ablamin kaynanası ve benim kaynanam ablamla görüşmemizi istemiyor :(

mrymfyza

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2018
563
273
18
30
herkese merhaba. benim için gerçekten çok üzücü bi durum bu. şöyle özet geceyim. benim bir ablam var annelerimiz ayrı babalarımız bir. yani bu durumda öz oluyoruz. onu çok seviyorum o benim çocukluğumdu dalımdı onu çok özlüyorum çünkü görüşmüyoruz aynı akrabadan evliyiz eşlerimiz hala çocukları oluyor. düğünlerde özel şeyler de yan yana geliyoruz ama yabancı gibi. tek sebebi kız kardeşim... bende kaldı bir süre kardeşim sonra ablama geçti. hatta onunla ilgili konu açmıştım. bizi birbirimize düşürdü hep. ailemizin herşeyi mi ablama ve kaynanasına anlatmış. yani ortalık çok fena karıştı ablam benim aradı ağzına gelen herşeyi söyledi tabi bende. sonra kız kardeşim işin içinde sıyrıldı ama biz ablamla çok kötü olduk. ama onu çok seviyorum biliyorum oda beni seviyor. ama kaynanası bizimle görüşlerimesine izin vermiyor tabi eniştemde. izmire düğüne geldim hatta konu açmıştım çoğu kişi git dedi bende gittim ablam da geldi kaynanasının tarafı falan. benimle görüşüyorlar ablamin eşinin ailesi ama kaynanası olacak pislik kadın ablamı bana yaklaştırmıyor. ablamin hep gözü bendeydi sarildı ama sıradan biriyim gibi. abla kardeş ilişkimiz yoktu yanı çok canım acıyor. o benim ablam beni okula götüren bana emek verendi. gerçekten çok üzülüyorum halay çekerken bile bana gözüyle işaret yaptı gel yanıma benimle oyna diye ama oda kaynanasından çekiniyor belli ki. ama ben asla çekinmiyorum kim ne derse desin o benim ablam... canimdan parca. ailemle görüşmüyor ablam babamla annemle bizimle yani hiç birimizle bir yana haklı ama kardeşim öyle şeyler söylemiş ki öyle yalanlar atmış ki ailemizin ne sırrı varsa anlatmış herkese pislik!!!! şimdi ne yapayım numaram onda yok ama onun numarası benim ezberimde gizliden yazayım mı canm ablam seni çok özledim neden el gibi oldun bana diye. yoksa susayım mi. ama onu da anlıyorum kim bilir neler söylediler. su sızmazdı aramızdan. lütfen yorum yapın

Kardeşiniz ne anlatmış ki ablanız sizden ve ailenizden bu kadar uzaklaşmış

Hukukta anneler bir olunca öz kardeş hükmü geçerli. Kardeş karındaştan gelir. Yani aynı karında büyüyen demek.

Sizin mevzunuza gelince koca kadınlarsınız. Kaynanalar da kim oluyomuş? Tutunun birbirinize, asla aranıza kimse giremez. Eşiniz bile bu konuda karışıcak olsa izin vermeyin. Herkes haddini bilsin, bilmeyene de bildirin. Eşim ailemle ilgili konuşucağı zaman zibilyon kere düşünür, kaldı ki beni görüştürmüycek.. Hey yavrum heyy

Siz kardessiniz kime ne ya. Bende ablamla ne kavgalar yasadim ama hicbir zaman eşimi karıştırmadim sanane o benim bacim diye. Yeğenlerim büyük onlar bile karışmaya kalkinca onlara bağırıyorum size ne biz kardeşiz diye. Et tırnaktan ayrilmaz. Sen ara sor birşey diyen olursa biz kardeşiz de geç. Ya onu birak abimle küsüm ama bir olay oldu herkesten önce ben gittim. Abime dokunanı yirtarim diye. Ve halende küsüm ama biri zarar vermeye kalksun parcalarim onlari.

Anlamadığım kaynanalara ne oluyor neden böyle bi duruma karışmalarına izin veriyorsunuz?

Evlenmiş barklanmış insanların kaynana ağzıyla konuşmamasını anlamış değilim. Ne münasebet yahu kaynana konuşma diyecek siz de konuşmayacaksınız.
Kimse kimseye karışamaz. Konuşmak istiyorsanız konuşun. Siz de ablanızda bir bireysiniz ve size kimse kiminle konulup konuşmayacağınızı söyleyemez. Milletin ağzının payını verin olsun bitsin.

Ne demek baba bir olunca öz olmak. Anne bir olsa baba ayrı olsa da öz olursunuz

Peki bişeyi çok merak ettim. O fitne fesat kardeş ne yapıyor şu an. Kiminle görüşüyor mesela. Kimle arası iyi

kaynanalar ne karısıyor yahu onlara ne tovbe yarabbım
arayın kardesınızı deyın aramızı bozmaya calıstılar sen benım ablamsın canımsın dıgerlerı dıs kapının mandalı ölümlü dunya bu sekılde benım ıcım rahat degıl deyın

mılletı aıle ıslerınıze karıstırmayın kaynanalarda karısacak yer arıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…