Ablamdan ve düşüncelerinden utanıyorum

Hanımefendi ben buraya gelin ablamı fütursuzca eleştirin diye konu açmadım. Bakın yazanlara ne güzel psikolojik analizler yaparak bana yardımcı oldular. Ben de konuyu zaten bunun için açmıştım olanlar da çok güzel yardımcı oldu.
Şimdi size sorum şu: 'bu beyinle nasıl doktor olmuş yav' cümlesinde bana yardımcı olabilecek ne var acaba? Üstelik dedim ki lütfen ablama hakaret etmeyin. Kusura bakmayın da ben ablamı kimseye ezdiremem. Kendisinin psikolojik problemleri var yaşadıklarından dolayı evet ama kimsenin zekasını eleştirmesine de izin vermem. Kız gitsin ülkenin en yüksek puanlı üniversitesinde tıp okusun her gün insanların hayatını kurtarsın sonra profiline kocişinin prensesi:):):)) yazan biri gelsin onu eleştirsin. Olacak iş mi yahuuu???? Bize göre de profiline bunu yazan ve o yeşil taşlı elbiseyi giyen insan bi hiç ama gelip zorla dürtmedikleri müddetçe fikirlerimizi kendimize saklıyoruz :)

iyi okul bitirmek başka iyi psikolojiye iyi hayata sahip olmak başka.Böyle doktor olurmuymuş ne demek her meslekten her cinsiyetten bazı sorunları olan insanlar pekala da olur.Konu sahibi nasıl doğru yaşam biçimi sağlayabilirim ablama diye akıl almaya gelmiş.hakarete kendi doktor olamadığından komplekse girip eziklemeye gerek yok

Teşekkürler yorumunuz için. İşte bu basir detayı anlayamayacak kapasitede bi insanın gelip bi doktorun zekasını eleştirmesi beni dellendiriyor :)

Ona dışardan ne kötü göründüğünü gösterebilsen keşke
Arkadaşları falan olsa düzgün onlarla vakit geçirse anlardı ama çevresi bin tane insanla muhattap olan pazarlamacılarla dolu ve insanı etkileme konusunda çok iyi eğitim alıyorlar ablanızda kanıyor inş iyi insanlarla karşılaşır

şu forumda bazen delleniyorum.Kadın kadının kurdudur lafı her daim onaylanıyor.Belki doktor hanım sandığınız gibi ahlaksız değil sonuçta kendini geçindirecek geliri var bir erkeğe muhtaç değil.belki beyin sinyallerinde elektriğinde bozukluk var belki geçmişinden gelen ağır kompleksleri var belki çok yalnız mutsuz belki de değil.hemen kötü kadın tüüüü dememiz mi lazım

ilaç pazarlamacılarına oldum olası sinir olurum.öyle kasıntı tiplerdir ki sanki çok eğitimli çok yakışıklı bulunmaz hint kumaşı gibi yürüyüp konuşurlar.İş dışında görüşülmemesi gereken kişilerdir çoğunlukla.

Yok ya o kadar değil iyileri de var abla evli ahlaksızlarına çatmış

Her zaman iki kere iki dört etmiyor belki değişir ama böyle anlatınca kendi hayatını berbat edecekmiş gibi geldi müdahale edilmezse... Yani çok rahat değil aslında özgüven düşük takıntılı dış görünüşüne falan belli anlattıklarınızdan, ama bir taraftan da hayatı sürekli riskli gibi. Hani aldatılmaktan bu kadar etkilendiyse evli birini boşandırıp evlenmeyi ne kadar kaldırabilir ki onlar da sağlam psikoloji ister bence. Düzenli terapi alıyorsa doktoruyla paylaşın bence hiç etik değil ama çok sıkıntılı geldi durumu şahsen bana...

Ayni anlayisi ben evli bir erkekle beraberim diye konu acanlara da gosteriyor musunuz merak ettim :)
Ayni anlayisi ben evli bir erkekle beraberim diye konu acanlara da gosteriyor musunuz merak ettim :)
sebebini anlamaya çalışıyorum.Eğer sadece ego tatmini ve aç olmamasına başını sokacak yeri olmasına rağmen daha fazla para içinse ben de kızıyorum dışlıyorum.psikoloji de önemli .psikolojik rahatsızlıklar insana öyle şeyler yaptırıyor ki ahlak dışı şaşar kalırsınız

Off evet bin kez dedim çok yakınlık kurma mümessillerle diye bana diyo ki sen insanları mesleklerine göre sınıflandırıyosun.. oysa anlatmaya çalıştığım kendi çıkarları için ablama iyi davrandıkları ama anlamıyor

Kesinlikle hiçbi sevgilisinden maddi anlamda bi şey beklemez almaz da ama işte bi de bekar birini bulsa tammm süper olacak. Ama bunun altında yatan elbet psikolojik nedenler var babam, daha 20 yaşındayken aldatılması vs. Düşünün ablam 20 yaşındayken aldatıldı ve o gün bugündür antidepresan kullanıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…