Ablamın kayınvalidesi!

Palyaço ,parti bilmem ne el kadar bebelere bana görede saçmalığın dik alası ama ablan yapmak istiyorsada zorla yaptirtmamak olmaz ki zaten eşide başta guzel olur diyormuş demekki annesinin ağzıyla huzursuzluk cikariyor işte burda, iş dogum gununu filan aşıyor ..
Oyle sus kizim bosverle olacak birsey degil ama ablan pasif baya anlattigina göre zaten birsey yapamaz oyuzden doldurmayada gerek yok 2 günede iyi olurlar öyle boyle devam eder bence

2 yaşındaki çocuk çogu şeyi algılar şimdiki çocuklar çok fena ve akıllı hem çocuk içinde değişiklik olur ilerde fotograflara bakar bi hatıra kalır. olmazsa olmaz değildir tabiki ama olmasına çocugun annesi ve babası karar vermelidir bence aileler kv.ler karışında ortalık toz duman oluyor. arayıp annende kal demesi çok büyük yanlış. eniştenizin ise bu duruma sessiz kalması daha da yanlış.

Haklısın çok çok çok çok. Torununu önemsemek ona göre sadece altın takmak demek bunu anladık biz. Biz oynarız, severiz ama bir kez kendisi oturup çocukla çocuk olmamıştır yani hiç görmedim. Başka torunları da var zaten onları yani kızının çocuklarını çok daha önemsiyor. Bir kere bizim bebek hasta oldu, kadın "ay hadi gidin Ayşe ile Ahmet (diyelim isimlerine kızından olma torunların) gelecek şimdi onlara da hastalık bulaşmasın" diyen birisi. Ve eniştem güya çok kırılmıştı. Yine kırılmasın, annesi tabi ama ablam ile arasına anacığını sokmasın. İstediğimiz bu kadar.
Yine ağzımızı açıp bir şey demedik ablam için..

Biz de bunu istedik, videolar çekelim saklayalım yavrumuz izlesin ilerde. Ne olacak ya ölümlü dünya ya..

Yani biz ne diyelim simdi dert ablanin derdi senlik bi durum yok ki

Allah Allah ya kadına bak içi rahat etmiş mi bari,, gerçekten yapıcak hiç bişey yok bütün olay kocada bitiyo yani ve cidden acayip sinir bozucu ablanz çalışıyosa eğer yani masrafları kendi karşılıcaksa o kaynanaya inat çaaaatttııırrr çaaattrııırrr yapsn doğum günü partisini

Oglu kalsin anasinda...ablan da isterse eve gider ister annende kalir....direktif veriyor resmen...curette bakarmisin ?
Ablanin sabri muhteşem hakikaten

Biz de bunu istedik, videolar çekelim saklayalım yavrumuz izlesin ilerde. Ne olacak ya ölümlü dünya ya..
arada çocuk oldugu için bu tür tartışmaları büyütmemekte fayda var. daha dogrusu ortak yolu aramakta. bence ablanız yarın eşini çağırsın bi yere otursunlar konuşsunlar. anlatsın derdini içini döksün çocuk küçük olabilir ama ilerde hatıra kalsın bi değişiklk olsun zaten geçene sene ilk doğum gününü tam kutlayamadık. Biz evliyiz bi çocugumuz var evde olanlar ailelere yansımasın aileler müdahale etmeye çalıştıgında fikirlerini dinleyelim ama son kararı biz verelm onlara da uygun bir dille anlatalım olay tartışmaya dönüşmesin araya bu tür sogukluk girince evliliğimiz olumsuz etkileniyor. önce kızımız snra ikimiz için bu kötü olur desin.

enısten kabahatlı valla
ben soyledım esıme bulsun cocuk eglensın dıye deseydı konu kapanırdı
yaslılar bazı seylerı gereksız bulabılıyor

Yapacağız canım büyük ihtimal.. Ben de sinirlendiğim için paylaşmak istedim.. Onun masrafı ortakTI yeğenim için para biriktirilen bir hesap var oradan ödenecekTİ. Annem de kızdı bu olaydan sonra biz yapalım o paraya dokunma onu da eleştirir diyor. Bunları da geçtik kendisi haber vermiyor ya annesinde kalacağını. 5 yaşında küsmüş çocuklar gibi annesine söylettiriyor.

Haklısınız. İnşallah yanlış düşündüğünü farkeder..

Is eniştende bitiyor istese annesine güzel dille anlatıp ikna eder konuşmak varken ama anlamadigim şu enisteniz ablanıza bir mesaj atıp ben bugun annem de kalacağım diye bilir eğer küsmüşlerse kAyinvalidenin araması çok tuhaf olmuş.

valla benimkide aynı dengesiz konuşmaları var. İlk başta susuyordum baktım hala aynı o bşy mi söylüyor bende cevabıı veriyorum saygımı bozmadan ondan snra hiçbir şey olmamış gibi devam ediyor. Eşime durumu anlatıyordm o da Allahtan tarafsız olarak dinler kim haklıysa onun yanında olur. Ama bundan snra eşime de anlatmam evliliğimize yansıtmam kafamızı ütülemesine izin vermem.Formül belli laf mı söylüyor anında saygını bozmadan cevabı vermek ve sallamak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…