• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablam ve sevgilisi

Ada'm hala il dışına gidiyor mu

Çocuğu ablana bırakıp gidecek mi

Benim kendi çocuğum bile babası yokken huysuz bir de sonradan gelen birisi için bu süreç çok zor olur

Diyorum ya belki ablanızın durumu farklı olur.. Yani umarım.
Ablanıza şu açıdan ısrarla anlatmaya çalışın. Bir hafta sonu eşiyle güzel bir plan yapacak Ama o gün eski eşiyle görüşmesi gerekecek. Sonra hep iletişim içinde olacaklar. Ablanızın yanında konuşsa dert(kıskançlık), konuşmasa dert(acaba diyalogları nasıl). :) yani her anlamda çok zor..
Hayırlısını diliyorum..

Ablanıza şu açıdan ısrarla anlatmaya çalışın. Bir hafta sonu eşiyle güzel bir plan yapacak Ama o gün eski eşiyle görüşmesi gerekecek. Sonra hep iletişim içinde olacaklar. Ablanızın yanında konuşsa dert(kıskançlık), konuşmasa dert(acaba diyalogları nasıl). :) yani her anlamda çok zor..
Hayırlısını diliyorum..

Hayırlısını diliyorum..
Saolun ama ablam duygusal yaklaşıyor olaya çok aşık

Evet çalışmak için gidecek

Ablan Ada'm da yokken çocuğa Nasıl Bakacak

Şimdi kim bakıyor ve babası da işi gereği gidiyorsa çocuk neden annesi ile değil

Ablan bir de kendi doğurup iki çocukla Ada'm yok bir şekilde yaşadığında çok pişman olabilir

Ada'mın işi nerede ise orada yaşasınlar ilk evliliği bu sebeple bitti ise şartlarım değişmesi lazım yeni evlilik için

Çocuk işin içinde olunca ben oturup mantığımı dinlerim. Ben kimsenin çocuğuna annelik yapacak kadar kendimi olgun bulmuyor ki kendi annesinden başka hiç kimse o çocuğa daha iyi annelik edemez. Bi de yeri geliyor anneler-babalar kendi çocukları arasında bile bazen ayrımcılık yapıyor, öz-üvey ayrımı olacak ileride isteyerek veya istemeyerek, kimsenin evladının günahına girmek istemezdim ben. Aileniz mantıken haklı.

Çocuk işin içinde olunca ben oturup mantığımı dinlerim. Ben kimsenin çocuğuna annelik yapacak kadar kendimi olgun bulmuyor ki kendi annesinden başka hiç kimse o çocuğa daha iyi annelik edemez. Bi de yeri geliyor anneler-babalar kendi çocukları arasında bile bazen ayrımcılık yapıyor, öz-üvey ayrımı olacak ileride isteyerek veya istemeyerek, kimsenin evladının günahına girmek istemezdim ben. Aileniz mantıken haklı.
Yani mantıklı olan da o

Sonuçta 4 sene yaşanmış lik var ablam ayrılığa hazır değil beceremiyorLR ayrı kalmayi ama çok büyük bir yük babaM ben hayattayken bu iş olmaz dior

Ablan Ada'm da yokken çocuğa Nasıl Bakacak

Şimdi kim bakıyor ve babası da işi gereği gidiyorsa çocuk neden annesi ile değil
Çocuk dedesi yle Babanesi ile kaliyor
Ablan bir de kendi doğurup iki çocukla Ada'm yok bir şekilde yaşadığında çok pişman olabilir

Ada'mın işi nerede ise orada yaşasınlar ilk evliliği bu sebeple bitti ise şartlarım değişmesi lazım yeni evlilik için

Evlenmis bosanmis cocuk sahibi birisiyim.hic evlenmemis bir adamla evlenmek uzereyim.
O sorumlulugu almaya ve beni kizimi tasimaya hazir cunku.belki ablanizda hazirdir.ve neye adim attiginin bilincinde olarak seviyor ve istiyordur

Bende olsam izin vermezdim. Kendim de evlenmezdim. Çocuğu olması çok büyük sıkıntı bu demektir ki o çocuğun annesiyle de sürekli bi araya gelmek zorundalar. Ben bunu kaldıramam şahsen. Çocuksuz olsa o ayrı. Ama çocuklu istemem.

Sevgiyle olmuyor ki,sevgi yetmiyor. Beraberinde mantik da lazim,sabir da lazim. Ablaniz o cocuga annelik yapabilecek mi? Cocugun annesi hayatta da olsa ablaniz da bir nevi annesi olmak durumunda kalacak. Ablaniz, esi cocugu ve eski esiyle birlikte zaman gecirmek zorunda kalirsa sorun edecek mi? Bunlar soz konusu oldugunda sevginin tek basina yetmeyecegi asikar. Ablaniz cok cok cok farkli bir kadinsa ancak yapabilir. Ben kendi ailemde yasadim bunlari ve asla annem gibi birisi olamayacagima karar verdim. Annem iki kizin veli toplantilarina kadar gitti, odevlerine kadar yardim etti,mezuniyetlerine ellerinden tuttu goturdu,elbiselerini dikti, bana ne yaptiysa ne aldiysa onlara da aldi hic ayirmadi. Evlenirlerken ceyizlerini hazirladi,dugunlerine kadar yapti boyunlarina set bile takti. Yani bir annenin yapacagi her seyi yapti. Anneleri hayatta oldugu halde. Ablaniz bunlari yapabilir mi?
Bravo annenize imrendim vallahi.. peki kızlar annenizin kıymetini biliyor mu? Merak ettim gerçekten

Ailem olaya çok mantıklı yakışıyor aslında. Böyle bir şeyiddianame ablam değil bn yaşamış olsam ablam kesinlikle müsade etmezdi

Bende eşimin ikinci esiyim esiminde bir çocuğu var ama çocuk annede 9 aylık evliyim çocuk sadece bir hafta kalmak için geldi inan eşimle normal hayatımızı yasayamadik çünkü ortada bir çocuk var eşine sarilamiyorsun opemiyorsun vs vs bak çocuk bir hafta geldi eşimden kıskandım evimde rahat edemedim bunu hergun yaşadığını düşünsün eşim dedi ki iş yaptırma sakın çocuğa dedi sonra laf ederler bak cnm öz annesi dovse sövse annesine olur bunu üvey yaptı mı üvey anne olur vicdansız olur iyi tartsin insanlar kendi öz evladına dayanamıyor kaldı ki başkasının evladı çok zor bilsin ki sevgi herseye yetmiyor

Babanızın ellerinden öpüyorum, en güzelini yapıyor. İzin vermesin.
Ablanız da babanızı dinlesin.
Evlenip boşanmak dert degil ama ortada olan çocukla ilişki yürütmek olgunluk ister.
Ben çok aşığım ile olacak iş değil. Abla kıskanç diyorsunuz bir de hiç olmaz...
Kendi çocuğu olduğunda eşit davranamaz, davransa bile adam hep acaba diye düşüneceği için ablanızı ezer.
Gençliğine kendine yazık eder...
aileniz biliyordur nasıl yetiştirildiğini ablanın olmaz diyorlarsa vardır bildikleri...

Adam iyi biri filan gecsin onlari. Herkesin harci degil bosanmis adamla evlenip cocuguna bakmak filan. Oyle disarda bulusup, gezip eglenmeye benzemiyor evlilik.Birak cocukluyu bosanmis bir adamla bile evlilik dusunmezdim. Aklini basina alir umarim.

Back
X