Abur cubur yemekten nasil kurtulurum?

Konu icerigi nedeniyle ilgili başlığa taşınmıstir.

Coook Tsk ederim :)))) bu arada yasiniz kac ?

merhabalar .)
ben de çikolataya düşkünüm ve su içmekte zorlanıyorum. ama hepsinin bir kolayı var .)
tarçın kan şekeri seviyesini düzenler ve tatlı ihtiyacını bastırır. ister sıcak sütle karıştır, ister yoğurtla. işe yarıyor.) ben mesela elmayı rendelerim. üzerine tarçın dökerim, bikaç tane de badem. badem yağı zayıflamaya yardımcı olur, ama günde en fazla 10 tane
bir de içeceğim var. gün içinde tatlı ihtiyacımı karşılıyor. 2 elma, 2 portakal, 2 limon, bir kabuk tarçın, 2 kaşık bal, 2 litre su. meyveler ezilene kadar kaynat, sonra blenderdan geçir. portakal ve limonun kabuğunu soyup at ve onları pişirdikten sonra çıkar yoksa acıtıyor.) bu kıvamlı içecek hem tatlı ihtiyacını hem de su ihtiyacını karşılıyor.)
su için de en büyük silahım (yeni keşfettim maalesef) beyaz leblebi.) acıktığımı hissettiğimde 15-20 kadar yiyorum. insanın ağzını kurutuyor mecbur su içiyorsun, hemde açlığı bastırıyor.)
ben cips filan sevmem ama eğer seviyorsan ve dayanamıyorsan, yağsız mısır patlağını önerebilirim.) yalnız makinesinde hiç yağ ve tuz koymadan yapmalısın. ve günde bir su bardağını geçme.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…