cocuk iyi biri demeyelim ya belkide öyledir ama şimdi bir yargıda bulunucam iyi olsaydı ablanız onun 2.eşşi konumuna gelmezdi bence.tabi eğer eşi vefat etmemişse diycem ama bosanmış dediniz bu adamın evliliginde ne sorun varmışta ayrılmış hangi taraf sorunluymuş*? bence hiçbir kadın kocasının korkuundan bir yanlıs yapamaz(aldatma) kocasını bi hatası yoksada ayrılmaz bnce sadece kocadan kaynaklı buyuk bı porblem varsa mecburen ayrılır. o yuzden bu adam ablana kendısını masum magdur ekek aldatılan erkek gıbı gostemıs olabılırmı? bunları ablam iyi araştırsın madem vazgecmiyor aynı sorunu kendi evlilingnde yasayabilir. çok konu baslıkları var yanı 2.evliligm 2.side hüsranla sonclandı yazan.Herkes öyle düşünüyor ablam da seviyor valla bilemiyorum aslında çocuk iyi biri ama babam razi değil kesinlikle
Hiç aldatan kadın yok zaten bu ülkede..cocuk iyi biri demeyelim ya belkide öyledir ama şimdi bir yargıda bulunucam iyi olsaydı ablanız onun 2.eşşi konumuna gelmezdi bence.tabi eğer eşi vefat etmemişse diycem ama bosanmış dediniz bu adamın evliliginde ne sorun varmışta ayrılmış hangi taraf sorunluymuş*? bence hiçbir kadın kocasının korkuundan bir yanlıs yapamaz(aldatma) kocasını bi hatası yoksada ayrılmaz bnce sadece kocadan kaynaklı buyuk bı porblem varsa mecburen ayrılır. o yuzden bu adam ablana kendısını masum magdur ekek aldatılan erkek gıbı gostemıs olabılırmı? bunları ablam iyi araştırsın madem vazgecmiyor aynı sorunu kendi evlilingnde yasayabilir. çok konu baslıkları var yanı 2.evliligm 2.side hüsranla sonclandı yazan.
Cok ayip etmisler , benim esim de ogluma babalik ediyor , oglum ileride esime bu vefasizligi gosterse cok uzulurdumHayir tabiikibabamizin vefatindan sonra hic gorusulmedi
Eh dunyanin kanunu
MaalesefCok ayip etmisler , benim esim de ogluma babalik ediyor , oglum ileride esime bu vefasizligi gosterse cok uzulurdum
InsallahMaalesef
Elbette uzulursunuz,genelde kizlar fena oluyorlar bu konularda ben erkekleri daha vefali gordum insallah oglunuz da vefali olur
Kesinlikle kabul etmeyecektir eminimBoşanmış erkeklerin tekrar bekar bir kızla evlenmek istemelerini masum bulmuyorum.
ablan boşanmış olsaydı tercihi ablandan yana olacak mıydı?
Valla neden ayrildiklari hakkında çok net bir bilgim yokcocuk iyi biri demeyelim ya belkide öyledir ama şimdi bir yargıda bulunucam iyi olsaydı ablanız onun 2.eşşi konumuna gelmezdi bence.tabi eğer eşi vefat etmemişse diycem ama bosanmış dediniz bu adamın evliliginde ne sorun varmışta ayrılmış hangi taraf sorunluymuş*? bence hiçbir kadın kocasının korkuundan bir yanlıs yapamaz(aldatma) kocasını bi hatası yoksada ayrılmaz bnce sadece kocadan kaynaklı buyuk bı porblem varsa mecburen ayrılır. o yuzden bu adam ablana kendısını masum magdur ekek aldatılan erkek gıbı gostemıs olabılırmı? bunları ablam iyi araştırsın madem vazgecmiyor aynı sorunu kendi evlilingnde yasayabilir. çok konu baslıkları var yanı 2.evliligm 2.side hüsranla sonclandı yazan.
Hiç şaşırmadım.. muhtemelen anne dolduruşundan kaynaklı bi durumdur..Hayir tabiikibabamizin vefatindan sonra hic gorusulmedi
Eh dunyanin kanunu
Valla 26 deGil 70 de olsam ben ailemin her kararım da fikir sahibi olmasını isterdimAdam niye boşanmış? İhanet mi, şiddet mi? Sebep ne yani? Geçerli sebebi varsa ve düzgün insansa, ablan da çocuğunu kabulleniyorsa 26 yaşında kadının kararına karışmasınlar bir zahmet...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?