- 1 Eylül 2011
- 2.837
- 1.975
- 398
Bir vapurluk mesafe.ben istanbul o yalova da oturuyor gitme imkanım yok esim de müsaade etmez zaten
sizin eşiniz müsaade eder mi ki acaba sizi kabul etmeyen ablaya görüşememek için numarasını değiştiren ablaya gitmenize. şayet o yüzden izin vermez esim çünkü ablam gerçekten bizimle görüşmek istemiyor. istese bile kendi kaynanası buna musade etmiyor benim kaynanam görüşme dese bile asla dinlemem kimse karışamaz elbette. ben burda sadece ablamla olan sorunumu ve kaynanasını anlatmaya çalıştım sanırım anlatamadm özür dilerimEşim musade etmez!!! Kaynanalarımız gorusturmuyor!!!
Bu dil nece?
Ya bence ilk önce kendinize gelin.cocuk müsünüz da habire birileri yönlendiriyor.
Estağfurullah .Ben sadece ne yapacağınıza -sizin-karar vermeniz gerektiğini söylüyorum.sizin eşiniz müsaade eder mi ki acaba sizi kabul etmeyen ablaya görüşememek için numarasını değiştiren ablaya gitmenize. şayet o yüzden izin vermez esim çünkü ablam gerçekten bizimle görüşmek istemiyor. istese bile kendi kaynanası buna musade etmiyor benim kaynanam görüşme dese bile asla dinlemem kimse karışamaz elbette. ben burda sadece ablamla olan sorunumu ve kaynanasını anlatmaya çalıştım sanırım anlatamadm özür dilerim
boyle dedın ve ablan nosunu mu degıstırdıemin olun dedim ve numarasini değiştirdi
Ben de bunu merak ediyorumNumarasını değiştirecek kadar ne yaşandı ki"?
Her ikisi de aynı yakınlıkta ama işte bizim millete göre kadın 2.sınıf vatandaş olduğu için genleri de çok ciddiye alınmıyor demek ki.Şimdi konu ile ilgisi yok ama ben de gerçekten bunu anlamıyorum. Ana ortak baba farkli olunca uvey mi olunuyor. Ana ortak olduktan aynı rahmi aynı karnı paylastigin için karindas yani kardes oluyorsun.
Eşimden müsade isteyen kim? Benim eşim değil ki ablamla görüşmeme arkadaşımla görüşmeme bile karışamaz. Karıştırmam da. Aramız iyi veya kötü olsun bu kimseyi ilgilendirmez, kalkıp beni kötü yola sokacak biri değilse benim insiyatifimdedir görüşüp görüşmemek. Sizin için de bu geçerli. Ne kadar değerli olduğunuzun farkına bi zahmet varırsanız, 30 yıl sonra tanıştığınız bi yabancının kv nin size bu şekilde karışma hakkı olmadığını anlarsınız.sizin eşiniz müsaade eder mi ki acaba sizi kabul etmeyen ablaya görüşememek için numarasını değiştiren ablaya gitmenize. şayet o yüzden izin vermez esim çünkü ablam gerçekten bizimle görüşmek istemiyor. istese bile kendi kaynanası buna musade etmiyor benim kaynanam görüşme dese bile asla dinlemem kimse karışamaz elbette. ben burda sadece ablamla olan sorunumu ve kaynanasını anlatmaya çalıştım sanırım anlatamadm özür dilerim
Bence her ikisi de öz kardeştir.Baba bir olunca = öz kardeş
Anne bir olunca = üvey kardeş, doğru mu anladım?
sacmalamayin kendinizi dusurmeyin abla candir. birbiriyle gorusmek istemeyen gorusmesin ama sizin kiminle gioruseceginiz heleki akrabanizsa kimseyi ilgilendirmez hayat sizin hayatiniz. oyle sey mi olur yaaherkese merhaba. benim için gerçekten çok üzücü bi durum bu. şöyle özet geceyim. benim bir ablam var annelerimiz ayrı babalarımız bir. yani bu durumda öz oluyoruz. onu çok seviyorum o benim çocukluğumdu dalımdı onu çok özlüyorum çünkü görüşmüyoruz aynı akrabadan evliyiz eşlerimiz hala çocukları oluyor. düğünlerde özel şeyler de yan yana geliyoruz ama yabancı gibi. tek sebebi kız kardeşim... bende kaldı bir süre kardeşim sonra ablama geçti. hatta onunla ilgili konu açmıştım. bizi birbirimize düşürdü hep. ailemizin herşeyi mi ablama ve kaynanasına anlatmış. yani ortalık çok fena karıştı ablam benim aradı ağzına gelen herşeyi söyledi tabi bende. sonra kız kardeşim işin içinde sıyrıldı ama biz ablamla çok kötü olduk. ama onu çok seviyorum biliyorum oda beni seviyor. ama kaynanası bizimle görüşlerimesine izin vermiyor tabi eniştemde. izmire düğüne geldim hatta konu açmıştım çoğu kişi git dedi bende gittim ablam da geldi kaynanasının tarafı falan. benimle görüşüyorlar ablamin eşinin ailesi ama kaynanası olacak pislik kadın ablamı bana yaklaştırmıyor. ablamin hep gözü bendeydi sarildı ama sıradan biriyim gibi. abla kardeş ilişkimiz yoktu yanı çok canım acıyor. o benim ablam beni okula götüren bana emek verendi. gerçekten çok üzülüyorum halay çekerken bile bana gözüyle işaret yaptı gel yanıma benimle oyna diye ama oda kaynanasından çekiniyor belli ki. ama ben asla çekinmiyorum kim ne derse desin o benim ablam... canimdan parca. ailemle görüşmüyor ablam babamla annemle bizimle yani hiç birimizle bir yana haklı ama kardeşim öyle şeyler söylemiş ki öyle yalanlar atmış ki ailemizin ne sırrı varsa anlatmış herkese pislik!!!! şimdi ne yapayım numaram onda yok ama onun numarası benim ezberimde gizliden yazayım mı canm ablam seni çok özledim neden el gibi oldun bana diye. yoksa susayım mi. ama onu da anlıyorum kim bilir neler söylediler. su sızmazdı aramızdan. lütfen yorum yapın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?