- 31 Ocak 2016
- 5.413
- 21.773
- 348
- Konu Sahibi esmergizmo
-
Düşününsene yorum yapanlardan biri ablanız çıkıyormuşay gülerek çıktım odadan mutfağa.
uyuyormuş kalktı baktı saç baş karışmış surat yamulmuş neye güldüğümü merak ederek
yemin ediyorum şaka gibi aslkdjasldsakdjasldsad öyle görünce daha bi gülmeye başladım adım iyice deliye çıktı evde alksjdaslkdasd
Kız benim kaynımı niye begenmedin ilk ben istedimay apartmanı ayağa kaldırdım bu saatte :)))))
yemin ediyorum 1 aydır böyle gülmemiştim sağolun valla..
kaynınızdan nefret ediyor olsanız gerek kuzum :)))
valla ben aldım gitti kaynınızı baş yakacak bir enişte gibi duruyor çok kanım kaynadı
Tebrik ederim ayrıca başarılar diliyorum.Ablanız sizinle gurur duymalıpratisyen hekimim ama işte çalışmıyorum uzmanlık sınavına çalışıyorum.
O nasıl psikiyatr ya teşhisi size değil görüşmediği ablaniza koyuyor. Çok saçma degil mi?
Neyse bu aralar su düşüncedeyim. Kardeş iyi hoş da kardeşler arası kıskançlık hep çocukluk travmalarindan. Ebeveynler dengeyi kuramıyor, büyük kardeşi yeni doğacak olana hazırlayamiyor, yada suçluluk hissiyle büyüğe fazla özel davranıyor vs vs velhasıl kelam zor iş kardeşin olmasi, kardeş yapmak. Şimdi ben niye bunlardan bahsediyorum, ne alakaysa. Öyle işte...
anem benim kız kardeşim de doktor ehebence de. ben de hep insanlar kıskanıyordur dediğinde kabul etmedim ama psikiyatr da aynısını diyince kabullendim. pratisyen hekimim ben.
öyle ama kaçamıoyorum sürekli de ya. odama hapsolmaktan sıkıldım, kütüphanede çalışıyorum ya da odamda. bugün biraz mutfakta sohbet ediyorduk annemle onu mu kıskandı nedir sonra kavga çıktı. eskiden annemle aramız baya kötüydü.
Tebrik ederim ayrıca başarılar diliyorum.Ablanız sizinle gurur duymalı
Ablanız ya olgunlaşamamış yada psikolojisi bozuk
Onun yaşında insanlar evlenip çoluk çocuk doğurup.
Çocuk,eş,kayınvalide üçlüsünün :) arasında kalıp insan ilişkilerinde 1 level daha atlıyor.
Sizin abla da Ergenus ergenus ortalarda dolanıyor.
Size tavsiyem onun hiçbir davranışını ciddiye alıp kendinizi üzmeyin.
Herşeyine her he diyip geçiniz
Yoksa sizinde psikolojiniz bozulacakTIR.
Aslında ablanızın evlenme vakti gelmiş gibi :) baş göz edin de biraz kendine gelsin.
Ozaman burdaki muhabbetler tam yerinde olmuş. Hepsini okuyamadım ama doktor talip varsa everin gitsin. Bir tabir var ya. Başına vurmuş diyicem çok ayıp olucakaslında şu an sorunu kafasına göre birini bulup evlenmemek. onun dışında çok şükür sağlığımız yerinde maddi olarak da sıkıntımız yok. yani aslında çok keyifli olmamız lazımken böyle olması sinir ediyor benid e.
Yani en etkilisi psikiyatr onun icin ..valla hemşireler kpss ile üniversite hastanesine kadrolu girebiliyorlar o zaman çok rahat oluyorlar gördüğüm kadarıyla, yoksa özel sektörde biraz zor.
ftr'nin çalışma şartları biraz daha zor diye biliyorum ama çok ayrıntılı da bilmiyorum.
imkansız. tedavi derken? mesela psikiyatra gitmek gibi mi? imkansız.
ben gidiyorum diye bile deli muamelesi yapıyor bana. ömrümü çürüttü zatenciddiyim ya. resmen hayat enerjimi çürüttü.
anem benim kız kardeşim de doktor ehe
neden kıskanıyor kız ne güzel ailede bir doktor var iştehem gurur verici hem de habire danışılacak bir var sağlık konusunda ne var ki
ablanın mesleği nedir?
kız ben de öğretmen sayılırımöğretmen. bence de. benim de kuzenlerim doktor mesela, hiç aklıma kıskanmak gelmemişti küçükken belki imrenmişimdir içten bilmem ama. şu an mesela bi tanesi baya ünlü bir cerrah hatta kıskanmak yerine övünüyorum onunla.
ablam öğretmen.
Ozaman burdaki muhabbetler tam yerinde olmuş. Hepsini okuyamadım ama doktor talip varsa everin gitsin. Bir tabir var ya. Başına vurmuş diyicem çok ayıp olucak
Bende bazen çok sinirli oluyorum sonra birden geçiyor
Birde durduk yere sizi üzüyor yani ona üzüldüm. Sizide sinir hastası yapar bu gidişle.
Yaz tsm çık ne bekliyosun ki tusa hazırlanmaya başladin sanırım tsm de cok rahat çalışırsin psikolojik baskında olmaz para kazanmakdaa cabası... Hastane yazmadigin sürece sıkınti yok kac o evden yoksa bu sekilde tus yalan olur diyim ben.
kütüphane öneririm sanayaptı zaten. çakıldım kaldım sınavımdan istediğim puanı alamıyorum hayatımda hiç başıma gelmedi bu benim. össde olsun tıpta olsun zorlanmadan geçtim çalıştıkça rahatça yaptım. sorunum bu zaten çalışamıyorum huzursuzken odaklanamıyorum. sevgilim bile ayrıldı işte.
hepten mahvetti hayatımı dolaylı olarak. derdi zaten mahvedicem hayatını diye, bugün de dedi aynısını. ona izin verdiğim için kendime çok kızıyorum güçlü olup yoluma bakamadım
Evet belki böylesi evlenmemeli fakat evlenmesede böylesi ailenin başına bela oluyor iki ucu p...u dernek :)valla sıkıntısı o işte aslında. istediği gibi birini bulamadı evlenmek için.
aynen. ben mesela bazen diyorum bazı insanlar da evlenmemeli belki de. hani bir çocuğa bakabilcekmiş gibi durmuyor çok rahat ve uyuz evin içinde. bi yeri pis bırakır mesela. bana çok tuhaf geliyor bir kadının böyle olması neyse.
valla bozuldu psikolojim çoktan senelerdir sınavı kazanamama sebeplerinden biri bu bozuk psikolojim evdeki huzursuzluğum. en son sevgilim bile ayrıldı bu sebepten.kendimi toparlamaya çalışıyorum aslında.
Ablanız okusa keşke yorumları hava atardı size talipleri her yerde Cıkıyor yine bi baaak derdi size :)))
Neyse 1 kızı 1000 kişi ister 1 kişi alır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?