• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablamın sürekli eşim hakkında olumsuz konuşması

Palmiye_Sever

Hayatımın en güzel dönüm noktasındayim
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2016
834
526
103
kızlar merhaba beni eşimle ablam tanıştırdı sağolsun bizde anlaştık işte konuştuk güzelce anlaştık şuan evliyiz çok şükür . sorun ablamın eşim hakkında olumsuz konuşması ve eşimden de bazen bişeyler istemesi hediye olarak bana ne alıyorsa bana da al diye eşime söylemesi. ablamın işyeri var orda çalışıyor eşim yıllardır çokta iyi anlaşıyorlar ablam o benim kardeşim her zaman arkasındayım gibi sözler söyler ama eşim hakkında anneme konuşurken olumsuz şeyler söyler. Örnek veriyorum eşim masasını silmiyor veya ofiste yemek yapılırken yardım etmiyor anneme başlıyor yapmıyor etmiyor gibisinden konuşuyor bende kızıyorum yapmak zorunda değil diye bana ben laf derim karışamazsın gibi şeyler söylüyor bende diyorum o benim kocam tabi ki karışırım diyorum oda benim personelim diyor böyle bazen atışabiliyoruz. nişanlı dönemimden bahsedeyim o zamanlar bana çiçek alırdı hediyeler felan veya kayınvalidem örgü yapıyor çok güzel bana bere yelek patik gibi bir sürü şeyler örmüş ablam hemen eşime bana da çiçek alsana anana söyle bana da örsün gibi sözler söyledi 2 oldu 3 oldu annem kızdı artık sen kendi eşinden kayınvaliden de iste bu gelinine yapıyor senin kaynanan yapsın git kocandan iste çiçeği bu çocuk sana neden çiçek alsın gibi laf etti annem. tabi sonra bizimle arasını açtı gelinlik bakmaya gelmedi bizimle hiç bir alışverişimde olmadı yanımda. ben sordum kendisine hatta bizimle ne derdin var felan diye kavga ettik engelledi beni felan. çeyizimde aldığım beğendiği şeylerden kendisine de almaya çalıştı hatta bi tanesini aynısını aldı. diğerlernin sordu nerden aldın diye pahalı diye alamadı tabi. acaba diyorum beni mi kıskanıyor ama onun durumu benden kat kat iyi benim bişeyim yokki kendi halinde asgari ücretle çlaışan insanım kendisi hatta nişan önünde karşı taraf bana bilezik takmadı bunu bildiği halde nişan önü gitti kendine bilezik aldı banada nasıl güzel mi diye gösterdi yine art niyetli davranmadım güzel dedim .velhasıl kelam ablam beni kıskanıyor mu yoksa kendisinde mutluluk olmayınca bize mi sarıyor bilemedim bide sizlerden fikir alayım dedim.

Ablanız sizi kıskanıyor net. Maddiyatı çok iyi olabilir ama içten içe sevilmemenin bi eş erkek arkadaş tarafından desteklenip önemsenmemenin hayıflanmasını yaşıyor. Böyle devam ederse size ve evliliğinize daha çok zararlar verir en iyisi eşinizin başka bi iş bulup ablanızla birlikte çalıştığı yeri bırakması gerek. Bu sayede size hayatınıza ve evliliğinize müdahil olamaz siz ne anlatır söylerseniz okadarını bilir fazlasını değil

Ablan normal biri değil bence.
Eşin ordan ayrılıp başka bir iş bulsun acilen.
ah ah daha neler neler de işte . dışarıdan bize diyorki bal gibi yaşıyorsunuz hayat size güzel deyip duruyor halbuki işler kötü gidiyor diye aylardır eşim 2bin tl alıyor ve benim ev kredim var araba kredim var evime erzak alıyorum yani bide ona rağmen bişey demiyoruz.

ah ah daha neler neler de işte . dışarıdan bize diyorki bal gibi yaşıyorsunuz hayat size güzel deyip duruyor halbuki işler kötü gidiyor diye aylardır eşim 2bin tl alıyor ve benim ev kredim var araba kredim var evime erzak alıyorum yani bide ona rağmen bişey demiyoruz.
Neden eşiniz başka iş bakmıyor?

Ablanız sizi kıskanıyor net. Maddiyatı çok iyi olabilir ama içten içe sevilmemenin bi eş erkek arkadaş tarafından desteklenip önemsenmemenin hayıflanmasını yaşıyor. Böyle devam ederse size ve evliliğinize daha çok zararlar verir en iyisi eşinizin başka bi iş bulup ablanızla birlikte çalıştığı yeri bırakması gerek. Bu sayede size hayatınıza ve evliliğinize müdahil olamaz siz ne anlatır söylerseniz okadarını bilir fazlasını değil
aslında eniştem de yapar yapmaz değil ama ablam başkalarının mutsuzluğuyla mutlu olan birisi bende çözemiyorum ablamı başka işe bakıyoruz açıkcası kurtul dedim hatta bende .iş yerinde eşime salak salak şeyler diyormuş zaten . misal veriyorum geçenlerde eşim beni aldı pazara gittik iş yerlerimiz biraz yakın eşimi aradı pazarda eeee bende gidecektim pazara niye beni almadan gittin dedi eşimde yenge ne bilim ben senin pazara geleceğini dedi oda eee bugün pazar yani bişeyler alacağım diye azarladı nasıl sinir oldum bilemezsiniz.eşimde salak bu senin ablan dedi ben onun pazara gideceğini nerden bilcem dedi o an da gerildim

Kiskançlik yapmasi için cok paraniz olmasina gerek yok. Ablaniz garip davraniyor. Eşiniz başka bir iş bulabilseydi iyi olurdu. Ben bu ortak aile işlerini bile sevmem kaldi ki eşinizin onun personeli olarak calişmasi ablaniza bu yuzu ve rahatligi veriyor sanirim.
bende sevmem akrabalık işlerini ama eşim yıllardır burda çalışıyor ablam çok sonra bizi tanıştırınca beraber oluruz diye düşündük en azından aile olduk diye mutluda olduk ama ablam değişik

Ablanızın herseyi var ama mutluluğu yok. Böyle abla düşman başına
gerçekten öyle triplex evde yaşıyor 3 tane sağlıklı güzel güzel çocukları var altında arabası istediği yere gidiyor geziyor eniştem çok karışmaz öyle çıkar gündüzleri arkadaşlarıyla buluşur gezer ama ben evim var arabam var çok çükür ama o kadar lüks değil ki borcunu ödüyorum yani ama böyle yapması üzüyor

Fazla yüzgöz olunmuş. Tatlı mesafe her zaman iyidir.

Eğer eşiniz başka yerde iş bulabilecekse işden ayrılsın. Ablanızın davranışları biraz problemli. Sizde iletişimi azaltın.
başka işe bakıyoruz güvenilir bi yer bulsak hemen çıkacak zaten. benle muhattab olmaz zaten genelde eşimi arar ona söyler geliyoruz veya bize gelin diye genelde eşime söyler bana değil

Back
X