Ablamın pişmanlığı

Son 4 yıldır kaliteli talip de gelmiyor ablama , gelenlerin de kalitesi çok düşük olarak goruyor ablam, aşağı tükürsek sakal yukarı tükürsek bıyık yani
Kaliteyi neye göre tespit ediyorsunuz. İçindekiler listesini mi okuyosunuz, pamuk sentetik oranına mı bakıyorsunuz, seri üretim mi özel üretim mi nedir kriter. Yoksa tamamen duygusal mı.

Ablanız Evde oturup görücü mü bekliyor? Ne demek görücülerin kalitesi düşüyor? ablanız eğer evde görücü bekleyen biriyse muhtemelen bahsettiğiniz kalite düşüşü maddi durum-boşanma yaş ve meslekle ilgilidir. Beklemesin evde çalışsın sosyalleşsin geçmişe takılı kalmasın. Aşık olmadan evlenmesin çünkü geçmişteki sevgilisine takılı kalmış. İleride hep önüne çıkar aklına gelir.

Son 4 yıldır kaliteli talip de gelmiyor ablama , gelenlerin de kalitesi çok düşük olarak goruyor ablam, aşağı tükürsek sakal yukarı tükürsek bıyık yani
Canim ablana de ki; kaliteli koca adaylari gelsin istiyorsan sen de kaliteli bir eş adayi olmalisin. Ve hicbir kaliteli erkek senin evli bir adami sanalda takip edip iç geçirdigini bilse sana talip olmaz.

Ablan su an evlemekte gec kaldigini ve yasinin gectigini dusundugu icin kendini kotu hissediyor ve o yuzden pismanlik duyuyor.bu bunalim yuzunden o adama takmis durumda yoksa sevdigi icin degil.sizin demenizle olmaz da karsisina biri cikar da mutlu olursa ancak o zaman duzelir

Hahaha anlattıklarınız bir film sahnesi gibi gözümde canlandi :)

Dun aska inanmayan adami inandirma derdi vardi bu gun evli adamin ablasini ne kadar sevdigi! dur bakalim anlariz

Nerede olmayacak şey var, oradalar. Yani, akıl almıyor. Tamam, abla bekarlığı kafaya takabilir de 10 sene önce elinin tersiyle ittiğin adam seneler sonra nasıl aklına geliyor ve fotoğraflarına bakıp iç geçiriyorsun?

Aksiyonu mu seviyoruz yoksa?

Ablanınki hazımsızlık bir soda ısmarla içsin rahatlar :)

Ya da aska inanmayan biri icin akil oyunlari yapip konu mu aciyoruz???

Hikayeniz ve özellikle o sizi uyaran bayan tıpkı bir Türk filmi ve kahramanı gibi. Ama hayat bu demek değil. Yani hayata geliş amacımız birini bulup onunla mutlu sona ulaşmak falan olmasa gerek. Bir insanla bir şeyler olmuyorsa kalan hayatını bar köşelerinde geçirmek bir tercih meselesidir. Bir insanın özünü kavraması için bazen acı çekmesi gerekir. Kavrayamayan zaten hep kendini,hayatı, başkalarını suçlar ve sorunlarıyla etkisiz baş etme yöntemleri kullanır.Eski ilişkisi için acı çeken kişiye soğuk su içmesini söylemek, adamın ondan kurtulduğunu düşünmek, onu hazımsızlık la suçlama, evde kaldığını düşünme falan yargilayici genelleyici yorumlardir. İstisnasız herkes bu hayatta hata yapar. Hata yapmak insan olmaktır. Herşeyin bir anda tersine dönüp donemeyecegini kimse bilemez. Konu sahibi ablaniza soyleyin yapacağı tek şey kabullenmek, ve sakinleşmek eğer bırakırsa bu işleri hayatın ona sunduğu yeni sürprizleri daha kolay görebilir..

Ablan, adam evlenene kadar neden girişimde bulunmadı peki? Evlendikten sonra mı pişmanlık başladı?

Benim de aklıma ne geldi.

Bigün eski yıllarda üni.den bi kız arkadasim bana cok eski bi foto attı. Bi yas günü kutlamasındayız o yillarda, hatirladin mi bu cocuk sana ne kadar asikti ama sen hiç yüz vermedin dedi.

Ne yapiyor acaba falan dedik. Benim aklima düstü ya soyle bi düşündüm, ister inan ister inanma ama bugün nasil bir erkek istedigimi yazsam onu anlatmis olurum. Bir erkekte aradigim hersey onda var ama bunu simdi fark ettim o zaman cunku iliski yasayan biri degildim o da girisken degildi yani bana hic açilmadı :)

Bi adini biliyorum bi de okudugu universiteyi tabii aradan uzuuuun yillar gecmis. Biraz aradim internette ama bulamadim. Bulsam kendimi hatirlatirdim cunku ayni yerde oturuyorduk, ortak tanidiklar falan cok. Ama ola ki evli oldugunu gorsem bi daha iletisim kurmaz ve hatta hic bakmazdim bile. Olmayacak bisey icin niye kendimi uzüp onu aklimda tutayim ki.

Adamı takip etmeyi bıtaksın

Adamı takipten çıkararak ve unutmasını söylerek ona bir yol gösterebilirsiniz. Son pişmanlık fayda etmiyor. Adam yuva kurmuş, daha takip etmesinin amacı yok.

2. olarak da yeni yelkenler açmak istiyorsa önce 10 yıl önce olan şeyleri unutmalı, kendi hayatına biraz enerji harcamalı.

Adam evlenene kadar aklı nedereymiş. O zamana kadar ulaşsaymış. Adam 32 yaşında evlenmiş. Evlenince kıymete bindi demek ki! Milletin yuvasından uzak tutarak yardım edebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…