Ne anneler var hayatta, benim evladım çalışacak biriktirecek çeyiz alacak, bende ayy benimki eskidi diye açıp çeyiz eşyasını kullanacağım,
Ya da; Nişanı atılacak, belki onun için manevi değeri var saklıyor + çocuğum dahi olsa özel eşya kurcalanmasına karşıyım, takı kutusunu açacağım ve alıp bozduracağım...ki sanırım bu kayınvalide ablanızın tekrar barışıp görüştüklerini bilerek yapıyor sanırım.
Ablanıza söyleyin, bundan sonra nişanlısının para biriktirme ve çeyiz işini ele alsın. Tek taşın en güzelini alırlar zamanla inşallah. Eniştenizin ailesi herşeyi bilmeyi hak etmiyor, ne aileler var Yarabbim, bizler evlatlarımız için canımızı bile vermek isterken...
aynen canım katılıyorum ben tamam hayırsız anneler avlatlar da gördüm ama bu kadar arkadan evladını vuran kadın hiç görmedim,o pavyonda çalışan kadınları kötülüyor yemin ediyorum o kadınlara kurban olsun eminim ki onlar bile bu kadının yaptığını asla yapmazlar allahından korkan insanlar değilmş herşey beklenir bunlardan ama onun kızıda var allah büyük benim annemin ablamın beddusaını çok aldı alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?