- 19 Mayıs 2020
- 47.317
- 212.575
- 548
Şurda zilyon tane narsist koca konusu bulabilirim. Ama kaç tane narsist aile bireyi konusu vardır. Aileden olunca kötü denmiyor hasta deniyor, el evladına kolayca koyduğun teşhisi aileden birine konduramıyorsun.Kötülük diye bir şey var arkadaşlar. Her şeyi psikolojiye hastalığa bağlamayın bence. Velev ki psikolojik sıkıntı olsun hasta iyileşmek istemezse verdiğiniz ilaçlar sadece uyuşturur hiçbir işe de yaramaz. Psikoloji de zaten sadistlere, sosyopatlara iyi kılıf oldu vallahi. Kol kanat geren babanız olduğu sürece sizin elinizden bir şey gelmez. Sadece para falan vermeyip bir yere kadar yok sayabilirsiniz. Şöyle bir söz var ne kadar doğruymuş: ölüsü olan bir gün, delisi olan her gün ağlar. Allah dayanma gücü versin size. Ablaniza da hidayet. İnşallah bir aydınlanma falan yaşar da düzelir.
Bir yerde kopmuş, hastalanmış. Duzelmedikce daha hircinlasmis. Kim gidip 35 yaşında, Tr gibi kadın acliginin olduğu bir yerde jigolo tutar ki? Zaten azcik sinyal versen cinsellik için, çok çirkin dahi olsan bir sürü adam gelir. Bunun için para yedirmesi bile sorunlu.Görüyorum normalde çok güzel bir hayatı olabilirdi
O hukuk bitirdiğinde memlekette hukuk fakültesi açıldı öğretim üyesi olabilirdi
En olmadı darbeden sonra 2016 da sınava giren hakim savcı oldu ihraç çok olduğu için
Harika bir hayatı olabilirdi
Şimdi hem kendine hem bize zarar veriyor
Sizin sorununuz ne acaba.. Neden insanları konu sahibine karşı kışkırtmaya çalışıyorsunuz?Onun ölmesini istemesi hakkında ne düşünüyorsunuz. Saf kötülük bu da.
Evet kötülük diye bir şey var. Ama hiç kimse kötü doğmaz. Çocukluk travmalari veya çevresel faktörler insanı sonrasında kötülüğe sürükler. Yani her koşulda sonu yine psikolojik tedaviye çıkıyor.. bu zaten doğuştan kötü diye bir şey yok. Kaldı ki yapacak bir şey de yok. Oturup kadının ölmesini mi beklesinler. Yapılacak tek mantıklı şey tedavi. Gerekirse yatılı.. umarım her şey güzel olurKötülük diye bir şey var arkadaşlar. Her şeyi psikolojiye hastalığa bağlamayın bence. Velev ki psikolojik sıkıntı olsun hasta iyileşmek istemezse verdiğiniz ilaçlar sadece uyuşturur hiçbir işe de yaramaz. Psikoloji de zaten sadistlere, sosyopatlara iyi kılıf oldu vallahi. Kol kanat geren babanız olduğu sürece sizin elinizden bir şey gelmez. Sadece para falan vermeyip bir yere kadar yok sayabilirsiniz. Şöyle bir söz var ne kadar doğruymuş: ölüsü olan bir gün, delisi olan her gün ağlar. Allah dayanma gücü versin size. Ablaniza da hidayet. İnşallah bir aydınlanma falan yaşar da düzelir.
Onun ölmesini istemesi hakkında ne düşünüyorsunuz. Saf kötülük bu da.
Ya narsisizm için psikiyatristler de zaten kibarlık olsun diye kişilik bozukluğu demişler. Okumuş adamlar sonuçta dümdüz kötü diyemiyorlar.Şurda zilyon tane narsist koca konusu bulabilirim. Ama kaç tane narsist aile bireyi konusu vardır. Aileden olunca kötü denmiyor hasta deniyor, el evladına kolayca koyduğun teşhisi aileden birine konduramıyorsun.
Deprem bölgesinde hala yardıma ihtiyaç var. Yıllar alacak o yaranın kapanması. En basit yaşam malzemeleri hala sıkıntı. İnsanlar oturduğu yerden kolay sanıyor. Orda olup kafayı yememenin imkanı yok. Kötüyse bırakalım da o kadarlık kötü olsun.Artık canlarına tak etmiş. Kadın ailesine depremde bile yardım etmemiş. O hengameyi görseydiniz bu nasıl bir vicdan derdiniz. Bunu bir veryansın olarak görüyorum ben. Tabiki ölse acısını yine ailesi çekecek.
bence de haklısınız.kadın ne yaşadığını kendi biliyor,neden kötü kalpli diye ahkam kesiyorsunuz ?Her insan ne yaşadığını kendi bilir. Üst perdeden ahkam kesmek çok kolay diyorum ben de.
Sizin sorununuz ne acaba.. Neden insanları konu sahibine karşı kışkırtmaya çalışıyorsunuz?
Sadece soruyorum.
Belki meuzn olamamıstır sıze yalan soylemıstırİnanması zor ama hukuk mezunu
Vallahi dogru dediBelki meuzn olamamıstır sıze yalan soylemıstır
Acıga cıkmasın dıye ıse basvue Dendıkce sacmalıyodur
Benimkine benzeyen bir derde çok nadir rastlıyorum. Konu sahibi sana sarılıyorum. Asalaktan bal olsa yenmez. Kardeş diyip kulak arkası edilmez.
Biz mezun olamadığını keşfettik. Okula gittik. Üniversite hocalarından biri bize acıdı notlarını gösterdi... Birinci sınıfın birinci dönemini bile geçememiş. Sonuç ? İyice zıvanadan çıktı.Belki meuzn olamamıstır sıze yalan soylemıstır
Belki meuzn olamamıstır sıze yalan soylemıstır
Vallahi dogru dedi
evlerden ırak.Sonra gelmiş o beslediği sevgilisi için 200 bin borç yapmış
Biz perişanız deprem olmuş bisürü masrafımız oldu olacak
Ve demiyor tamam borç yaptım ama amorti edene kadar çalışcam yok Nuh diyor peygamber demiyor
Neyse çok şükür eski eşi arabayı satmış yarısını buna verdi de borcu silindi.
Ama düşünün depremzedede bi de bu olayların kaosunu yaşadığınızı
Annem babam bile dedi senin yüzünden depremzede çocuklarımızla ilgilenemedik
işte bu bile karakter sorunu demek,mezun olamasa yine bi nebze işte sorunu var demekki derdik,bile isteye yapıyor belli.Yok canlar mezun avukat da oldu ben ara sıra bakıyorum ailemin şeylerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?