ablamin kaynanası ve benim kaynanam ablamla görüşmemizi istemiyor :(

Hukuğu çok sevdim

Annem ve abisi onun esi yüzünden 30 sene küs kaldilar. Ne o bize dayi olabildi ne biz ona yegen. Dayim hatasini anlayip (anneme cok haksizlik etti) tekrar bizimle konusmak istedigi zaman, beyin kanamasi gecirip vefat etti. Simdi ona sorabilseler sizce tekrar ayni insanlarin araya girmesine müsade edermiydi?
Ölümlü dünya. Herkes haddini bilse durumlar böyle olmazdi. Sizde ablaniza yazin. Kv de birsey söylese aile meselelerinize karisma hakki olmadigini söyleyin. Net

Ne konustunuz bilmiyorum ama, bana eşim bile karismaz karisamaz ailemle gorusmeme, kayinvalide ne hakla izin vermesin. Yani kusura bakmada evli barkli kadinsin, kendi kararlarini verebilirsin. Bence ablanla otur konusun cozum bulun, yaninizda ne esin ne kayinvalideniz olsun.

Benim kayinvalidem kardesinle gorusme diyecek bana..! İmasını dahi yapsa boğarım onu.

Ne tuhaf insanlar varya elin kadının sözüne bakarak ailesiyle görüşmüyor

Yaz bence ara konuş ölümlü dünya yarına çıkacağımiz belli değil. Birbirinizi seviyorsanız kimse size engel olamaz

Yosma kaynanalar kendilerini burada da göstermiş. Alkış! Onlar kim ki ya!

Kusura bakma ama senin karakterin daha oturmamış açtığın her konu çevrendekilerin yaptıkları senin hayatına etkisi olmayan şeyler ya da sana yapılana hiç bi şekilde ben buyum diyememenle ilgili kardeşim şöyle ben deliriyorum kv böyle sinirden kudurdum vs vs bi insana bu tür şeyler yapılırken x buna kesinlikle izin vermez tepki verir kızar kırılır üzülür durumu olmalı sen bu algıyı yaratamamışsın kv bana kardeşinle görüşme dicek kardeşimin kv de kardeşimi uzaklaştıracak öyle mi kargalar güler ikisini de hayatımdan çıkarırım kim kimle görüşmüyomuş o zaman anlaşılır biraz silik buldum seni

Ablanız küslüğündd haklı mı? Eğer suçlu siz iseniz gidin özür dileyin.

Baba bir olunca = öz kardeş
Anne bir olunca = üvey kardeş, doğru mu anladım?

Valideler karar merkezi mi?
Arayı yapacaklarına ara bozuculuk mu yapıyorlar?
Bir de büyük olacaklar pes....
Gidip arayın ablanız arama derse bir daha aramazsınız
Görüşmeye devam edin onlar sizinle görüşmesin

emin olun dedim ve numarasini değiştirdi

aradım numarasını değiştirmişti zamanında. ben de daha aramadim

Eğer kardeşim ölmeseydi beni ondan ancak Allah ayırabilirdi. Eğer mesaj atarsan kaynanası görebilir. Gizli gizli görüşmeyi denesen. Et tırnaktan ayrılmaz

Kaynanalarınıza ne oluyor hangi hakla karışıyorlar? Dinlemeyin çocuk musunuz siz?
Bu arada anne bir baba ayrı da olsa öz kardeş olunur.

Şimdi konu ile ilgisi yok ama ben de gerçekten bunu anlamıyorum. Ana ortak baba farkli olunca uvey mi olunuyor. Ana ortak olduktan aynı rahmi aynı karnı paylastigin için karindas yani kardes oluyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…