Ablam 32 yaşında ve bekar, ablam 22 yaşındayken sevgilisi de 25 yaşındaydı, çok iyi anlaşıyorlardı evlenecek gozuyle bakıyordu herkes, ama ablam o adamı terketmişti 22 yaşındayken . Çok ufak bir sebeple . Bahane arıyordum diyor . Ablam o zamanlar ciddi ilişki düşünmüyordum diyor.
Şimdi o adam 35 yaşında 3 sene önce evlendi ve 1 yaşlarında bebeği var. Ablam bu manzara karşısında kahroluyor. Neden bıraktım diyor ? Bazen ağladığına da şahit oluyorum. Sosyal medyadan takip ediyor ablam adamı . Adam çok yakışıklı karısı da çok güzel bebeği de çok tatlı . Karısı da benim yaşımda 26 yaşında .
Ablamın üzülmesini daha fazla istemiyorum. Nasıl yardım edebilirim ablama ?
Ne çirkin bir cevap.Ablana bi koca bularak.
Ablam 32 yaşında ve bekar, ablam 22 yaşındayken sevgilisi de 25 yaşındaydı, çok iyi anlaşıyorlardı evlenecek gozuyle bakıyordu herkes, ama ablam o adamı terketmişti 22 yaşındayken . Çok ufak bir sebeple . Bahane arıyordum diyor . Ablam o zamanlar ciddi ilişki düşünmüyordum diyor.
Şimdi o adam 35 yaşında 3 sene önce evlendi ve 1 yaşlarında bebeği var. Ablam bu manzara karşısında kahroluyor. Neden bıraktım diyor ? Bazen ağladığına da şahit oluyorum. Sosyal medyadan takip ediyor ablam adamı . Adam çok yakışıklı karısı da çok güzel bebeği de çok tatlı . Karısı da benim yaşımda 26 yaşında .
Ablamın üzülmesini daha fazla istemiyorum. Nasıl yardım edebilirim ablama ?
Son 4 yıldır kaliteli talip de gelmiyor ablama , gelenlerin de kalitesi çok düşük olarak goruyor ablam, aşağı tükürsek sakal yukarı tükürsek bıyık yaniBu konuda yardim edemezsin zaten etmemelisin.
bu adamı unutup yeni aşklara yelken açmalı bence.
Ablan bir garip hem adami terkediyor ciddi iliski istemiyor 32 yasinda aydinlanma yasiyor ve kahroluyor. Ablanin isi de zor ya yok mu baska ugrasi
Sizleerinde böyle terk etttiği sonradan pişman oldugunuz bir ilişki var mı ? Varsa nasıl toparlandınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?