Ablamdan ve düşüncelerinden utanıyorum

Emdr nedir biraz açıklar mısınız

Sırt çevirmiyorum ama laf da anlatamıyorum hep kendisi doğru yaptıkları hep normal.. ben ne zaman ilişkilerini eleştirsem benim ONALTI#16# yaşında yaşadığım ve beni üzen İlişkimi örnek verir. Ki onda da çarpık bi durum yoktu çocuğun salak olması haricinde ama hep kendisi haklı ya işte..

Beni yanlış anlamayın ama kendimi sizin yerinize koyuyorum. Ablamın böyle bir problemi olsa buraya yazmazdım. Çünkü burada onu direkt kınayacak kötü kadın muamelesi edecek çok insan var. Ablanız belli ki rahatsız ve bizler insanız herşey bizim içindir. İnşallah psikolojik tedaviye razı olur. Keyfinden böyle işlere bulaştığını zannetmiyorum.

Ablam çok zeki bi insandır sürekli olarak makale yazar kendi alanıyla ilgili seminer verecek kadar bilgi sahibidir mesela bu mesajınızı okusa sizi ağlatacak kadar güzel açıklardı kendi beynini

Beni ağlatacak kadar zeki olduğunu hala düşünmüyorum zira birazcık aklı olan bir insan evli adamlara kanca takmaz, sevgilisi olan erkekleri kendisine hedef seçmez...

Dünyanın en zeki insanı olsa bu özellikleriyle koca bir HİÇ inan bana...

Bence bunun altinda yatan psikolojik bi neden olmali
Sanki kendine hic guvenmiyor , asagilik kompleksi var bu yuzden de kendince alt bir sosyal sinif olan kisilerle arkadaslik ediyor xunku buyuk ihtimalle onlar ablanizi cok pofpoflayip el ustunde tutuyor
Kendisini kulturel anlamda da gelistirmediyse doktor arkadas edinemiyordur cunku ortamlarinda konusulanlara katilamiyordur
Bana tamamen kompleksli ve ilgi delisi olmasi yuzunden bu sekilde davraniyor gibi geldi , aslinda psikolog yatdimiyla atlatabilir kendine guvensizligini ve o zaman takildigi insanlar da cevresi de degisir

Ehh siz de bizim için bi hiçten farklı değilsiniz zaten

Yani buraya yazmak konusunda evet hataya düştüğümü şu an ben de düşünüyorum

Tabi, Mune site dışına link vermek yasak değildir umarım. Loveshack.org forumun ismi.

Ablan halinden sıkıntı duymuyor ki değiştiresin, o hayatından memnun. Yapacak bişey Yok. Akıllı da bir kadın , demekki baba eksikliği ikinizi de bu şekilde etkilemiş

Ablan halinden sıkıntı duymuyor ki değiştiresin, o hayatından memnun. Yapacak bişey Yok. Akıllı da bir kadın , demekki baba eksikliği ikinizi de bu şekilde etkilemiş
Baba eksikliği beni etkilemedi ben hayatımda bi erkeğin varlığına ihtiyaç duyan bi insan değilimdir

Hah evet o konuda haklısınız bana kalda erkeklerin köküne kibrit soyu dökecem
Allah yardımcın olsun ablan öyle davranıyormuş , sen böyle nefret dolusun, ben babanla ilgili açtığın konuyu hatırlıyorum, benimki de bir tık altı çünkü . İnşallah güvenini kazanacak, iyi insanlar çıkar karşına, güzel mutlu bir hayatın olur..

İnşallah.. ikimiz için de hayırlısı olsun

Ehh siz de bizim için bi hiçten farklı değilsiniz zaten

Benim sizin için hiç olmam benim için bir şey ifade etmiyor...

Ama senin ablan benim için değil yaptıkları ile kendini ve gururunu zaten hiçe sayıyor yani kendisi için koca bir "HİÇ" inan bana bu çok daha kötü...

Ayrıca yapılacak yorumları kendi duymak istediğin gibi cevaplar şeklinde istiyorsan buraya konu açmayacaksın. Kendi kendine çözeceksin...
Ha açtın mı? O halde yorumlara da büyük tepkiler vermeyeceksin sonuç itibari ile hepimizin ki birer fikir...

Ayrıca ablamdan utanıyorum diyen de sensin hatırlatmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…