Ablamla(!) olan kavgamız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Orda da bi ayrı içim acıdı
Çocuk kapılara gelip yırtıyor kendi biri de yanına gelip kucğına almıyor. Tamam durmuyor ama tuvalet kapısı önünde de yerde çocuk nasıl öylece muhabbete devam edebildiklerini anlamadım ya neyse..
Yani minicik yavru ya.
Neden böyle rahat ve umursamazlar anlam veremedim.

O zaman dönmeyecektiniz de ne yapacaktınız? Sizi hatalı bulanlar, aynı muameleye maruz kalsalar ne halt ederlermiş acaba? Boş verin. Anne babanıza da Allah şifa versin. Ama yaptıkları adaletsizlik hastalıktan bağımsız bir durum. Siz yine ince düşünüp laf etmeyerek güzel yapmışsınız. Laf etseydiniz herhalde vicdan azabı çekerdiniz. Ama ablanız konusunda suçlu hissetmenize hiç gerek yok. Şu meseleyi kan davası haline getirebildiğine göre bence başka bir yarası vardı.
Kendi çocuğu yanında her şeyi yapar babana git halana benziyorsun vs döver söver..
Bi kere öpmüştü ve dediği şey ben çocuk öpmem ha bu da son olsun. Yani çocuk sevip bayılan biri değil.
Sadece sanki malına yapılmış bi suç gibi gördü benim yaptığımı

Gerçekten çok kötü bir durum ve ayıp yeğenini alet ederek laf sokuyor...
Ablanızın bir yarası var gibi geldi bana.
Yani minicik yavru ya.
Neden böyle rahat ve umursamazlar anlam veremedim.
Ben ablamı anlayamıyorum dedikleri hala kulaklarımda çınlıyor.. Ben 40 yaşındayım ve sni döverim lafları.. Neden böyle biri olur ki.
Ve benim hastalığımı görüyor yani dövse gerçekten de döver.. Neden bu kadar kötü olur bi insan bi abla bilmiyoeum

bugün yorumlarım hep bu yönde oldu ama, siz kardeş olduğunuza emin misiniz? siz küçük çocuğa çocuk emanet ederek hata etmişsiniz, ablanız bağırarak. hiç utanmadınız mı 2 kanser hastası insanın derdine dert eklerken? anne babanıza sevginizde mi yok nasıl onları üzersiniz?

sizin 1 dk diye küçümsediğiniz zaman zarfında çocukların başına neler geliyor? sofrayı devirebilirdi üstüne, sıcak bir şey varsa kendini yakabilirdi, çatal bıçak varsa zarar verebilirdi.. anlıyorum iyi bir annesinizdir ama milletin ağzını açmasını istemiyorsanız biraz daha dikkat edeceksiniz

Olay sadece bu mu ?
Gerçekte çok gereksiz olmuş canım. Bence bunun öncesinde de senim bir dolma durumun var.
Sen çok alıngan ve fevri bir hatunsun. Ama ablanda öyleymiş.
Keşke hemen dönmeseydin... Annen , baban çok üzülmüştür.
Ablan da aşırı ayıp etmiş. 40 yaşında ama çocuk gibi davranmış.
Alınganlık değil ama bu işte ters ters konuşunca durumu anlatmaya çalıştım yoksa olmayan bi şeyden olay çıkarmadım

bugün yorumlarım hep bu yönde oldu ama, siz kardeş olduğunuza emin misiniz? siz küçük çocuğa çocuk emanet ederek hata etmişsiniz, ablanız bağırarak. hiç utanmadınız mı 2 kanser hastası insanın derdine dert eklerken? anne babanıza sevginizde mi yok nasıl onları üzersiniz?

sizin 1 dk diye küçümsediğiniz zaman zarfında çocukların başına neler geliyor? sofrayı devirebilirdi üstüne, sıcak bir şey varsa kendini yakabilirdi, çatal bıçak varsa zarar verebilirdi.. anlıyorum iyi bir annesinizdir ama milletin ağzını açmasını istemiyorsanız biraz daha dikkat edeceksiniz
Bu çocuk yaşından gayet de olgun bi çocuk ya da ablamm öyle düşünüyor olacak ki kızına yaptıklarıyla bize de o izlenimi verdi evet ağzını açmaması için bırakmamalıydım ama annem ve ablam da aynı yerde ablam çocuğu emziriyor annem de heemen balkondaydı

Biraz sakin olun siz kardeşsiniz, cansınız..

Anne - babanızın hastalığından dolayı hepinizin sinirleri yıpranmış.

Allah yardımcınız olsun..Anne babanıza acil şifalar diliyorum.

İkiniz de Tezcanlı ve stresli davranmışsınız. .
Biraz sakin olun ..Biriniz ateşse biriniz su olsun.
Kendi kişisel çatışmanızı bir yana bırakın anne babanız sizi barıştı bilsin.
Şu an onların en fazla morale ihtiyacı var.

Iste bir doverimci kes sesinici ailenin ali kıran baş keseni. Saygısızlıga tahammülüm yok hele hele sırf dünyaya geliş tarihi benden önce diye saygısızlık edebileceğini düşünene hiç yok.
Sanirim uzun süredir ayni evdeydiniz. Belli bir sınırı gecince ufak seyler bile batmaya başlıyor. Kardeş bile olsaniz. Artik dönmüşsünüz. Düşünmeyin sinirinizi yıpratmayın.

Ben ablamı anlayamıyorum dedikleri hala kulaklarımda çınlıyor.. Ben 40 yaşındayım ve sni döverim lafları.. Neden böyle biri olur ki.
Ve benim hastalığımı görüyor yani dövse gerçekten de döver.. Neden bu kadar kötü olur bi insan bi abla bilmiyoeum
Sizin neyiniz var?Geçmiş olsun.

Annenizle babanıza üzüldüm. Onlar için en üzücü şey sizi o şekilde görmeleridir heralde. Bide kanser hastası ikiside. Saçma sapan triplerinizi bırakıpta keşke anne ve babanızı böyle bir konuyla üzeceğinize, sevindirmeyi mutlu etmeyi deneseydiniz.

Sanki çocuğu bırakıp gezmeye gitmişsiniz.
9 yaşındaki bir kız çocuğuna 1 dk lığına, 1 yaşındanbir bebek pekala da emanet edilebilir. Aksini düşünmek saçma olur.

Ablanız aşırı aşırı saçmalamış.
En fenası da sizin bebeğinizin fotoğrafını paylaşıp yazdıkları.
Bu hareket benim için dönülmez yollara girmek demek olurdu.
Büyük terbiyesizlik.

Anne babanıza üzüldüm.

Alınganlık değil ama bu işte ters ters konuşunca durumu anlatmaya çalıştım yoksa olmayan bi şeyden olay çıkarmadım
Ben sana çok hak verdim. Sonuçta 9 yaş hiç ufak bir yaş değil. Kaldı ki hemen yanındasınız da. Bence başka bir şeye morali bozulmuş, buna patlamış.

Biraz sakin olun siz kardeşsiniz, cansınız..

Anne - babanızın hastalığından dolayı hepinizin sinirleri yıpranmış.

Allah yardımcınız olsun..Anne babanıza acil şifalar diliyorum.

İkiniz de Tezcanlı ve stresli davranmışsınız. .
Biraz sakin olun ..Biriniz ateşse biriniz su olsun.
Kendi kişisel çatışmanızı bir yana bırakın anne babanız sizi barıştı bilsin.
Şu an onların en fazla morale ihtiyacı var.
Bu olay olalı 2 hafta oldu yni malesef artık durulmuş hqlimle bile o kadar midem bulanıyır ki anlatamam..
O beni taşımış nerde taşıdın diyorum cevap yok. 6 7 yaşında abimlerin evinde annemlerden uzak ilk okul 1 ve 2 yi okumaya gönderdiler. Yengem her gün beni 5 vakit döverdi sebepli sebepsiz ve hiçbirinde bir kere bile abim ve ablam bana sana noluypr neyin var demediler. Ablamın evde var olduğunu bile hatırlamıyorum. Ben sana ablalık yaptım arrtık yapmam diyor da ne ablalığı.. Düğünümde çeyrek taktı bu mu ablalık.. Hadi geçtim onu kocamla kavgalarımızı anlattım beni dinledi bu mu ablalık e ben onu 10 swnedir dinliyorum. Onu. Düğününde ben dha çocuktum çeyrekse alsın çeyreğini ablalık buysa.. Kızımı tqşıdı dediği benle hastaneye geldi yrdım etmek için bu. Hatta o gün annem gelecekti benle surat yapınca anneme bırqk anne darılıyo ablam gelsin dedim.. Neyin kini neyin öfkesi.. Çok kötğ bi hastqlığa sahibim eğer zamanında bana dediği gibi bi ablalık yapıp doktora götürseydi iyileşebilirdim ama kimsenin umrunda bile olmadım.. Şimdi mi aklına gelmiş de kardeş olduğmm küçük olduğum bana ablan ypk diyor

Haklı haksız aramak istemiyorum, kardeşsiniz çünkü. Çok zor bir imtihanınız var, sinirleriniz gergin.

Ablanızın çocukların fotoğrafını kullanarak yaptığı şey iğrenç.

Diyebileceğim tek şey Allah yardımcınız olsun. Canınızı sıkmayın.

Allah anne babanıza şifa versin...

Sanki çocuğu bırakıp gezmeye gitmişsiniz.
9 yaşındaki bir kız çocuğuna 1 dk lığına, 1 yaşındanbir bebek pekala da emanet edilebilir. Aksini düşünmek saçma olur.

Ablanız aşırı aşırı saçmalamış.
En fenası da sizin bebeğinizin fotoğrafını paylaşıp yazdıkları.
Bu hareket benim için dönülmez yollara girmek demek olurdu.
Büyük terbiyesizlik.

Anne babanıza üzüldüm.
Zaten sessiz kaldım hiçbir şey demedim ama paylaşımı gördükten sonr artık ağzıma geleni saydım. Bana hoşt köpek demiş hele o saatten sonra hiç tutmadım kendimi en son sildi resmi ama ben de onu sildim tqbi

Ablaniz fazla fevri ve herkesin üzerinde üstünlük kurma gbi bi çabası var sanırım

Sizde dolmussunuz belli ki olaylar buralara kadar gelmiş kardeşler arasında olur boyle şeyler ceviz kabuğunu doldurmayavak tartışmalar aslında

Herkes kendisine gore haklıdır illa ki
Ama anne babanizn hastalığı varken hoş olmamış bu tartışma

Ben sana çok hak verdim. Sonuçta 9 yaş hiç ufak bir yaş değil. Kaldı ki hemen yanındasınız da. Bence başka bir şeye morali bozulmuş, buna patlamış.
O sürekli böyle zaten bi anda deliren biri. Bana denk geldi ağzından çıkanı asla bilmez herkes ondan aşağıda herkes ondan düşük.. Benden üstün tek yanın sağlığın yoksa sen mi benden büyüksğn dedim de Allah büyük demiş ne deyüm ki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X