ablamin kaynanası ve benim kaynanam ablamla görüşmemizi istemiyor :(

Ay ne oluyo bu kaynanalara anlamıyorum cidden. Neden dünyadaki tüm düzeni kendilerince sağlamaya çalışıyorlar

Eşim musade etmez!!! Kaynanalarımız gorusturmuyor!!!
Bu dil nece?
Ya bence ilk önce kendinize gelin.cocuk müsünüz da habire birileri yönlendiriyor.

Eşim musade etmez!!! Kaynanalarımız gorusturmuyor!!!
Bu dil nece?
Ya bence ilk önce kendinize gelin.cocuk müsünüz da habire birileri yönlendiriyor.
sizin eşiniz müsaade eder mi ki acaba sizi kabul etmeyen ablaya görüşememek için numarasını değiştiren ablaya gitmenize. şayet o yüzden izin vermez esim çünkü ablam gerçekten bizimle görüşmek istemiyor. istese bile kendi kaynanası buna musade etmiyor benim kaynanam görüşme dese bile asla dinlemem kimse karışamaz elbette. ben burda sadece ablamla olan sorunumu ve kaynanasını anlatmaya çalıştım sanırım anlatamadm özür dilerim

Estağfurullah .Ben sadece ne yapacağınıza -sizin-karar vermeniz gerektiğini söylüyorum.
Bana sormuşsunuz "eşiniz size izin verir miydi"diye?
Bende diyorum ki esin izin vermesi ne demek !
Ben çocuğu degilim ,eşiyim.bana fikrini söyleyebilir sadece.
Ne demek istediğimi anlamışsınızdır umarım

Şimdi konu ile ilgisi yok ama ben de gerçekten bunu anlamıyorum. Ana ortak baba farkli olunca uvey mi olunuyor. Ana ortak olduktan aynı rahmi aynı karnı paylastigin için karindas yani kardes oluyorsun.
Her ikisi de aynı yakınlıkta ama işte bizim millete göre kadın 2.sınıf vatandaş olduğu için genleri de çok ciddiye alınmıyor demek ki.

Kayınvalidelere böyle haklar veriyorsanız aferin size...

Bence ablanız sizden uzak duruyor.
Kardeşiniz her ney yaptıysa aşırı yıkıcı olmuş.

Ayriyetten ablam dediğiniz kişi de sizin kardeşiniz. Aile sırlarınızı bilmesinde sakınca varsa öyle yağlayıp ballayıp anlattığınız kadar "kardeş" değilsiniz.

Eşimden müsade isteyen kim? Benim eşim değil ki ablamla görüşmeme arkadaşımla görüşmeme bile karışamaz. Karıştırmam da. Aramız iyi veya kötü olsun bu kimseyi ilgilendirmez, kalkıp beni kötü yola sokacak biri değilse benim insiyatifimdedir görüşüp görüşmemek. Sizin için de bu geçerli. Ne kadar değerli olduğunuzun farkına bi zahmet varırsanız, 30 yıl sonra tanıştığınız bi yabancının kv nin size bu şekilde karışma hakkı olmadığını anlarsınız.

Ablanizla konusun mutlaka, ölümlü dunya bu. Bizde de abim bizden uzaklasti yengem ablamla konusmasini gorusmesini istemedigi icin. Ablam annem gibidir, bizi bakmis buyutmus. Yurtdisina bizden once geldi ve çalıştığı paraları bizlere gönderdi. Biz okuduk o okuyamadi. Ve simdi abim yok sayiyor herseyi. Ben asla ablamdan vazgecmem onun hakkini odeyemem. Siz de vazgecmeyin!

Ne yaşandıysa yaşandı ablanıza böyle sevgi doluyken daha fazla ayrı durmayın.
Kaynana kim oluyor.
Valla alnını karışlarım ablamla arama girecek kaynananın.
Adım atın,soğukluğu bitirin.
Ölümlü dünya,yazıktır.

sacmalamayin kendinizi dusurmeyin abla candir. birbiriyle gorusmek istemeyen gorusmesin ama sizin kiminle gioruseceginiz heleki akrabanizsa kimseyi ilgilendirmez hayat sizin hayatiniz. oyle sey mi olur yaa

Konuyu doğru dürüst okumadan yazıyorum; kaynanalar kim köprk oluyor mi size kimle görüşüp görüşemeyeceğinizi söylüyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…