- 20 Kasım 2019
- 3.824
- 5.098
- 158
- Konu Sahibi Minicikfzt
Altı üstü öksürüyo ne hastası Allah aşkınr ne özlemesi düpedüz saçmalamışHem sizi özlemiş hem de hasta. İnsan hastayken daha alıngan oluyor. Zaten ağlamış bi sürü.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Altı üstü öksürüyo ne hastası Allah aşkınr ne özlemesi düpedüz saçmalamışHem sizi özlemiş hem de hasta. İnsan hastayken daha alıngan oluyor. Zaten ağlamış bi sürü.
Eşiniz tamamen haklı. Hatta sizde de suç var neden sarılıp öpmesine izin veriyorsunuz ? Neden bide aynı evde kalıyorsunuz ? Ablanız ve annenizin tavırları hiç normal gelmedi hakkınızı arayıp haddini bildirmezseniz bu muameleyi size yaparlar. Dünya böyle biryer maalesef sen hakkından çıkmazsan herkes önce kendini düşünüyor anne aile dahil.Merhaba kızlar ben yaklaşık 7 haftalık hamileyim. Ablam da şehir dışında evli ziyarete geldi haftasonu için geldiğinde hastaydı baya öksürüyodu sesi kısılmıştı.Ben dün ablam geldi diye iş çıkışı direkt aileme gittim ve gece orda kaldım sabah eşim geldi beraber kahvaltı yaptık. Ablam bana sürekli sarılıp öpünce eşim rahatsız oldu hastasın acaba biraz uzak mı dursan bulaşır dedi. Ablam kıyameti kopardı ben ona bulaştırmam zaten dikkat ettim hep diye ağlamaya başladı eşime bağırdı eşim uzatmak istemedi sustu ama kısa süre sonra da kalkmak istedi kalktık eve geldik içime sinmedi birkaç saat sonra annemi aradım hem yarın sabah kahvaltıya çağırdım hem de ablamı sordum ağlıyo mu diye. Annem kahvaltıya gelemeyiz dedi ablama da arkandan da ağladı ama onu sevdik sakinleştirdik dedi ve nerdeyse telefonu suratıma kapattı. O kadar zoruma gitti ki anlatamam ben ne yaptım Allah aşkına biri bana söylesin eşim de ne yaptı? Riskli bı hamilelik geçiriyorum kanamam oluyo eşim korktu diye bu kadar tavır alınır mı? Bu kadar mı değersizim ben ablam neden böyle davranıyo?
Allah çevrenizdekilere sabır versin.Değersizlikle ne ilgisi var bunun aşağıda biri drama Queen yazmış bence asıl drama Queen siz ve eşiniz. Abla yani ozleyebilir opebilir eşinize ne oluyor da araya giriyor kız vebali mi korona mi? Koronaysa hastaysa siz neden gidiyosunuz? Madem bu kadar eşiniz sizi düşünüyor niye gitmenize müsade edip sizle geliyor? Niye kahvaltıya cagriyorsunuz? Drama yaratmaya gerek yok ben ablanın yerinde olsam mesafe koyar görüşmem.
Ablanız gelmiş. M MinicikfztDeğersizlikle ne ilgisi var bunun aşağıda biri drama Queen yazmış bence asıl drama Queen siz ve eşiniz. Abla yani ozleyebilir opebilir eşinize ne oluyor da araya giriyor kız vebali mi korona mi? Koronaysa hastaysa siz neden gidiyosunuz? Madem bu kadar eşiniz sizi düşünüyor niye gitmenize müsade edip sizle geliyor? Niye kahvaltıya cagriyorsunuz? Drama yaratmaya gerek yok ben ablanın yerinde olsam mesafe koyar görüşmem.
Geçmiş olsun ama gelemem ceyceycim
Asıl bakıma muhtaç sevgiye muhtaç benim
Gelin sevin beni çünkü ameliyat olucam
Benim kızkardeş var hamile ne o beni ne ben onu öpebilirim![]()
Konu sahibi bak, ablanda burdaymışBegenmeyenler hepsi tipik gelinlerden hahahhaahhahaha
Ablan neden durmadan sarılıp öpüyor onu da anlamadım üstelik hastayken eşin de keşke abla çok yaklaşmasan zor gebelik geçiriyor falan diye sakin sakin konuşsaydi hasta piskolojisi zor oluyor sinirli oluyo insanMerhaba kızlar ben yaklaşık 7 haftalık hamileyim. Ablam da şehir dışında evli ziyarete geldi haftasonu için geldiğinde hastaydı baya öksürüyodu sesi kısılmıştı.Ben dün ablam geldi diye iş çıkışı direkt aileme gittim ve gece orda kaldım sabah eşim geldi beraber kahvaltı yaptık. Ablam bana sürekli sarılıp öpünce eşim rahatsız oldu hastasın acaba biraz uzak mı dursan bulaşır dedi. Ablam kıyameti kopardı ben ona bulaştırmam zaten dikkat ettim hep diye ağlamaya başladı eşime bağırdı eşim uzatmak istemedi sustu ama kısa süre sonra da kalkmak istedi kalktık eve geldik içime sinmedi birkaç saat sonra annemi aradım hem yarın sabah kahvaltıya çağırdım hem de ablamı sordum ağlıyo mu diye. Annem kahvaltıya gelemeyiz dedi ablama da arkandan da ağladı ama onu sevdik sakinleştirdik dedi ve nerdeyse telefonu suratıma kapattı. O kadar zoruma gitti ki anlatamam ben ne yaptım Allah aşkına biri bana söylesin eşim de ne yaptı? Riskli bı hamilelik geçiriyorum kanamam oluyo eşim korktu diye bu kadar tavır alınır mı? Bu kadar mı değersizim ben ablam neden böyle davranıyo?
Merhaba kızlar ben yaklaşık 7 haftalık hamileyim. Ablam da şehir dışında evli ziyarete geldi haftasonu için geldiğinde hastaydı baya öksürüyodu sesi kısılmıştı.Ben dün ablam geldi diye iş çıkışı direkt aileme gittim ve gece orda kaldım sabah eşim geldi beraber kahvaltı yaptık. Ablam bana sürekli sarılıp öpünce eşim rahatsız oldu hastasın acaba biraz uzak mı dursan bulaşır dedi. Ablam kıyameti kopardı ben ona bulaştırmam zaten dikkat ettim hep diye ağlamaya başladı eşime bağırdı eşim uzatmak istemedi sustu ama kısa süre sonra da kalkmak istedi kalktık eve geldik içime sinmedi birkaç saat sonra annemi aradım hem yarın sabah kahvaltıya çağırdım hem de ablamı sordum ağlıyo mu diye. Annem kahvaltıya gelemeyiz dedi ablama da arkandan da ağladı ama onu sevdik sakinleştirdik dedi ve nerdeyse telefonu suratıma kapattı. O kadar zoruma gitti ki anlatamam ben ne yaptım Allah aşkına biri bana söylesin eşim de ne yaptı? Riskli bı hamilelik geçiriyorum kanamam oluyo eşim korktu diye bu kadar tavır alınır mı? Bu kadar mı değersizim ben ablam neden böyle davranıyo?
Konuda gelin bile yok. Sende tipik kaynanasın o zaman.Begenmeyenler hepsi tipik gelinlerden hahahhaahhahaha
Bizde dün çocuk acildeydikaz önce acil servisten geldik yeminle.full doluydu özel bir hastane olmasına rağmen.yaşlı karı kocalardan tut çocuklara kadar herkes ağır grip soğukalğınlığı hatta ishaldi.sağlıkçılar çok yorgun görünüyordu.konu sahibi gebe haliyle oralara neden düşsün ?bunu kardeşini seven bir abla da düşünemiyorsa vay halimize.
Yarım saat sonra aramış işte kadın ? Neden bu kadar ilgi bekliyorsun altı üstü hamilesin dünyanın başından beri neredeyse tüm dişilerin yaptığı gibi çiftleşip ürüyorsun. Korkma bir şey yol demişsin daha niye arasın anında kadınBeni annemin yaptığı da çok üzdü. Normalde annemin her seyinde yanında olan benim ama benim hamile olduğumu öğrendikten sonra anneme de birşeyler oldu anlamıyorum çok garip davraniyo beni hep bu şekilde kırıyo. İlk kanamam oldugunda eşimi aradım geldi beni işten aldı doktora gittik falan ne kadar korktuk eve geldik eve gelince aradım haber vermek için kanamam oldu ama korkma doktor bebeğe zarar vermemiş dedi dedim ben seni birazdan ariyim şimdi dışardayım dedi yarım saat sonra aradı. Ya insan hiç mi merak etmez dışarda da napıyo sanki?
Maskelerle gidip geliyoruz. Büyük bir salgın var virüsler de çok dayanıklı geçmiyor kolay kolay bu yıl. Çoluk çocuk herkes hastanelerde. Sana da çok geçmiş olsunBizde dün çocuk acildeydik
Bebekler çocuklar hepsine hava veriliyordu
Çok kötüydü ortalık
Bizimki de kaşla göz arası merhem yediği için gittik.
En son uzman siz gidin enfeksiyon kapacaksınız dedi. İnşallah kapmamışızdır.
Kanama geçirince insan çok korkuyor ya hani hamile , hormonlar , çocuğunu kaybedebilirsin . Ciftlesip uremissin nasıl bir ifade ? Herhalde erkek üyesiniz . Allah asla size ve cevrenize yaşatmasın düşündüğünüz gibi basit birşey değilYarım saat sonra aramış işte kadın ? Neden bu kadar ilgi bekliyorsun altı üstü hamilesin dünyanın başından beri neredeyse tüm dişilerin yaptığı gibi çiftleşip ürüyorsun. Korkma bir şey yol demişsin daha niye arasın anında kadın