Ablamdan ve düşüncelerinden utanıyorum

Bana da en son kendini delirtecek gibi geliyor.. Hayır yemin ediyorum ablama gelen taliplere bazen benim dibim düşüyo ağzımın suyu akıyo kız bana mısın demiyo ama nerede bi çürük elma var gidip onu seçiyo.. psikiyatriste gidiyo ama ona bunlardan bahsettiğini sanmıyorum bi de öyle düzenli seanslar şeklinde değil pek ilaç kullanımı için gidiyo

Yok ya o kadar değil iyileri de var abla evli ahlaksızlarına çatmış
Uff zaten o herifler de beni dellendiriyo bi tanesini tehdit ettim ablama bi daha yanaşırsan kafanı ezerim diye ama 1.55 boyunda benim tehdidimi pek dikkate almadı.. üstüne bi de azar işittim ablamdan

Az bile söyledim, hakaret etmeyin dediğiniz için. Sizin ablanız olması masum kılmıyor onu.
Masum olduğunu iddia etmiyorum genel olarak beddua bana zaten manasız geliyo ama ne olursa olsun ablama edilince tabi benim için biraz daha can sıkıcı oluyo

Bak Yine güldüm, neden? Çünkü bilmeden yapılan yorumlar bana her zaman komik gelmiştir...

Lütfen hakaret etmeyin demiş olsaydın mevzu böyle olmazdı...

İibf kamu yönetimi mezunuyum ilk okul mezunuymuş gibi yazmış olman bu saatten sonra zerre kadar umurumda değil çünkü şu an neyin ne olduğunu biliyorsun en azından...

Gelelim yeşil taşlı elbiseye, o elbise bana ait değil sadece buraya bir arkadaşımın ricası ile satmak için yükledim...
Ki satıldı. Resimlerini silmeyi unutmuşum, çok normal...

Benim düğünümde nişanımda ne giydiğimi burada bilen biliyor senin bilmene zaten gerek yok...

Evet çok mutlu bir evliliğim var çok şükür aynen kocamın prensesiyim, en azından evli bi adamı karısının elinden almadım yada evli barklı adamlara bel bağlamadım...

Bilmediğin konular hakkında biliyormuş gibi yorum yapmaktan vazgeçmelisin çünkü sadece ellerini yorduğunla kalıyorsun...
Zaman kaybısın yani...

Terapi şeklinde gitse işe yarar bence. Emin misin ya bir de o kadar iyilerinin geldiğinden mantıklı gelmedi bana uyduruyor olmasın en kötü bir denerdi yani bence tabi

Valla yapılacak bir şey konu sahibi.Hic uzme kendini utanmana da gerek yok.
Zaten 34 yaşına gelmiş bırak 40 ina kadar daha takilsin evli adamlarla sonra dank eder zaten.
Sen de bana ilişkilerini anlatma diye tembihle çok zorunlu olmadıkça da görüşme başka verecek tavsiye bulamadım.

Hmm kamu yönetimi harika bölümmüş kesin benim veya ablamın okuduğu bölümlerin yanından dahi geçebiliyordur :)))))
Hadi yeşil elbiseyi giymediniz kocişinin prensesi ne ya? Bi de bana ilkokul mezunu gibi yazıyosun demişsiniz burada durup sizi ve kocişinizi yarınlar olmayacakmışçasına aşağılamaya devam ederdim değmiyorsunuz varroş hanım çekilin şuradaann

Ha bir de körlük var hafif galiba konunun sonunda yazdım hakaret etmeyin lütfen diye

konu sahibi siz de ileri gidiyorsunuz sinirlenip bazı üyelere yazmamanız gereken şeyler yazmışsınız.hepimiz sakin olalım lütfen

Yazdıklarınla karakterini zaten ortaya koydun şu anda. Koçiş kelimesinden de nefret ederim ve kullanmam mübalağa yapma istersen...

Varroş nedir? Bu nasıl kalitesizliktir...

Şu kelimelerini ilk okul mezunu bile kullanmaz. Ben de kalkıp seninle muhatap oluyorum ne anlayacaksan ?

Ablandan ben de tiksindim. O kafayla nasil doktor olmus ya.

Ha bir de körlük var hafif galiba konunun sonunda yazdım hakaret etmeyin lütfen diye

"Cahille girme münakaşaya ya sinirini zıplatır tavana yada yazık olur adabına " diye boşuna dememiş mevlana...
Bu kadar kalitesiz cümleler kuran insanla muhatap olduğuma hala kendime inanamıyorum...

Ablanıza hakaret edilmesini istemiyorsunuz tamam da,siz niye hakaret ediyorsunuz ? Varoş hanım falan

Ablandan ben de tiksindim. O kafayla nasil doktor olmus ya.

Bunu düşünen tek ben değilmisim, sevindim...
Doktor olduğuna da zerre kadar inanmıyorum, kendilerinin çok yüksek okullarda okuduklarından bahsediyorlar fakat cümleler uslup edep sıfır...

Zaten evli ve ilişkisi olan adamlara kanca takan birinin normal olmadığını ve doktor olacak kapasiteye sahip olamayacağını düşünüyorum...

Kalitesizlik sizsiniz hanımefendi niçin böyle uzaklarda arıyorsunuz?

Hayatta tek tip insan yok.Ülkemizin yaptırımı şu 20 li yaşlardan sonra mutlaka evli mutlu çocuklu olmalısın.Bu forumda 30 uzunu geçmiş hala bekar olan kadınlar mutsuz yazıyor buraya.kim yüzünden toplum baskısı ve etraflarındaki kadın kurdu kadınlar yüzünden.Asgari ücretle birikim yapmak istiyorum dıyen kadınımız aşağılanıyor burda.AAA o parayla bırıkım mi olur o benim 1 haftalık gezmeme yetmez diyenler gördüm forumda.Eğitimi olamayn ailesi arkasında durmayan işi olmayan kadınlara şiddet ağır hakaret vs olmadan aaa çekme o kocayı hemen boşan olmazsa iş bul çocuğu da kreşe ver diye akıl veren akılsızları da gördü bu gözler.kolaydı ya hayat öyle.Kadın olmak başlıbaşına sorun başlıbasına zorluk zaten bu ülkede.birbirimize destek olalım köstek değil.Amma dolmuşum yahu yazmadan edemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…