, şimdi kızım iki yaşında,tek kalmasın diye Allah nasip ederse bir tane daha dogurmak istiyorum, sorum şu gebelikler arasi fark var mı,korkuyorum,çünkü hep sınırlı ve depresyon yaşıyordum.Duyduğum en saçma bahane. 37 yaşındayım hamileyim allahıma bin şükür 2 doktorum da yaşınla ilgili bir problem yok dedi. kuzenim 42 yaşında ilk çocuğunu doğurdu komşum 43. Daha bir sürü tanıdığım var. Bebeğe hadi neyse diyelim de anneye ne zararı varmış hamileliğin merak ettim? İstemiyorsa istemiyordur bahane uydurmasın. Bebeğini istemeyen bi kadinin doğurmaya zorlanması da doğru değil daha kötü sonuçlara yol açmasınSonuçta spiral kullanmış çok düşük bi olasılık gerçeklesmis. Korunmadan kaza olmuş deseniz hatalı olurdu. Koca kadın yapacak bişey yok. Karı kocayı ilgilendiren bi durum
sen de buradan bakınca çok çirkin görünüyorsun biliyor musun, içinin ve düşüncelerinin çirkinliğinden bahsediyorum elbette. böyle acımasız bir yorum olabilir mi? ben de kadının bedeni kadının kararı diyenlerdenim ama çocuk sahibi olmak isteyen o kadınlar kıskanç değiller kim bilir kaç senedir çocuk hasreti var içlerinde. sen ne biliyorsun onların yaşadıklarını da böyle son derece ucuz ve çirkin ithamlarda bulunabiliyorsun?Anne olamayanlar var diye anne olabilenler her geleni doğursun mu yani :) anne olamiyorsan hamile kalamiyorsan bu senin sorunun, niye olabilenlerden hırsınızı alıyorsunuz, komik ve kıskanç bir görüntü veriyorsunuz haberiniz olsun
Ablam 35 yaşında 5 yıllık evli şimdi hamile 3 gün önce öğrendi.Ablam spiral midir nedir ondan taktırmış ama kaymış.3 yaşında çocuğu var şimdi yaşım 35 doktorlar bu yaşta hamilelik hem bebek hem de anne için zararlı diyor deyip duruyor.Ben kürtaj olmasını hiç istemiyorum eniştemin kürtaj isteğinden haberi zaten yok.Annem ablamı 40'lı yaşlarda doğurdu diye anneme de sitemli.Ne yapmalıyım nasıl ikna etmeliyim ablamı?Umarım yanlış yerde açmamışımdır konuyu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?