Ablamın pişmanlığı

colaliyim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2019
13
1
1
32
Ablam 32 yaşında ve bekar, ablam 22 yaşındayken sevgilisi de 25 yaşındaydı, çok iyi anlaşıyorlardı evlenecek gozuyle bakıyordu herkes, ama ablam o adamı terketmişti 22 yaşındayken . Çok ufak bir sebeple . Bahane arıyordum diyor . Ablam o zamanlar ciddi ilişki düşünmüyordum diyor.

Şimdi o adam 35 yaşında 3 sene önce evlendi ve 1 yaşlarında bebeği var. Ablam bu manzara karşısında kahroluyor. Neden bıraktım diyor ? Bazen ağladığına da şahit oluyorum. Sosyal medyadan takip ediyor ablam adamı . Adam çok yakışıklı karısı da çok güzel bebeği de çok tatlı . Karısı da benim yaşımda 26 yaşında .

Ablamın üzülmesini daha fazla istemiyorum. Nasıl yardım edebilirim ablama ?

Ablan bir garip hem adami terkediyor ciddi iliski istemiyor 32 yasinda aydinlanma yasiyor ve kahroluyor. Ablanin isi de zor ya yok mu baska ugrasi

Son düzenleme:

Sıkı sıkı silkeleyerek yardımcı olabilirsin. Bitmiş gitmiş sebep ne olursa olsun, bazı insanlar melankoliden besleniyor, üzülmesine bakmadan ters çıkın, insanları takip etmekten vazgeçmesi gerektiğini anlatın

Bu konuda yardim edemezsin zaten etmemelisin.
bu adamı unutup yeni aşklara yelken açmalı bence.
Son 4 yıldır kaliteli talip de gelmiyor ablama , gelenlerin de kalitesi çok düşük olarak goruyor ablam, aşağı tükürsek sakal yukarı tükürsek bıyık yani

Olmuşla ölmüşe çare yok onu takip ederek kendine eziyet ediyor. Belki evlenseydiler anlaşamayacaklardı. Önüne baksın asla takip etmesin.

Evlenmek istemesini anlıyorum ama boşluktan eskilere sarmış sanırım.
Yaşanmış bitmiş evli birini düşünmek adına pişmanlık duymak hoş bi durum değil.
Tamamen yalnızlıktan yapıyo bunu hayatına başkadı girseydi onu hatırlamıycaktı bile

Yalan yok ex enişte çok kaliteliydi kültürlüydü yakışıklıydı ha o zaman tek eksiği parasıydı o da olsun zaten 25 yaşında daha genç parasız olması normal ama cömertti o zamanlar ben liseye gidiyordum bana bile bir sürü şey ısmarlıyordu o parasız haliyle, ablama senin kardeşin benim de kardeşim diyordu . Bana üniversite ile ilgili tavsiyeler veriyordu . Güzel hatırlıyorum ex enişteyi, belki de ablam maddi yönden gelecek goremedi ama şimdi ex eniştenin maddi durumu da iyi eğer ablam bu yuzden bıraktıysa cok yazık etmiş .

Sizleerinde böyle terk etttiği sonradan pişman oldugunuz bir ilişki var mı ? Varsa nasıl toparlandınız ?

Bugünden dünün muhasebesini yapmak ne kadar doğru? O zaman bir bahaneyle terk etmiş adamı zaten, belli ki istememiş bu ilişkiyi.

10 yıl sonra ne değişti de ablanız ahlanıp vahlanmaya başladı? Bir de evli barklı adamı takip etmeler falan. Hiç hoş değil. Biraz empati hani.

Bence ablanız bekarlığı kafasına takıyor yoksa Leyla olup 10 yıl önce istenmeyip terk edilen sevgiliyi Mecnun'laştırmanın başka açıklaması olamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…