- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.540
- 248
- Konu Sahibi esmergizmo
-
kütüphane öneririm sana
sabah akşam kütüphaneye git tak kulaklığı sadece ona odaklan
bir de senin dikkatinin gerçekten dağılmaması lazım
kardeşimi hatırlıyorum tusa hazırlanırken sürekli ezber ezber ezber kapanıp ondan başka bir şey düşünmemek lazım maalesef zor bir sınav tus..
Evet belki böylesi evlenmemeli fakat evlenmesede böylesi ailenin başına bela oluyor iki ucu p...u dernek :)
Sizde artık onu takmamayı öğreneceksiniz. .mümkün olduğunca arkadaşlarınızla, çevrenizle vakit geçirin.
Derslere de evde değil bir kütüphanede çalışın belki daha iyi olur.
:)))sizde ona hava atın cerrah birinin resimlerini gösterin başak diyin benimle evlenmek istiyor diyin sizde kısasa kısas yapın ay çok merak ettim o zaman napardı ablanızay kesin ya. hemen çözdün tarzını.
geçen instagramdan milli sörfçü mü ne eklemiş ablamı. bana onunla hava atıyo kesin 2-3 evi vardır diyokıskanıcam sandı galiba baktım boş boş
Düşününsene yorum yapanlardan biri ablanız çıkıyormuş
Kız benim kaynımı niye begenmedin ilk ben istedim
kız ben de öğretmen sayılırım
ne var bundaa
mesleklerimiz çok kutsal
doktorlar da öğretmenler de insanın hayatını değiştiriyor
ablana kötek lazım keh
sen hiç aldırma sınava odaklan kuzum çünkü mesleğiniz aynı olsa bu sefer kaşını gözünü kıskanacaktı bence ablanda o huy varsa bir yerde açığa çıkar çünkü
Neyse 1 kızı 1000 kişi ister 1 kişi alır
Çeyregimizi alır geliriz madem tebrige
:)))sizde ona hava atın cerrah birinin resimlerini gösterin başak diyin benimle evlenmek istiyor diyin sizde kısasa kısas yapın ay çok merak ettim o zaman napardı ablanız
Geceleri de çalışabilirsin sabaha kadar. Tümüyle sessizlik olduğu için ben daha verimli çalışabiliyorum. Bu konuya da bu kadar sarmasaydım bu gece de öyle verimli olacaktı
Bizimki mülayim olmaz o zaman,valla olur mu olur ha tırsmaya başladım :)
sizin kaynınız pek munis geldi biraz daha şirret olsa hemen kapardım
evet o zaten var. eskiden sırf sevgilim var diye düğüne giderken fazla makyaj yapmama falan izin vermezdi. ben de saf gibi dikkat çekmeyeyim diye çok süslenmezdm. aksi gibi bana talip çıkar dururdu aile dostlarından
bi aile dostumuzun kızı alman biriyle evlendi onların nikahına gitmiştik damadın ikizi varmış o da bana talip olmuşmuş meğer gelip konuşmaya çalıştıydı benim almancam yok :) o gün ben fark etmemişim o hengamede, geçen söyledi annem, böyle böyle hepten kudurdu sanırım ne bileyim :)
valla en şirret kayın kimdeyse onu alıyorum aranızda karar verin
Sen kendini daha pozitif bir şekilde yönlendir onun başarmasına morelini bozmasına izin verme. Onun istediği buyken sen buna morelini bozarak onu mutlu ediyorsun. Senin mutsuzluğundan memnun olan ve yanlız kalmanı isteyen bir ablan var. Gezdirme götürme biryere. Hatta bazen annenlede çık gez çarşıda dolaşın. Annene ufak hediyeler al.aranızı iyice düz3lt ve güçlendir bağlarını. Sınavların bitene kadarda evde değil kütüphanede zaman geçir. Çoğu dediğinede cevap verme. Çok delirtirse sabır de ve aşağıla geç. Yada yüzüne karşı bu ne kıskançlık de. Ne biliyim seni nasıl üzüyorsa üz. Ben normalde böyle şeyleri tasvip etmiyorum onun seviyesine düşme derdim eskiden ama sürekli tepene çıkan arsızlar yüzünden sinir kalmıyor.bırak o sinirlensin diyor insan bir yerden sonra.tamam yapıcam bunu.
geçen eski okulumun mezun gününe bir ünlü grup çıktı ona gittim arkadaşlarımla. giderken ben hazırlanırken bişeyler muhabbet ettim suratıma bile bakmadı, sonra gitti içeri anneme soruyo nereye gidiyo diye.
gece geldim eve anneme anlatıyorum annem diyo bi dahakine biz de gelelim. dedim anne oldu elimden tut okul şenliğine götür beni anaokulu öğrencisi gibi. kesin ablam çatladı onsuz bişi yaptım ortamıma sokmadım diye ondan annem aracılığıyla gelmeye çalışıyor. çüş artık dedim ya.
tamam yapıcam bunu söz veriyorum. zaten çok bitiktim sırf ona inadımdan ders için hırs geldi bugün resmen saat 10da kütüphaneye gittim biraz çalıştım geldim.
aynen kıskanç akrabalar gibi ablam. ama akrabaları her gün görmüyorsun bu her daim dibimde.
Çok iyi olmuş ablanıza :))))valla yabancı bi cerrah gelmişti biz sevgilimle gezdirmiştik. adam sevgilimin yanında bana bir centilmenlikler yapıyor resmen utandım. sonrasında gidince whatsapptan bahaneyle muhabbet açıyor falan artık sevgilim iyice uyuz olduydu. onu söylediydim benle iyi geçinseydin seni o adamla tanıştırırdım dediydimdelirdiydi.
eheh ay pardon hadi derse o zaman :) evet evde çalışabiliyorken çalışıyordum 3-4e kadar.
ama son 1 ay önce sevgilimle ayrılınca evde çalışmakta çok zorlanmaya başladımumarım başarırım yine tempoya girerim.
Sen kendini daha pozitif bir şekilde yönlendir onun başarmasına morelini bozmasına izin verme. Onun istediği buyken sen buna morelini bozarak onu mutlu ediyorsun. Senin mutsuzluğundan memnun olan ve yanlız kalmanı isteyen bir ablan var. Gezdirme götürme biryere. Hatta bazen annenlede çık gez çarşıda dolaşın. Annene ufak hediyeler al.aranızı iyice düz3lt ve güçlendir bağlarını. Sınavların bitene kadarda evde değil kütüphanede zaman geçir. Çoğu dediğinede cevap verme. Çok delirtirse sabır de ve aşağıla geç. Yada yüzüne karşı bu ne kıskançlık de. Ne biliyim seni nasıl üzüyorsa üz. Ben normalde böyle şeyleri tasvip etmiyorum onun seviyesine düşme derdim eskiden ama sürekli tepene çıkan arsızlar yüzünden sinir kalmıyor.bırak o sinirlensin diyor insan bir yerden sonra.
Okadar kutsal bir mesleginiz var ki aslında yani sadece bir sınav kazanmak, sadece para kazanmak degil. Özellikle sizin gibi genç hevesli doktorların varlıgına ihtiyacımız okadar çok var ki bu ülkede keşke daha çok doktorumuz olsa daha çok hastanemiz olsa. Bir askerin vatanını kurtarma çabası kadar kutsal yapacagınız ve yaptıgınız iş. Belkide sırf buyüzden bile ablanız karşısında daha dirayetli durmalısınız. Kolay degil illaki ama siz o okulu ne heveslerle ne zorluklarla bitirdiniz eminim. Şimdi ablanız yüzünden sınavınıza çalışamıyorsunuz. Ya annenize bunları akılcı bir dille anlatın, yada ablanıza. Eminim bir yolunu bulursunuz. Kendinizi daha çok yıpratmadan kırmadan bir yol bulmaya çalışın. Gerekirse başka bir evde çalışın maddi imkanlar dogrultusunda. İnşallah en yakın zamanda da sınavınızı kazanırsınız.
Canim Kars da saglik mudurlugunde calisiyordum yaz Kars tsm hem rahattir hem de ders calisirsin en kötü aile hekimi olur yine oturur ders calisirsin bu sekildede baya baya mesai yapiyorsun hemde kavga mesaisi... İlçe tsmleride yazabilirsin havaalani da var. Cevre illerden Ardahan'da yazilabilir havaalanina 1 saat orasi da rahat yalniz saglik muduru biraz antika bi adam. Igdir yazilabilir havaalani vardi aktif mi bilmiyorum bi ara aktifti ama hem sicakda orası tsm olarak bunlar aklinda olsun ama ardahan ilce tsm leri yazma feci kötü köy bildigin ha dersenki daha iyi ders calisirim alternatif olabilir kars ve ardahan icin en büyük problem hava sartlari...zorunluda mı tsm? zorunlu hizmette güzel yerler açılmıyor ya. aciller açılıyor hep.
yoksa düşünmedim değil, ama hem nöbet hem doğu derken yine tusum yalan olur bile bile lades yapmak istemedim.
Cunku siz normalsiniz bence abla problemli ayni benimki gibiBenim kardeşimin benden daha iyi bi mesleği olsa ben kıskanmam aksine gurur duyarım.mesleğiniz nedir?
Nedense sizin doktor oldugunuza hic inanasim gelmiyor."kpss calisiyorum" cumlesini siz sarfettiniz hem bundan dolayi hem de mecburi hizmeti yapmayan tipci diplomasini bile alamaz. Adi ustunde MECBURI. Keyfine gore gitmemezlik yapamzsin. Hani demissin ya hep aciller aciliyo o yuzden gitmedim diye. Pratisyen olarak mecburi hizmet süresi 6 ay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?