- 15 Ocak 2018
- 2.670
- 4.840
- 83
Hukuğu çok sevdimHukukta anneler bir olunca öz kardeş hükmü geçerli. Kardeş karındaştan gelir. Yani aynı karında büyüyen demek.
Sizin mevzunuza gelince koca kadınlarsınız. Kaynanalar da kim oluyomuş? Tutunun birbirinize, asla aranıza kimse giremez. Eşiniz bile bu konuda karışıcak olsa izin vermeyin. Herkes haddini bilsin, bilmeyene de bildirin. Eşim ailemle ilgili konuşucağı zaman zibilyon kere düşünür, kaldı ki beni görüştürmüycek.. Hey yavrum heyy
Ne konustunuz bilmiyorum ama, bana eşim bile karismaz karisamaz ailemle gorusmeme, kayinvalide ne hakla izin vermesin. Yani kusura bakmada evli barkli kadinsin, kendi kararlarini verebilirsin. Bence ablanla otur konusun cozum bulun, yaninizda ne esin ne kayinvalideniz olsun.herkese merhaba. benim için gerçekten çok üzücü bi durum bu. şöyle özet geceyim. benim bir ablam var annelerimiz ayrı babalarımız bir. yani bu durumda öz oluyoruz. onu çok seviyorum o benim çocukluğumdu dalımdı onu çok özlüyorum çünkü görüşmüyoruz aynı akrabadan evliyiz eşlerimiz hala çocukları oluyor. düğünlerde özel şeyler de yan yana geliyoruz ama yabancı gibi. tek sebebi kız kardeşim... bende kaldı bir süre kardeşim sonra ablama geçti. hatta onunla ilgili konu açmıştım. bizi birbirimize düşürdü hep. ailemizin herşeyi mi ablama ve kaynanasına anlatmış. yani ortalık çok fena karıştı ablam benim aradı ağzına gelen herşeyi söyledi tabi bende. sonra kız kardeşim işin içinde sıyrıldı ama biz ablamla çok kötü olduk. ama onu çok seviyorum biliyorum oda beni seviyor. ama kaynanası bizimle görüşlerimesine izin vermiyor tabi eniştemde. izmire düğüne geldim hatta konu açmıştım çoğu kişi git dedi bende gittim ablam da geldi kaynanasının tarafı falan. benimle görüşüyorlar ablamin eşinin ailesi ama kaynanası olacak pislik kadın ablamı bana yaklaştırmıyor. ablamin hep gözü bendeydi sarildı ama sıradan biriyim gibi. abla kardeş ilişkimiz yoktu yanı çok canım acıyor. o benim ablam beni okula götüren bana emek verendi. gerçekten çok üzülüyorum halay çekerken bile bana gözüyle işaret yaptı gel yanıma benimle oyna diye ama oda kaynanasından çekiniyor belli ki. ama ben asla çekinmiyorum kim ne derse desin o benim ablam... canimdan parca. ailemle görüşmüyor ablam babamla annemle bizimle yani hiç birimizle bir yana haklı ama kardeşim öyle şeyler söylemiş ki öyle yalanlar atmış ki ailemizin ne sırrı varsa anlatmış herkese pislik!!!! şimdi ne yapayım numaram onda yok ama onun numarası benim ezberimde gizliden yazayım mı canm ablam seni çok özledim neden el gibi oldun bana diye. yoksa susayım mi. ama onu da anlıyorum kim bilir neler söylediler. su sızmazdı aramızdan. lütfen yorum yapın
Baba bir olunca = öz kardeşherkese merhaba. benim için gerçekten çok üzücü bi durum bu. şöyle özet geceyim. benim bir ablam var annelerimiz ayrı babalarımız bir. yani bu durumda öz oluyoruz. onu çok seviyorum o benim çocukluğumdu dalımdı onu çok özlüyorum çünkü görüşmüyoruz aynı akrabadan evliyiz eşlerimiz hala çocukları oluyor. düğünlerde özel şeyler de yan yana geliyoruz ama yabancı gibi. tek sebebi kız kardeşim... bende kaldı bir süre kardeşim sonra ablama geçti. hatta onunla ilgili konu açmıştım. bizi birbirimize düşürdü hep. ailemizin herşeyi mi ablama ve kaynanasına anlatmış. yani ortalık çok fena karıştı ablam benim aradı ağzına gelen herşeyi söyledi tabi bende. sonra kız kardeşim işin içinde sıyrıldı ama biz ablamla çok kötü olduk. ama onu çok seviyorum biliyorum oda beni seviyor. ama kaynanası bizimle görüşlerimesine izin vermiyor tabi eniştemde. izmire düğüne geldim hatta konu açmıştım çoğu kişi git dedi bende gittim ablam da geldi kaynanasının tarafı falan. benimle görüşüyorlar ablamin eşinin ailesi ama kaynanası olacak pislik kadın ablamı bana yaklaştırmıyor. ablamin hep gözü bendeydi sarildı ama sıradan biriyim gibi. abla kardeş ilişkimiz yoktu yanı çok canım acıyor. o benim ablam beni okula götüren bana emek verendi. gerçekten çok üzülüyorum halay çekerken bile bana gözüyle işaret yaptı gel yanıma benimle oyna diye ama oda kaynanasından çekiniyor belli ki. ama ben asla çekinmiyorum kim ne derse desin o benim ablam... canimdan parca. ailemle görüşmüyor ablam babamla annemle bizimle yani hiç birimizle bir yana haklı ama kardeşim öyle şeyler söylemiş ki öyle yalanlar atmış ki ailemizin ne sırrı varsa anlatmış herkese pislik!!!! şimdi ne yapayım numaram onda yok ama onun numarası benim ezberimde gizliden yazayım mı canm ablam seni çok özledim neden el gibi oldun bana diye. yoksa susayım mi. ama onu da anlıyorum kim bilir neler söylediler. su sızmazdı aramızdan. lütfen yorum yapın
emin olun dedim ve numarasini değiştirdikaynanalar ne karısıyor yahu onlara ne tovbe yarabbım
arayın kardesınızı deyın aramızı bozmaya calıstılar sen benım ablamsın canımsın dıgerlerı dıs kapının mandalı ölümlü dunya bu sekılde benım ıcım rahat degıl deyın
mılletı aıle ıslerınıze karıstırmayın kaynanalarda karısacak yer arıyorlar
ben tabiki görüşmek için elimden geleni yapıyorum ama nafileBenim kayinvalidem kardesinle gorusme diyecek bana..! İmasını dahi yapsa boğarım onu.
Ne tuhaf insanlar varya elin kadının sözüne bakarak ailesiyle görüşmüyor
hayır öyle demek istemedim farkındaysanız üvey ablam demedim yaniBaba bir olunca = öz kardeş
Anne bir olunca = üvey kardeş, doğru mu anladım?
aradım numarasını değiştirmişti zamanında. ben de daha aramadimValideler karar merkezi mi?
Arayı yapacaklarına ara bozuculuk mu yapıyorlar?
Bir de büyük olacaklar pes....
Gidip arayın ablanız arama derse bir daha aramazsınız
Görüşmeye devam edin onlar sizinle görüşmesin
Eğer kardeşim ölmeseydi beni ondan ancak Allah ayırabilirdi. Eğer mesaj atarsan kaynanası görebilir. Gizli gizli görüşmeyi denesen. Et tırnaktan ayrılmazherkese merhaba. benim için gerçekten çok üzücü bi durum bu. şöyle özet geceyim. benim bir ablam var annelerimiz ayrı babalarımız bir. yani bu durumda öz oluyoruz. onu çok seviyorum o benim çocukluğumdu dalımdı onu çok özlüyorum çünkü görüşmüyoruz aynı akrabadan evliyiz eşlerimiz hala çocukları oluyor. düğünlerde özel şeyler de yan yana geliyoruz ama yabancı gibi. tek sebebi kız kardeşim... bende kaldı bir süre kardeşim sonra ablama geçti. hatta onunla ilgili konu açmıştım. bizi birbirimize düşürdü hep. ailemizin herşeyi mi ablama ve kaynanasına anlatmış. yani ortalık çok fena karıştı ablam benim aradı ağzına gelen herşeyi söyledi tabi bende. sonra kız kardeşim işin içinde sıyrıldı ama biz ablamla çok kötü olduk. ama onu çok seviyorum biliyorum oda beni seviyor. ama kaynanası bizimle görüşlerimesine izin vermiyor tabi eniştemde. izmire düğüne geldim hatta konu açmıştım çoğu kişi git dedi bende gittim ablam da geldi kaynanasının tarafı falan. benimle görüşüyorlar ablamin eşinin ailesi ama kaynanası olacak pislik kadın ablamı bana yaklaştırmıyor. ablamin hep gözü bendeydi sarildı ama sıradan biriyim gibi. abla kardeş ilişkimiz yoktu yanı çok canım acıyor. o benim ablam beni okula götüren bana emek verendi. gerçekten çok üzülüyorum halay çekerken bile bana gözüyle işaret yaptı gel yanıma benimle oyna diye ama oda kaynanasından çekiniyor belli ki. ama ben asla çekinmiyorum kim ne derse desin o benim ablam... canimdan parca. ailemle görüşmüyor ablam babamla annemle bizimle yani hiç birimizle bir yana haklı ama kardeşim öyle şeyler söylemiş ki öyle yalanlar atmış ki ailemizin ne sırrı varsa anlatmış herkese pislik!!!! şimdi ne yapayım numaram onda yok ama onun numarası benim ezberimde gizliden yazayım mı canm ablam seni çok özledim neden el gibi oldun bana diye. yoksa susayım mi. ama onu da anlıyorum kim bilir neler söylediler. su sızmazdı aramızdan. lütfen yorum yapın
evet çok seviyorum ablamı oda beni seviyor anlıyorumEğer kardeşim ölmeseydi beni ondan ancak Allah ayırabilirdi. Eğer mesaj atarsan kaynanası görebilir. Gizli gizli görüşmeyi denesen. Et tırnaktan ayrılmaz
Tatlım bulunduğu şehre gidip gizlice konuşamazmısınevet çok seviyorum ablamı oda beni seviyor anlıyorum
ben istanbul o yalova da oturuyor gitme imkanım yok esim de müsaade etmez zatenTatlım bulunduğu şehre gidip gizlice konuşamazmısın
Kaynanalarınıza ne oluyor hangi hakla karışıyorlar? Dinlemeyin çocuk musunuz siz?
Bu arada anne bir baba ayrı da olsa öz kardeş olunur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?