kendisi yatarak tedavi görmeyi kabul ediyorsa yatırın etmiyorsa da savcılığa başvurarak vs yapılıyorEn pahalı doktorlara da gitti canım yatarak tedavi görse belki düzelir bakalım
Şurda zilyon tane narsist koca konusu bulabilirim. Ama kaç tane narsist aile bireyi konusu vardır. Aileden olunca kötü denmiyor hasta deniyor, el evladına kolayca koyduğun teşhisi aileden birine konduramıyorsun.
evlerden ırak.
psikolojik rahatsızlık falan değil ya saf kötülük,tembellik bu.
babanız aklını kullanacak başka çaresi yok. verdikçe alışacak ve çalışmamaya devam edecek.
Kim?Biz mezun olamadığını keşfettik. Okula gittik. Üniversite hocalarından biri bize acıdı notlarını gösterdi... Birinci sınıfın birinci dönemini bile geçememiş. Sonuç ? İyice zıvanadan çıktı.
Kardeşim. O kadar dolmuşum ki önüme gelene yazıyorum özür dilerim.
O zaman aklima gelen tek şey ki şiddete aşırı karsiyimdir normalde ama Sağlam bi dayak yemedi mi acaba. Madem insanlari delirtiyor bile isteyebile isteye yapıyor belli.
işte sülalede hiç bunu ayak altına alacak bir deli yok mu,bunun hakkından öyle biri gelir:))))O zaman aklima gelen tek şey ki şiddete aşırı karsiyimdir normalde ama Sağlam bi dayak yemedi mi acaba. Madem insanlari delirtiyor bile isteye
Bi Hayriye hanımın neclayi ayağının altına aldığı sahne gibi bir şey yaşasa kendine gelir belki
işte sülalede hiç bunu ayak altına alacak bir deli yok mu,bunun hakkından öyle biri gelir:))))
EstağfurullahKardeşim. O kadar dolmuşum ki önüme gelene yazıyorum özür dilerim.
baban olmaz, daha uzaktan olacakOlmuyor olmuyor babam katil olacaktı az kalsın
Ablanizin durumu gercekten sinir bozucuymus. Allah yardımciniz olsun gerçekten. Yatarak tedavi olması en güzel seçenek gibi duruyor. Bir de yarattığı tahribattan minimum seviyede etkilenmek için sizler de psikolojik yardım alın bence. Ruhunuzu yaralamasina izin vermeyin. İnşallah her şey çok güzel olur sizin için her şey hiç ummadiginiz kadar güzel ilerlerOlmuyor olmuyor babam katil olacaktı az kalsın
Bulaşmak istemiyorlardır. Konuşan kişi hemen bu tiplerin anormal olduğunu anlıyor çünkü. Benimde babamın elinde kalacaktı.işte sülalede hiç bunu ayak altına alacak bir deli yok mu,bunun hakkından öyle biri gelir:))))
Ablanizin durumu gercekten sinir bozucuymus. Allah yardımciniz olsun gerçekten. Yatarak tedavi olması en güzel seçenek gibi duruyor. Bir de yarattığı tahribattan minimum seviyede etkilenmek için sizler de psikolojik yardım alın bence. Ruhunuzu yaralamasina izin vermeyin. İnşallah her şey çok güzel olur sizin için her şey hiç ummadiginiz kadar güzel ilerler
Bulaşmak istemiyorlardır. Konuşan kişi hemen bu tiplerin anormal olduğunu anlıyor çünkü. Benimde babamın elinde kalacaktı.
Ben kardeşim yüzünden kardeş kelimesini hayatımdan sildim attım. Ama derdime ortaksın o yüzden kardeş sayıyorum artık seni. Dertleşmek falan istersen her daim yazabilirsin.Aynıyız resmen
Allah kurtarsın böylelerinden masumları
Ben kardeşim yüzünden kardeş kelimesini hayatımdan sildim attım. Ama derdime ortaksın o yüzden kardeş sayıyorum artık seni. Dertleşmek falan istersen her daim yazabilirsin.Bu arada binanın kapıcısı bile bunların deli olduğunu anlıyor. Ne akrabası... Adı çıktı bizimkinin resmen.
beni de alın aranıza,pembe dizi gibi,gelişmeleri merak ederim:) şaka bi yana ALLAH yardımcınız olsun ikiniizn deBen kardeşim yüzünden kardeş kelimesini hayatımdan sildim attım. Ama derdime ortaksın o yüzden kardeş sayıyorum artık seni. Dertleşmek falan istersen her daim yazabilirsin.Bu arada binanın kapıcısı bile bunların deli olduğunu anlıyor. Ne akrabası... Adı çıktı bizimkinin resmen.
Kocaya verinBoşanan bi ablam var hayatını idame ettiremiyor. Çalışmıyor çalışmayı da düşünmüyor.
Ne yapmamız lazım ailece çok gerildik.
Gel gel Netflix'e atsak bizimkini sağlam izlenir bu arada. Annemle babamın sahnelerinde de ağlarsınız azıcık.beni de alın aranıza,pembe dizi gibi,gelişmeleri merak ederim:) şaka bi yana ALLAH yardımcınız olsun ikiniizn de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?