Ablam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Verdik iade ettiler

Gerçi kendi istedi aldı, kusurlu malı bile isteye asla başkasına atmayız kandırmayız yani ( babamlar yeni anladılar da böyle olduğunu )

birini bulunca da gelin alır gibi damat aldırıyor herşeyi bizden aklınıza ne gelirse

Gel gel Netflix'e atsak bizimkini sağlam izlenir bu arada. Annemle babamın sahnelerinde de ağlarsınız azıcık. Amin sağ olasın yavru.
olan hep başkarına oluyor bunların keyfi yerinde ,ALLAH sonlarını hayr etsin

evlilik sözleşmesi yapacaksınız,iadesi yoktur kısmına imza attıracaksınız:)))

Yapacak bir şey yok tekrar kısmeti çıkarsa iadesi yoktur diye vereceksinizŞaka Maka bir yana onu alın karşınıza açıkça konuşun gerekirse maddi anlamda zora sokun ki çalışmak zorunda kalsin.Hic biri olmadi belki psikolojik problemleri vardır ve kendinin farkında değildir.Bir şekilde doktora götürün

aklıma ne geld, ablanız hukukçuya,yasal haklarını da biliyordur,ondan böyle rahattır ,çakalllll :))

aklıma ne geld, ablanız hukukçuya,yasal haklarını da biliyordur,ondan böyle rahattır ,çakalllll :))

Benim daha cok hukuk bilgim var

Şimdiye kadar 3 tane avukat tuttum kendime davam olunca onlara veriyorum

Laf açılınca aaa ablan avukatmış o yapsa ya diyorlar bilmiyorlar tabi durumu

Babam ablan yazsın bi dilekçe değil mi sorun olmaz dedi bi davamı ona verdim kaybetti

O kadar dandik yapmış ki dilekçeyi indirip
2 satır yazı yazmış

Başka avukata verdim emsal karar eklemiş bi
Tomar dosya yapmış kazandım başka davamı.

o kendi işine yarayanı bilir,gerisini bilmez,bu tipler böyle:)))
o değil de bunları karşımızda alıp konuşsak acaba kendilerini nasıl savunuyorlar, ne diyorlar mesela,keyfim istedi yaptım mı

Boşanan bi ablam var hayatını idame ettiremiyor. Çalışmıyor çalışmayı da düşünmüyor.

Ne yapmamız lazım ailece çok gerildik.
Muslukları kapatın. Maddi olarak zorda kalırsa illa çalışacak. Çocuk var mı ?

Babam yıpranmasa sorun olmayacak bana da

Banyo yapmayı da söylemesen yapmaz
hiçbir doktor bir teşhis koymadı mı?
anlattıklarınız normal aylaklık yapan çalışmaya sevmeyen bitrinin özellıklerıne benzemiyor.
bu kişilik bozukluğu borderlıne yada bipolar olabilir gibi geldi,gittiği terapistlerden aile ile iletişime geçen olmadı mı acabba

Cokkkk fazla kez inanın bakın zaten bu konuyu bile 7 ay sonra açtım 7 ay öncenin konusu

Def olsun gitsin yine sevgilisine. Ablanıza uyuz oldum. Ben evden şutlardım. Gidip sokakta yatsın madem.

Kaç tane doktora götürdük kardeşimi. Yok teşhis yok. Biri tembel ve ahlaksız dedi... Her şeye bir hastalık yok gerçekten. Pisliğin teki rıza baba olay bu...

Size uzuldum ya, diger yorumlarınızı da okudum. Hasta bireyler kendi davranışlarını normallestiriyor..ben annemi psikiyatriste götürdüğümde önden girip bilgi vermiştim. Bizde bunu yasadik seklinde degil de konu basligi olarak. Ornegin:
Finansal dengeyi saglayamama,
Zaman zaman duş almaktan ve kisisel bakimdan kacinma gibi
Bu tip bilgileri doktoruna verdiniz mi?

Sağ ol doğacım. Evet evet biz gittiğimiz bütün psikoloğ ve psikiyatristlere önceden kendimiz gidip bilgi verdik. Çünkü evdeki halini biz biliyoruz. Zira ilk defa konuştuğunuz zaman kibarlık budalası bir salak olduğunu düşünürsünüz ama içindeki canavarı biz görüyorduk. Ama sonuç ? Elde var 0. Kaç tane doktor ve psikolog gezdik inan saymadım. Çok yoruldum , usandım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…