ablam... lutfen okuyun..

hayir biz oyle olsun demiyoruz elbette istedigin yerde istedigin hayati kur belki daha mutlu olursun diyoruz.. istersen annemde gelir arasira diyoruz ozellikle babamla iligli hicbirsey soylemiyoruz .. belki onun aklinda oyle birsey var diyorum hani bosanirsam baba evine donmek zorunda kalirim diyo olabilir bilmiyorum..
benim tek istedigim ablam o insan gorunumlu hayvandan kurtulsun nasil istiyosa oyle bi hayat kursun..

biz kendimizden ornek veriyoruz babama cok fazla karsi cikmazdik ve bize kizardi korkaklar diye simdi ise tam tersi tartismalarimiz olsa da esim bana el kaldirmaz ha denemedi mi denedi fakat cevabini cok iyi bi sekilde aldi ondan sonra hic kalkismadi.. kaynanamin o kadar kiskirtmalarina ragmen biz siddet olayini evliligimizde kaldirdik cunku bi daha boyle birsey olursa biliyo ki donusu yok..
ben cevabimi cok net verdim diye olmuyor fakat ablam oyle degil artik rutinlesmis esi dovuyor ablam agliyor sonra geciyo konusuyo tekrar dovuyo.. kusme gibi bi durumda yok sanki gururu onuru alinmis kole gibi.. bekarken haksizlik denildi mi karisinda gordugumuz kiz gitti sindirilmis sanki dayagi kendi isteyen bi kadin geldi..

Seviyor desem, kim kendine saygı duymayan sürekli döven birine katlanabilir ?

Gidecek bakacak kimsesi yok desem eşinden fazla kazanıyormuş

Eh adamda baktı karışan görüşen yok buda napsam bana yalvarıyor diye şımarmışta şımarmış maaşıda elinden almış

Ablan ne çocuğunu ne de kendini düşünüyor şuan

Durumu iyi değil mutlaka tutun gerekirse zorla yardım almasını sağlayın

Sen kimsin el kaldırıyorsun diye temiz bir sopayı hakediyor o adam boşarsa boşasın ablan birgün gerçeği görecektir mutlaka

Okadar üzüldüm ki ablan için Allah yardımcımız olsun.böyle durumlarda psikiyatr şart.o ruh haliyle o çaresizliğinin içinde yaşamak onu günden güne daha kötü yapar.

mevlam yardimcisi olsun insallah onun icin dua edecegim.

inan ne yazacagimi bilmiyorum
ablanin madem isi var iyide kazaniyor yasida genc ve tek cocugu var
o adama katlanmasi icin hic bir sebep yok
hani esini cokmu seviyor diye dusunuyorum insan elinde olmadan cok kotuluk gordugu bir insanida sevebiliyor malesef
yani Allah yardimciniz olsun
insallah tez zamanda o adamdan kurtulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…