Ablamın sürekli eşim hakkında olumsuz konuşması

mutlaka iş değiştirmeye çalışsın eşiniz.
kıskançlık ille maddi olmaz.
ablanız sevilmiyor bence o yüzden sizin eşinizle ilişkinizi kıskanıyor.
ben şöyle bakıyorum onun şuanki durumu bende olsa kimseyi kıskanmam çocuklarımla oyun oynarım gezerim çocukları 7-8-15 yaşlarında ben onun yerinde olsam kimse umrumda olmaz kimseye salça olmam yani

Eşin başka iş bakmalı mesafeli az öz görüşün. Hemde kimseyi çekmessiniz. Ablanız mutsuz kendi eşinden gerekli ilgiyi goremiyor bana kalırsa.
Sizin iliskinizi daha doğrusu mutlu çiftleri kıskanıyor gibi geldi bana

2 bin TL + asgari ücretle geçinmek zorken, ev araba kredisi nasıl ödüyorsunuz?

Lafı, sözü bitmrz bu tiplerin mesafeli olup hayatını yaşayacaksın, tartışmayla, konuşmayla anlamaz. Mesafe koyup, hiç bir lafı asla takmayacaksın. Başka çaresi yok. Sürekli çomak sokulur çünkü umırsamayacaksın hayatını yaşayacaksın, tek çözüm bu

Ablan kıskanıyor. Birini kıskanmak için illa o kisinin çok zengin veya üst mevkide olmasına gerek yok. Eşinizle olan ilişkinizi, onun ailesinden değer görmenizi vs her şeyi kıskanıyor olabilir. Esiniz onun yanında çalıştığı için de arıza çıkarması çok daha kolay. Eşinizin başka iş bulup sizin de mümkün mertebe araya mesafe koymanizdan başka çare yok.

Eşinizi kafasında takıntı haline getirmiş de olabilir. Ablanız ruhsal olarak hastalıklı biri gibi duruyor. Gerçekten anlattıklarınız çok tuhaf. Ben olsam görüşmezdim herhalde.

ben şöyle bakıyorum onun şuanki durumu bende olsa kimseyi kıskanmam çocuklarımla oyun oynarım gezerim çocukları 7-8-15 yaşlarında ben onun yerinde olsam kimse umrumda olmaz kimseye salça olmam yani

ama ablanızın karakteri bu.
daha siz evlenmeden kv niz için bana da şunu örsün vs demiş bu normal insan isteği değil ki.
sizin kv niz niye ona birşeyler örsün sizin nişanlınız niye ona çiçek alsın ne alaka yani.

Eşiniz mümkünse farklı bir iş bulsun. Belli ki bir kıskanma söz konusu.

başka işe bakıyoruz zaten inşallah bi bulsak hemen çıkacak. mutsuz ve çevresinide mutsu görmek istiyor

2 bin TL + asgari ücretle geçinmek zorken, ev araba kredisi nasıl ödüyorsunuz?
şöyle söyleyim evi nişandan önce aldılar annem ev olsun ev olana kadar vermem kızımı beklersiniz dedi onlarda hemen ev aldılar biraz nakit verildi üstü kredi çekildi.eşimle çalışıyoruz gelen para çarçur olmasın yatırım olsun altımızda arabamız olsun diye ufak yollu araba aldık zamda gelince evimizin önünde araba olsun dedim ama öyle pahalı değil serçe aldık zaten o yeter bize bide benim hayalimdi noltalji araç almak serçe veya murat 131 çok seviyorum eşimde temiz serçe bulunca aldık ben ne bilim işlerin bu kadar kötü gidip zorlanacağımızı haa yine ödüyoruz allaha şükür ben asgariden yüksek alıyrum bunada şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…