- 18 Nisan 2017
- 3.473
- 7.695
- 108
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
-
Emdr nedir biraz açıklar mısınızAngelicaPickles ın dediklerine katılıyorum.
Bence de sorun babadan kaynaklanıyor.
Babanız sizin ailenizi tercih etmemiş o da başka baba figürleri tarafından tercih edilmek istiyor.
En büyük sıkıntı bir sorunu olduğunu kabul etmemesi. Eğer çözmeye yanaşırsa EMDR denesin.
Angelica senin bahsettiğin yabancı forumu yazar mısın, merak ettim.
Ablam çok zeki bi insandır sürekli olarak makale yazar kendi alanıyla ilgili seminer verecek kadar bilgi sahibidir mesela bu mesajınızı okusa sizi ağlatacak kadar güzel açıklardı kendi beyniniBu beyinle nasıl doktor olmuş bu yahu?
Sırt çevirmiyorum ama laf da anlatamıyorum hep kendisi doğru yaptıkları hep normal.. ben ne zaman ilişkilerini eleştirsem benim ONALTI#16# yaşında yaşadığım ve beni üzen İlişkimi örnek verir. Ki onda da çarpık bi durum yoktu çocuğun salak olması haricinde ama hep kendisi haklı ya işte..Hayatınızdaki baba faktörünün yokluğu ablanızın yanlış erkek algısının oluşmasına sebep olmuş gibi görünüyor. Baba bir kadının hayatındaki en önemli unsurdur anne ile birlikte. Babanın yokluğu, eksikliği ilgisiz ve sevgsiz davranması her bünyede güçlü bir şekilde karşılanmayabilir. Ablanıza sırt çevirmeyin o psikolojik olarak büyük desteğe ihtiyacı var. Bence rezil oluyor diyerek düşünmeyin o bir hasta ve ben yardım etmeliyim en azından yanında olmalıyım diye düşünün.
Emdr nedir biraz açıklar mısınız
Ablam çok zeki bi insandır sürekli olarak makale yazar kendi alanıyla ilgili seminer verecek kadar bilgi sahibidir mesela bu mesajınızı okusa sizi ağlatacak kadar güzel açıklardı kendi beynini
Ehh siz de bizim için bi hiçten farklı değilsiniz zatenBeni ağlatacak kadar zeki olduğunu hala düşünmüyorum zira birazcık aklı olan bir insan evli adamlara kanca takmaz, sevgilisi olan erkekleri kendisine hedef seçmez...
Dünyanın en zeki insanı olsa bu özellikleriyle koca bir HİÇ inan bana...
Yani buraya yazmak konusunda evet hataya düştüğümü şu an ben de düşünüyorumBeni yanlış anlamayın ama kendimi sizin yerinize koyuyorum. Ablamın böyle bir problemi olsa buraya yazmazdım. Çünkü burada onu direkt kınayacak kötü kadın muamelesi edecek çok insan var. Ablanız belli ki rahatsız ve bizler insanız herşey bizim içindir. İnşallah psikolojik tedaviye razı olur. Keyfinden böyle işlere bulaştığını zannetmiyorum.
AngelicaPickles ın dediklerine katılıyorum.
Bence de sorun babadan kaynaklanıyor.
Babanız sizin ailenizi tercih etmemiş o da başka baba figürleri tarafından tercih edilmek istiyor.
En büyük sıkıntı bir sorunu olduğunu kabul etmemesi. Eğer çözmeye yanaşırsa EMDR denesin.
Angelica senin bahsettiğin yabancı forumu yazar mısın, merak ettim.
Baba eksikliği beni etkilemedi ben hayatımda bi erkeğin varlığına ihtiyaç duyan bi insan değilimdirAblan halinden sıkıntı duymuyor ki değiştiresin, o hayatından memnun. Yapacak bişey Yok. Akıllı da bir kadın , demekki baba eksikliği ikinizi de bu şekilde etkilemiş
Yok ben öyle olduğunu düşünmedim zaten, aksine erkeklere güvenmediğini düşünmüştümBaba eksikliği beni etkilemedi ben hayatımda bi erkeğin varlığına ihtiyaç duyan bi insan değilimdir
Hah evet o konuda haklısınız bana kalda erkeklerin köküne kibrit soyu dökecemYok ben öyle olduğunu düşünmedim zaten, aksine erkeklere güvenmediğini düşünmüştüm
Allah yardımcın olsun ablan öyle davranıyormuş , sen böyle nefret dolusun, ben babanla ilgili açtığın konuyu hatırlıyorum, benimki de bir tık altı çünkü . İnşallah güvenini kazanacak, iyi insanlar çıkar karşına, güzel mutlu bir hayatın olur..Hah evet o konuda haklısınız bana kalda erkeklerin köküne kibrit soyu dökecem
İnşallah.. ikimiz için de hayırlısı olsunAllah yardımcın olsun ablan öyle davranıyormuş , sen böyle nefret dolusun, ben babanla ilgili açtığın konuyu hatırlıyorum, benimki de bir tık altı çünkü . İnşallah güvenini kazanacak, iyi insanlar çıkar karşına, güzel mutlu bir hayatın olur..
Ehh siz de bizim için bi hiçten farklı değilsiniz zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?