• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ablamla başım dertte ne yapsam bilmiyorum:p

Abla olarak gozunde Perran Kutman'in oynadigi Hurrem Hoca canlananlar :deli:

Cok gulmeyin burnunuza vezir parmagini sokar :D

Screenshot_2017-06-01-02-57-29-1.webp

ay gülerek çıktım odadan mutfağa.

uyuyormuş kalktı baktı saç baş karışmış surat yamulmuş neye güldüğümü merak ederek

yemin ediyorum şaka gibi aslkdjasldsakdjasldsad öyle görünce daha bi gülmeye başladım adım iyice deliye çıktı evde alksjdaslkdasd:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
Düşününsene yorum yapanlardan biri ablanız çıkıyormuş:skandal:

ay apartmanı ayağa kaldırdım bu saatte :)))))

yemin ediyorum 1 aydır böyle gülmemiştim sağolun valla..

kaynınızdan nefret ediyor olsanız gerek kuzum :)))

valla ben aldım gitti kaynınızı baş yakacak bir enişte gibi duruyor çok kanım kaynadı :p
Kız benim kaynımı niye begenmedin ilk ben istedim :olamaz::KK45:

pratisyen hekimim ama işte çalışmıyorum uzmanlık sınavına çalışıyorum.
Tebrik ederim ayrıca başarılar diliyorum.Ablanız sizinle gurur duymalı
Ablanız ya olgunlaşamamış yada psikolojisi bozuk
Onun yaşında insanlar evlenip çoluk çocuk doğurup.
Çocuk,eş,kayınvalide üçlüsünün :) arasında kalıp insan ilişkilerinde 1 level daha atlıyor.
Sizin abla da Ergenus ergenus ortalarda dolanıyor.
Size tavsiyem onun hiçbir davranışını ciddiye alıp kendinizi üzmeyin.
Herşeyine her he diyip geçiniz
Yoksa sizinde psikolojiniz bozulacakTIR.
Aslında ablanızın evlenme vakti gelmiş gibi :) baş göz edin de biraz kendine gelsin.

sizi hatirladim ben. Ama psikiyatr in size degil de ablaniza teşhis koymasi cok garip geldi. Bakin bir ayrintiyi daha hatirladim ben; tıp mezunu olup, mecburi hizmete gitmeyen ve kpss ye hazirlanan bir tip mezunuydunuz degil mi

O nasıl psikiyatr ya teşhisi size değil görüşmediği ablaniza koyuyor. Çok saçma degil mi?
Neyse bu aralar su düşüncedeyim. Kardeş iyi hoş da kardeşler arası kıskançlık hep çocukluk travmalarindan. Ebeveynler dengeyi kuramıyor, büyük kardeşi yeni doğacak olana hazırlayamiyor, yada suçluluk hissiyle büyüğe fazla özel davranıyor vs vs velhasıl kelam zor iş kardeşin olmasi, kardeş yapmak. Şimdi ben niye bunlardan bahsediyorum, ne alakaysa. Öyle işte...

yok teşhis derken hastalık anlamında değil. bana bazı sorular sordu onlar üzerinden çıkarım yaptı. sadece kavgalarımızdan aramızdaki sorunun bu olduğunu söyledi. onun dışında ablamla ilgili şöyle böyle diye tek kelime yorum yapmadı şimdi günahını almayalım.

evet zaten ben anneme çok yüklendim bu konularda denge ve otorite sağlaması açısından ama yapamıyor bu yaştan sorna da zor bence.

bence de. ben de hep insanlar kıskanıyordur dediğinde kabul etmedim ama psikiyatr da aynısını diyince kabullendim. pratisyen hekimim ben.

öyle ama kaçamıoyorum sürekli de ya. odama hapsolmaktan sıkıldım, kütüphanede çalışıyorum ya da odamda. bugün biraz mutfakta sohbet ediyorduk annemle onu mu kıskandı nedir sonra kavga çıktı. eskiden annemle aramız baya kötüydü.
anem benim kız kardeşim de doktor ehe
neden kıskanıyor kız ne güzel ailede bir doktor var işte :KK53: hem gurur verici hem de habire danışılacak bir var sağlık konusunda ne var ki :KK49:
ablanın mesleği nedir?

Tebrik ederim ayrıca başarılar diliyorum.Ablanız sizinle gurur duymalı
Ablanız ya olgunlaşamamış yada psikolojisi bozuk
Onun yaşında insanlar evlenip çoluk çocuk doğurup.
Çocuk,eş,kayınvalide üçlüsünün :) arasında kalıp insan ilişkilerinde 1 level daha atlıyor.
Sizin abla da Ergenus ergenus ortalarda dolanıyor.
Size tavsiyem onun hiçbir davranışını ciddiye alıp kendinizi üzmeyin.
Herşeyine her he diyip geçiniz
Yoksa sizinde psikolojiniz bozulacakTIR.
Aslında ablanızın evlenme vakti gelmiş gibi :) baş göz edin de biraz kendine gelsin.

valla sıkıntısı o işte aslında. istediği gibi birini bulamadı evlenmek için.

aynen. ben mesela bazen diyorum bazı insanlar da evlenmemeli belki de. hani bir çocuğa bakabilcekmiş gibi durmuyor çok rahat ve uyuz evin içinde. bi yeri pis bırakır mesela. bana çok tuhaf geliyor bir kadının böyle olması neyse.

valla bozuldu psikolojim çoktan senelerdir sınavı kazanamama sebeplerinden biri bu bozuk psikolojim evdeki huzursuzluğum. en son sevgilim bile ayrıldı bu sebepten. :( kendimi toparlamaya çalışıyorum aslında.

aslında şu an sorunu kafasına göre birini bulup evlenmemek. onun dışında çok şükür sağlığımız yerinde maddi olarak da sıkıntımız yok. yani aslında çok keyifli olmamız lazımken böyle olması sinir ediyor benid e.
Ozaman burdaki muhabbetler tam yerinde olmuş. Hepsini okuyamadım ama doktor talip varsa everin gitsin. Bir tabir var ya. Başına vurmuş diyicem çok ayıp olucak :olamaz:
Bende bazen çok sinirli oluyorum sonra birden geçiyor :oops:

Birde durduk yere sizi üzüyor yani ona üzüldüm. Sizide sinir hastası yapar bu gidişle.

valla hemşireler kpss ile üniversite hastanesine kadrolu girebiliyorlar o zaman çok rahat oluyorlar gördüğüm kadarıyla, yoksa özel sektörde biraz zor.

ftr'nin çalışma şartları biraz daha zor diye biliyorum ama çok ayrıntılı da bilmiyorum.

imkansız. tedavi derken? mesela psikiyatra gitmek gibi mi? imkansız.

ben gidiyorum diye bile deli muamelesi yapıyor bana. ömrümü çürüttü zaten :KK43: ciddiyim ya. resmen hayat enerjimi çürüttü.
Yani en etkilisi psikiyatr onun icin ..

Zaten sağlıklı olmadığını ,psikiyatriye gidenin deli olmasına baglamasindan da anlayabiliriz:)

Boşver ,hiçbir şansın yoksa odaya kilitle kendini ..görme ,duyma ..

anem benim kız kardeşim de doktor ehe
neden kıskanıyor kız ne güzel ailede bir doktor var işte :KK53: hem gurur verici hem de habire danışılacak bir var sağlık konusunda ne var ki :KK49:
ablanın mesleği nedir?

bence de. benim de kuzenlerim doktor mesela, hiç aklıma kıskanmak gelmemişti küçükken belki imrenmişimdir içten bilmem ama. şu an mesela bi tanesi baya ünlü bir cerrah hatta kıskanmak yerine övünüyorum onunla.

ablam öğretmen.

öğretmen. bence de. benim de kuzenlerim doktor mesela, hiç aklıma kıskanmak gelmemişti küçükken belki imrenmişimdir içten bilmem ama. şu an mesela bi tanesi baya ünlü bir cerrah hatta kıskanmak yerine övünüyorum onunla.

ablam öğretmen.
kız ben de öğretmen sayılırım
ne var bundaa
mesleklerimiz çok kutsal
doktorlar da öğretmenler de insanın hayatını değiştiriyor
ablana kötek lazım keh
sen hiç aldırma sınava odaklan kuzum çünkü mesleğiniz aynı olsa bu sefer kaşını gözünü kıskanacaktı bence ablanda o huy varsa bir yerde açığa çıkar çünkü ;)

Yaz tsm çık ne bekliyosun ki tusa hazırlanmaya başladin sanırım tsm de cok rahat çalışırsin psikolojik baskında olmaz para kazanmakdaa cabası... Hastane yazmadigin sürece sıkınti yok kac o evden yoksa bu sekilde tus yalan olur diyim ben.

Ozaman burdaki muhabbetler tam yerinde olmuş. Hepsini okuyamadım ama doktor talip varsa everin gitsin. Bir tabir var ya. Başına vurmuş diyicem çok ayıp olucak :olamaz:
Bende bazen çok sinirli oluyorum sonra birden geçiyor :oops:

Birde durduk yere sizi üzüyor yani ona üzüldüm. Sizide sinir hastası yapar bu gidişle.

yaptı zaten. çakıldım kaldım sınavımdan istediğim puanı alamıyorum hayatımda hiç başıma gelmedi bu benim. össde olsun tıpta olsun zorlanmadan geçtim çalıştıkça rahatça yaptım. sorunum bu zaten çalışamıyorum huzursuzken odaklanamıyorum. sevgilim bile ayrıldı işte.

hepten mahvetti hayatımı dolaylı olarak. derdi zaten mahvedicem hayatını diye, bugün de dedi aynısını. ona izin verdiğim için kendime çok kızıyorum güçlü olup yoluma bakamadım :(

Yaz tsm çık ne bekliyosun ki tusa hazırlanmaya başladin sanırım tsm de cok rahat çalışırsin psikolojik baskında olmaz para kazanmakdaa cabası... Hastane yazmadigin sürece sıkınti yok kac o evden yoksa bu sekilde tus yalan olur diyim ben.

zorunluda mı tsm? zorunlu hizmette güzel yerler açılmıyor ya. aciller açılıyor hep.

yoksa düşünmedim değil, ama hem nöbet hem doğu derken yine tusum yalan olur bile bile lades yapmak istemedim.

yaptı zaten. çakıldım kaldım sınavımdan istediğim puanı alamıyorum hayatımda hiç başıma gelmedi bu benim. össde olsun tıpta olsun zorlanmadan geçtim çalıştıkça rahatça yaptım. sorunum bu zaten çalışamıyorum huzursuzken odaklanamıyorum. sevgilim bile ayrıldı işte.

hepten mahvetti hayatımı dolaylı olarak. derdi zaten mahvedicem hayatını diye, bugün de dedi aynısını. ona izin verdiğim için kendime çok kızıyorum güçlü olup yoluma bakamadım :KK43:
kütüphane öneririm sana
sabah akşam kütüphaneye git tak kulaklığı sadece ona odaklan
bir de senin dikkatinin gerçekten dağılmaması lazım
kardeşimi hatırlıyorum tusa hazırlanırken sürekli ezber ezber ezber kapanıp ondan başka bir şey düşünmemek lazım maalesef zor bir sınav tus..

valla sıkıntısı o işte aslında. istediği gibi birini bulamadı evlenmek için.

aynen. ben mesela bazen diyorum bazı insanlar da evlenmemeli belki de. hani bir çocuğa bakabilcekmiş gibi durmuyor çok rahat ve uyuz evin içinde. bi yeri pis bırakır mesela. bana çok tuhaf geliyor bir kadının böyle olması neyse.

valla bozuldu psikolojim çoktan senelerdir sınavı kazanamama sebeplerinden biri bu bozuk psikolojim evdeki huzursuzluğum. en son sevgilim bile ayrıldı bu sebepten. :KK43: kendimi toparlamaya çalışıyorum aslında.
Evet belki böylesi evlenmemeli fakat evlenmesede böylesi ailenin başına bela oluyor iki ucu p...u dernek :)
Sizde artık onu takmamayı öğreneceksiniz. .mümkün olduğunca arkadaşlarınızla, çevrenizle vakit geçirin.
Derslere de evde değil bir kütüphanede çalışın belki daha iyi olur.

Ablanız okusa keşke yorumları hava atardı size talipleri her yerde Cıkıyor yine bi baaak derdi size :))):mapus:

ay kesin ya. hemen çözdün tarzını.

geçen instagramdan milli sörfçü mü ne eklemiş ablamı. bana onunla hava atıyo kesin 2-3 evi vardır diyo :KK53: kıskanıcam sandı galiba baktım boş boş :KK53:

Back
X