abur cubur ve yeme isteği hakkında ?

suskunkontes

Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
4
0
6
35
Elazığ
merhabalar kadınlar kulübü
buralarda yeniyim ve bu açtığım ilk başlığım. ' yıl önce doğum yaptım ve kilolarımı veremedim üstüne de ekledim. şu an 15 kilo fazlam var , bugüne kadar bir dürü diyet ve bir sürü ilaç kullandım ve kilo verdiysem de fazlasıyla geri aldım . hamilelik öncesi en kilolu olduğumu düşündüğüm zamanlarda kilom 63-64 ken şimdi 78-79 kiloyum ve eski kilolu halime dönmek istiyorum..

yemek yeme krizlerim oluyor ,özellikle bazen canım abur cubur çekiyor ve kendime yenik düşüyorum. Psikolojik mi yoksa fizyolojik mi anlamadım bu problemim . Aynı dertten muzdarip olup da kendine söz geçirebilenlerden tavsiyeye ihtiyacım var .Artık diyet yapmak ve hap kullanmak istemiyorum . Önerilerinizi bekliyorum..

aynı dert bende de var canım abur cubur çekiyor sürekli bunu lifli ürünlerle gidermeye çalışıyorum formlu ürünler war onlardan tavsiye ederim haftada 1kez kendimi ödüllendiriyorum istediğimi yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…