- Emoji Skoru
- 922
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi Kubraa3525
Yani farklı bir durum olma ihtimali yok olsa da sonuçlarının ne olacağını çok iyi biliyor kesinlikle öyle topları girmez ama işte şöyle bir durum var sinek küçüktür ama mide bulandırır ya onun gibi bir şey ona göre o arkadaşı çok iyi bir insan diğer arkadaşlarından hiçbir farkı yok ama işte bir kadın gözüyle ben baktığımda ve biz İlk tanıştığımızda kadınla yani benim yanımda eşime karşı davranışları bile konuşma tarzı benim hiç hoşuma gitmedi yani diğer arkadaşları da vardı mesela ama onlar niye o şekilde yapmıyorlar da o şekilde yapıyor ha eşim bu konuda onu da gözlemledim buna şey vermiyor karşılık vermiyor kesinlikle ama bilmiyorum yani ne olacak bu durum bilmiyorumAnlattığıniz kadar makul biriyseniz ve kadının hareketleri bu kadar sıkıntılıysa, eşinizin o mesafeyi çoktan koymuş olması gerekirdi zaten. Dediğiniz o rahat tavırları eşinize sergileyemiyor olurdu. O zaman da iftara gelecek olmasına rağmen size yalan söylemesi gerekmezdi. Aynı ortama girdiğimiz her insanla aşırı samimi olmak zorunda değiliz sonuçta. Bu kadar yalanın altından ne çıkar bilemiyorum. Aklınıza şüphe düşürmek istemem ama dikkatli olun derim.