Ablamın pişmanlığı

Kısmet değilmiş olmamış dövünmenin alemi yok ki artık. Ne yazık ki sizin yardımınız olmaz buna. Benim de bir arkadaşım vardi ilişkisi bitmiş uzun zaman önce karşısına başka uygun kişi çıkmayınca mutsuz olmuştu. Ama buna bir şey yapılamaz. Yeterince sevmiyormuş ki ayrılmış. Belki evlense bosanacak mutsuz olacak hiç evlenmemeyi dileyecekti.

Reactions: 000
Ablamın yeni yeni aklına düşmedi o adam. Ablam 28 yaşındayken iletişime geçmek istedi adam 31 yaşındaydı o zaman reddetti ablamı ama ablamı çok seviyordu bunu hatırlıyorum bakıslarından bile anlıyordum .

Yapması gereken ilk şey onu takipten çıkarmak. Ve eminim ablanız karşısına çıkan herkesi onunla karşılaştırıyor ve bu da olumlu karar vermesine engel oluyor.

Eee sonuc? Bu durum baskasinin kocasina bakmasini normallestiriyor mu?

Bunun açıklanabilir bir yanı yok maalesef. Kendisine zulmettigi gibi ilerde karşı tarafı dahi rahatsız etmeye gidebilir bu durum. İradeli davranıp o defteri tamamen kapatacak artık ablanız.

Her yıl ablama gelen görücülerin taliplerin kaliteleri düşüyor ve sayıda da azalma var bu son 1 yılda kimse gelmedi talip olarak, iyice bunalımda ablam

Sevmiş geçmiş gitmiş bitmiş ..Adam evli çocuklu ..
Adamı takip edip ah vah etmenin kimseye faydası yok ilerde zararada dönüşebilir..
Ablaniz şimdi bugününe önüne baksın ,baksın ki bir on sene sonra da bu günleri için pişmanlık yasamasin.

Yapacak birşey yok!
Ablan bu durumu kabullenecek. Kabullenmek zorunda.
Gençlikte yaşanmış bitmiş bir aşk.
İnsanlar hayatına bakmış, yuvasını kurmuş normal olarak.
Ablanla ciddi olarak konuşman lazım. 10 yıllık mevzuyu eşeleyip kendini üzmemesi gerektiğini ona anlatmalısın..
Ya da psikolojik bir destek..

Ablanızın tedavi olmaya ihtiyacı var bence. Ayrıca demek ki adamın kalbi kırılmış ve ah etmiş. İlahi adalette yerine gelmiş.

Nasip olmamış birşey nasip olmamıştır. Çıkarılacak dersler vardır. Mutsuz olmak, kıskanmak, pişman olmak, ozenmek hiç bir işe yaramaz. Geçmişi kurcalayarak ancak acısını besler. Yapacağı ilk iş asla onun hayatına bakmamak ve ne olursa olsun kendi hayatını sevmek ve ilerlemektir. Başkalarının hayatına imrenmek manasız ve bom bos bir iştir. Kimsenin ekmeğini de kimse yiyemez.

Kalite ne ya Türk Standartlari Enstitüsü müsünüz?
Ablanın sevgisi bitebilir de sanki adamın sevgisi bitemez gibi konuşmuşsunuz. Külleri bile kalmamış bitmiş bir ilişkiye saplantili kalmak büyük bir sorun bence. profösyenel bir destek alıp yoluna devam edebilmeli bence.

Vurgu hep bu adamın ablanızı çok sevdiğinde. Varmak istediğiniz yer neresi? Birlikte varalım.

Ben hayatıma giren en harika insanla son zamanlarimdaydim. Böyle birşeyler bitmiş ama daha dile gelmemiş. Her saniye gülen öpüşen çiftten gerilen,surat asan bir çifte evrilmiştik
Yine o günlerden birinde bir bara gittik. Ben duvardan duvara koltukta oturuyorum, o masanın karşısında. Bir konudan surat yapmışım,tartıştık ..
Sonra o tuvalete gitti. Koltuğun biraz ötesindeki kırklı yaşlarda,platin sarı saçlı bir abla geldi yanıma 'iyi bok yiyorsun! Neden cocugu üzüyorsun? Yanindakinin kıymetini bilmezsen bak benim gibi bu yaşında var köşelerinde içer icer aglarsin' dedi.
Pişman,ağlamakli gözleri vardı. Çocuk gelince bir baktı ben tüm gudubetligimi atmis,çiçek gibi olmuşum. Abla da bize özel çıktı şarkı söyledi :) bir de bana saplantılı altın rengi küpe hediye etti.
Konunuz bana o kadını hatırlattı.
Umarım ablaniz artık aşkı bulur. Belki bir psikolog ayarlasaniz,hiç yoktan ilk seansı ödeyip gitmesini sağlasaniz onun için çok yararlı olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…