• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablamın sürekli eşim hakkında olumsuz konuşması

Ablan eşinin işvereni, senin ablan, sizi tanıştırmış… kendini üstün kılmak, size hükmetmek istiyor. Eşinizde göZü varmış gibi yazmış bazıları, bu saçmalık. Kadın sizi ezip ego tatmini yapmak istiyor. Ablan evli mi? Çocukları rahat bırak demiyor mu eşi?

Ablanız sınırı cizemiyor belliki personeliyle.
Arada akrabalık da olunca is cıgrından cıkmıs.
Ama bi konuda haklı,personeli ve siz ordaki yapacagı islere karısamazsınız.
Ama esinizin bu zmana kadar orda calısması sacma.
Baska is bulup cıkması lazım.
ben ordaki işlere karışmıyorum sadece biz diyoruz ki problem varsa iş yerinde konuşursun konu kapanır ama ablam beraber toplanmışız orda raksetmesi bana yanlış geliyor sonuçta sorun varsa personelinse iş yerinde konuşursun ayrıca orda temizlik çay yapan abla var o yapıyor zaten ablam laf olsun masaları silmiyor diyor bizde eşime yükleniyoruz buda iyi olmuyyor iş yeri ve ev ayrı

Atiyorum 2 kardes birbirinden kiyafet(bedenleri tutuyorsa) odunc alabilir.
Ayakkabi alabilir.Borc para alabilir..Kredi gibi bir durum varsa kefil olunmasini isteyebilir.
Zaten bir cok seyi beraber yapip paylasirlar su hayatta,ama her seyi degil..
Misal;esiniz paylasima uygun bir olgu degil..Ablaniz ise esinizi ve onun ailesini sanki ortak kullanima acik bir alanmis gibi goruyor.Sanki bir esya gibi,istediginde sarilip istediginde firlatacagi bir oyuncak gibi..
Bence bu is basiniza cok tatsizlik cikarir..
Elimden geldigince usturuplu yazdim,anlatabilmisimdir umarim..Bu konu Muge Anli'ya gidebilir her an.

Yuva bozmak sadece boşanmak değil ama aradaki muhabbeti bozmak, akla bir şüphe sokmak olabilir.
Ben ilk evlendiğimde ablam boşanma aşamasındaydı. Kayınbabam başkasından örnek vererek boşanmış ablasının sözünü tutan kardeşin yuvasına zarar verdiğini anlatmış çok sinirlenmiştim biraz da ters çıkmıştım. Sonra ne mi oldu sözüne geldim ablam sürekli saçma sapan şekilde eşime ve ailesine doldurmaya çalıştığını anladığım anda sözünü tutmayınca bana kızdığını gördüm. Daha sonra başka meseleler de oldu. Ben mesafemi koydum. Eşim diğer meselelerin çözümü için görüştüğünde o kadar kötü şeyler anlatmış ki. Eşim gelip bana söyledi.
Baştan mesafeyi iyi ayarlamak lazım.
doğru demiş aslında ablan bile olsa kıskançlık olduktan sonra bide kendi mutsuzken başkalarının mutluluğuna tahammül edemiyorsa bak ondan sonra neler oluyor

Ablan eşinin işvereni, senin ablan, sizi tanıştırmış… kendini üstün kılmak, size hükmetmek istiyor. Eşinizde göZü varmış gibi yazmış bazıları, bu saçmalık. Kadın sizi ezip ego tatmini yapmak istiyor. Ablan evli mi? Çocukları rahat bırak demiyor mu eşi?
evet ablam evli 3 çocuğu var. eniştem bişey demiyordur ama annem defalarca uyardı hatta ben kavga ettim beni engelledi vs vs

Aklıma geçen Müge Anlıda gördüğüm, damadı ile kaçan kayınvalide geldi. Zira aklı başında hiçbir kadın özel bir his beslemediği bir erkekten çiçek beklemez. Böyle kıskançlıklar yapmaz. Kusura bakmayın ama ablanız eşinize karşı bazı hislerini perdelemek için sizin ilişkinizi oluşturmuş gibi geldi.

Atiyorum 2 kardes birbirinden kiyafet(bedenleri tutuyorsa) odunc alabilir.
Ayakkabi alabilir.Borc para alabilir..Kredi gibi bir durum varsa kefil olunmasini isteyebilir.
Zaten bir cok seyi beraber yapip paylasirlar su hayatta,ama her seyi degil..
Misal;esiniz paylasima uygun bir olgu degil..Ablaniz ise esinizi ve onun ailesini sanki ortak kullanima acik bir alanmis gibi goruyor.Sanki bir esya gibi,istediginde sarilip istediginde firlatacagi bir oyuncak gibi..
Bence bu is basiniza cok tatsizlik cikarir..
Elimden geldigince usturuplu yazdim,anlatabilmisimdir umarim..Bu konu Muge Anli'ya gidebilir her an.
tabiki ben ablamla gezmek dolaşmak isterim ne bilim kıayfetini beğeneyim giyeyim oda aynı bana öyle olsun ama bu başka bişey. eşimden çiçek istemiş olması beni huzursuz etmişti nişanlıydık o zaman kavga ettim ve kızdım kayınvalidem bana hediyeler gönderiyordu dik dik bakıyrdu laf arasında anana söyle bana örsün misal banada alsın gibi söyledi annem uyardı millet yanlış anlar düzgün konuş dedi ama kimi takar

evet ablam evli 3 çocuğu var. eniştem bişey demiyordur ama annem defalarca uyardı hatta ben kavga ettim beni engelledi vs vs
Eniştenden jest göremiyor büyük ihtimalle. Hayatına renk gelsin istiyor. Ama eşinde gözü olduğunu düşünmek çoook ağır bir itham. Kul hakkıdır bu

ben ordaki işlere karışmıyorum sadece biz diyoruz ki problem varsa iş yerinde konuşursun konu kapanır ama ablam beraber toplanmışız orda raksetmesi bana yanlış geliyor sonuçta sorun varsa personelinse iş yerinde konuşursun ayrıca orda temizlik çay yapan abla var o yapıyor zaten ablam laf olsun masaları silmiyor diyor bizde eşime yükleniyoruz buda iyi olmuyyor iş yeri ve ev ayrı
Bikere evlendikten sonra esinzin orda calısması hata.
Yüzgöz olmaya cok müsait bi durum.

Aklıma geçen Müge Anlıda gördüğüm, damadı ile kaçan kayınvalide geldi. Zira aklı başında hiçbir kadın özel bir his beslemediği bir erkekten çiçek beklemez. Böyle kıskançlıklar yapmaz. Kusura bakmayın ama ablanız eşinize karşı bazı hislerini perdelemek için sizin ilişkinizi oluşturmuş gibi geldi.
açıkcası 15 yıllık eniştem bi kere bile bana şunu al dememişimdir veya karısına çiçek alır enişte bana yok mu demedim çünkü denmez ayıptır sonuçta el oğlu ne düşüneceğini bilemem babamdan isterdim veya abimden ama eniştemden 1 çöp bile istmem haa sevdiğim tatlı vardır bazen 40 yılın başında eser bize gelirken veya onlra gidince alır ama oda çor çocuk var çocujlarda tatlı ister alır o başka bişey yoktur çünkü haddim değil enişteden bişey istemek eşim varken

Ya o olay ne oldu?
Dün youtubeden izleyecektim. Onların olduğu bölümü kesmişler.
Annesine de çocuklarına da öyle üzüldüm ki...

Ablaniza karşı kesinlikle mesafeli olmalı.
Uzak durmalisiniz.
Sınırları iyi çizmek lazım
Zira ablanizin sınırı yok.

Ya o olay ne oldu?
Dün youtubeden izleyecektim. Onların olduğu bölümü kesmişler.
Annesine de çocuklarına da öyle üzüldüm ki...
Valla sürekli izlemiyorum geçen kayınvalidem bakıyordu, oradan aklımda kalmış.😄😄.Konu sahibinin anlattıkları anımsattı sadece.

Eniştenden jest göremiyor büyük ihtimalle. Hayatına renk gelsin istiyor. Ama eşinde gözü olduğunu düşünmek çoook ağır bir itham. Kul hakkıdır bu
eşimde gözü var diyemem allah korusun bunu düşünmek bile kötü ve üzücü kıskançlık olabilir . eniştem alır çiçek alır beğendiği kolye alır ne bilim dışarıya çıkarır yemek yemeye ama şuda gerçek eniştemle müzikli yere gitmişlerdi o zamanlar nişanlıyız eşime video atmış mekanın videosunu alkol almış bende o kim dedim ablan dedi nasıl yani dedim mekanın videsounu atmış salak mıdır nedir dedi sonra bi kaç gün geçti bizde gündeme getirdik ablam eşime dedi ki sen neden gösteriyorsun ki azarladı eşimde ben nişanlımdan bişey saklamam dedi ayrıca yanımdaydı ne var bundan dedi ben kaldım böyle ne alaka ya dedim kendi kendime

Ama şu var bir abla bir günde böyle olmadı sonuçta.
İnsan kan bağı olunca kötü bakamıyor hiç.
Siz iyi niyetlisiniz.Ama ablaniz değil.

Ozenmek ,imrenmek ayrı şey kıskanmak ayrı.
Kıskançlık bence çok tehlikeli bir durum.

Ama şu var bir abla bir günde böyle olmadı sonuçta.
İnsan kan bağı olunca kötü bakamıyor hiç.
Siz iyi niyetlisiniz.Ama ablaniz değil.

Ozenmek ,imrenmek ayrı şey kıskanmak ayrı.
Kıskançlık bence çok tehlikeli bir durum.
ablam çocukluktan beri beni sevmedi aslında ben abimle anlaşırdım o zamanlar bile kıskanırdı abimle oyun oynardım o bize hiç yaklaşmazdı hep uzak dururdu ne bilim ben hiç öyle olmadım ablam var diye sevinirdim onunla gezerim tozarım arkadaşa ihtiyacım yok diye ama öyle olması tabi

eşimde gözü var diyemem allah korusun bunu düşünmek bile kötü ve üzücü kıskançlık olabilir . eniştem alır çiçek alır beğendiği kolye alır ne bilim dışarıya çıkarır yemek yemeye ama şuda gerçek eniştemle müzikli yere gitmişlerdi o zamanlar nişanlıyız eşime video atmış mekanın videosunu alkol almış bende o kim dedim ablan dedi nasıl yani dedim mekanın videsounu atmış salak mıdır nedir dedi sonra bi kaç gün geçti bizde gündeme getirdik ablam eşime dedi ki sen neden gösteriyorsun ki azarladı eşimde ben nişanlımdan bişey saklamam dedi ayrıca yanımdaydı ne var bundan dedi ben kaldım böyle ne alaka ya dedim kendi kendime
Siz düşünüyorsunuz diye değil üyeler hep yaZmış da ona istinaden söyledim. Yoksa sizinle niye evlendirsin, direkt kendine ayarlardı😂 size nispet yapmak, üstün durmak istemiş işte

uzak duruyorum ben ama gelmek isterse veya şunu yapalım plan yaparken eşimi arıyor beni aramıyor
Eşinizle konuşun.
Açmasın, engellesin hatta.
Aynı yerde çalışıyor diye 7/24 mesai yapacak değil.

Siz neden ablaniz ile konuşup ayar vermiyor sunuz?

Biraz dik durun ,kararli ve net olun.

Ben abim bile olsa benden 12 yaş büyük yanlışını görünce karsima alır konuşurum.

Back
X