- 17 Mayıs 2016
- 834
- 526
- 103
- Konu Sahibi Palmiye_Sever
kızlar merhaba beni eşimle ablam tanıştırdı sağolsun bizde anlaştık işte konuştuk güzelce anlaştık şuan evliyiz çok şükür . sorun ablamın eşim hakkında olumsuz konuşması ve eşimden de bazen bişeyler istemesi hediye olarak bana ne alıyorsa bana da al diye eşime söylemesi. ablamın işyeri var orda çalışıyor eşim yıllardır çokta iyi anlaşıyorlar ablam o benim kardeşim her zaman arkasındayım gibi sözler söyler ama eşim hakkında anneme konuşurken olumsuz şeyler söyler. Örnek veriyorum eşim masasını silmiyor veya ofiste yemek yapılırken yardım etmiyor anneme başlıyor yapmıyor etmiyor gibisinden konuşuyor bende kızıyorum yapmak zorunda değil diye bana ben laf derim karışamazsın gibi şeyler söylüyor bende diyorum o benim kocam tabi ki karışırım diyorum oda benim personelim diyor böyle bazen atışabiliyoruz. nişanlı dönemimden bahsedeyim o zamanlar bana çiçek alırdı hediyeler felan veya kayınvalidem örgü yapıyor çok güzel bana bere yelek patik gibi bir sürü şeyler örmüş ablam hemen eşime bana da çiçek alsana anana söyle bana da örsün gibi sözler söyledi 2 oldu 3 oldu annem kızdı artık sen kendi eşinden kayınvaliden de iste bu gelinine yapıyor senin kaynanan yapsın git kocandan iste çiçeği bu çocuk sana neden çiçek alsın gibi laf etti annem. tabi sonra bizimle arasını açtı gelinlik bakmaya gelmedi bizimle hiç bir alışverişimde olmadı yanımda. ben sordum kendisine hatta bizimle ne derdin var felan diye kavga ettik engelledi beni felan. çeyizimde aldığım beğendiği şeylerden kendisine de almaya çalıştı hatta bi tanesini aynısını aldı. diğerlernin sordu nerden aldın diye pahalı diye alamadı tabi. acaba diyorum beni mi kıskanıyor ama onun durumu benden kat kat iyi benim bişeyim yokki kendi halinde asgari ücretle çlaışan insanım kendisi hatta nişan önünde karşı taraf bana bilezik takmadı bunu bildiği halde nişan önü gitti kendine bilezik aldı banada nasıl güzel mi diye gösterdi yine art niyetli davranmadım güzel dedim .velhasıl kelam ablam beni kıskanıyor mu yoksa kendisinde mutluluk olmayınca bize mi sarıyor bilemedim bide sizlerden fikir alayım dedim.