- 18 Mart 2017
- 587
- 746
- 18
Evet yaşı çok genç çocukta genç oda daha 28 yasinaEvlenmiş boşanmış olması sorun değil ama çocuk olması sorun. Daha çok genç öyle bir sorumluluk için.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet yaşı çok genç çocukta genç oda daha 28 yasinaEvlenmiş boşanmış olması sorun değil ama çocuk olması sorun. Daha çok genç öyle bir sorumluluk için.
Saolun ama ablam duygusal yaklaşıyor olaya çok aşıkDiyorum ya belki ablanızın durumu farklı olur.. Yani umarım.
Ablanıza şu açıdan ısrarla anlatmaya çalışın. Bir hafta sonu eşiyle güzel bir plan yapacak Ama o gün eski eşiyle görüşmesi gerekecek. Sonra hep iletişim içinde olacaklar. Ablanızın yanında konuşsa dert(kıskançlık), konuşmasa dert(acaba diyalogları nasıl). :) yani her anlamda çok zor..
Hayırlısını diliyorum..
Evet çalışmak için gidecekAda'm hala il dışına gidiyor mu
Çocuğu ablana bırakıp gidecek mi
Benim kendi çocuğum bile babası yokken huysuz bir de sonradan gelen birisi için bu süreç çok zor olur
Saolun ama ablam duygusal yaklaşıyor olaya çok aşık
Evet çalışmak için gidecek
Yani mantıklı olan da oÇocuk işin içinde olunca ben oturup mantığımı dinlerim. Ben kimsenin çocuğuna annelik yapacak kadar kendimi olgun bulmuyor ki kendi annesinden başka hiç kimse o çocuğa daha iyi annelik edemez. Bi de yeri geliyor anneler-babalar kendi çocukları arasında bile bazen ayrımcılık yapıyor, öz-üvey ayrımı olacak ileride isteyerek veya istemeyerek, kimsenin evladının günahına girmek istemezdim ben. Aileniz mantıken haklı.
Ablan Ada'm da yokken çocuğa Nasıl Bakacak
Şimdi kim bakıyor ve babası da işi gereği gidiyorsa çocuk neden annesi ile değil
Çocuk dedesi yle Babanesi ile kaliyor
Ablan bir de kendi doğurup iki çocukla Ada'm yok bir şekilde yaşadığında çok pişman olabilir
Ada'mın işi nerede ise orada yaşasınlar ilk evliliği bu sebeple bitti ise şartlarım değişmesi lazım yeni evlilik için
Bravo annenize imrendim vallahi.. peki kızlar annenizin kıymetini biliyor mu? Merak ettim gerçektenSevgiyle olmuyor ki,sevgi yetmiyor. Beraberinde mantik da lazim,sabir da lazim. Ablaniz o cocuga annelik yapabilecek mi? Cocugun annesi hayatta da olsa ablaniz da bir nevi annesi olmak durumunda kalacak. Ablaniz, esi cocugu ve eski esiyle birlikte zaman gecirmek zorunda kalirsa sorun edecek mi? Bunlar soz konusu oldugunda sevginin tek basina yetmeyecegi asikar. Ablaniz cok cok cok farkli bir kadinsa ancak yapabilir. Ben kendi ailemde yasadim bunlari ve asla annem gibi birisi olamayacagima karar verdim. Annem iki kizin veli toplantilarina kadar gitti, odevlerine kadar yardim etti,mezuniyetlerine ellerinden tuttu goturdu,elbiselerini dikti, bana ne yaptiysa ne aldiysa onlara da aldi hic ayirmadi. Evlenirlerken ceyizlerini hazirladi,dugunlerine kadar yapti boyunlarina set bile takti. Yani bir annenin yapacagi her seyi yapti. Anneleri hayatta oldugu halde. Ablaniz bunlari yapabilir mi?
Hayir tabiikiBravo annenize imrendim vallahi.. peki kızlar annenizin kıymetini biliyor mu? Merak ettim gerçekten